Mano vaikinas dvynys. Tos jo besikeičiančios nuotaikos... Jis kaip nėščia moteris. Vieną dieną pasiryžęs visur eiti keliauti, kitą dieną susinervina dėl darbo ir nieko nebenori. Tikiu, kad su kokia "aštresne" mergina jam visai prastai būtų. O dar tokio sunkaus charakterio.. Gerai kai aš vežys už tokias nuotaikų kaitas nepykstu ir kaskart tik palaukiu kol jam praeis.
Mano dvi pačios artimiausios draugės, buvęs ir dabartinis vaikinas yra dvyniai. Taip kad teko nemažai susidurti su šiuo zodiako ženklu... jie yra žavūs, laisvai jaučiasi kompanijoje, su jais lengva bendrauti, turi truputį naivumo, yra labai aistringi, bet tam kad jie visada tokie būtų juos reikia saugoti nuo rutinos.
As dvinuke, ir tai yra Tik reikia save suprasti..PVZ jeigu noriu tvarkyti namus, tai puolu ir stengiuosi kuo daugiau darbu nuveikti, nes zinau kad greitai "praeis" ir tas darbas, kuri ka tik dariau su tokiu intuziazmu taps kancia..Arba sugalvoju is vakaro ka ryte uzsidesiu..o ryte uzsidedu ir siaubas kaip erzina..tenka greitai persirengti..niekad neperku produktu keliom dienom-tikrai zinau kad nebenoresiu valgyti tai, ko taip norejosi vakar..Net i MB kartais ziuriu ir galvoju-nu kaip i toki" uroda" isimyleti galejau..bet uz poros valandu jau murksiu sale jo ir paciai geda del savo tokiu mynciu..Manau kad dvyniai-patys isradingiausi zmones, jeigu jie tos savo isradymus dar iki galo davedinetu, butu visai gerai:)
Iš patirties apie dvynius:
Labai pastovūs, šeimyniški, atsidavę, linkę vadovauti, optimistiški, ištikimi, puikiai besitvarkantys su problemomis ir nekartojantys savo klaidų, iš neigiamų savybių tik - noras visada būti nenuginčijamai teisiems.
Nuotaikų svyravimas gan dažnas, bet ir ne dažnesnis nei kitiems ženklų atstovams..
Papildyta:
Jei tai tik skaitalai, tai netvirti argumentai, įdomiau patirtis ir praktika su jais
Labai pastovūs, šeimyniški, atsidavę, linkę vadovauti, optimistiški, ištikimi, puikiai besitvarkantys su problemomis ir nekartojantys savo klaidų, iš neigiamų savybių tik - noras visada būti nenuginčijamai teisiems.
Nuotaikų svyravimas gan dažnas, bet ir ne dažnesnis nei kitiems ženklų atstovams..
Papildyta:
QUOTE(Turkish @ 2011 10 26, 21:36)
Skaičiau labai linkę į neištikimybę - greit susižavintys ir greit atvėstantys. aišku, jūs, žmonos apie neištikimybę turbūt nežinosit
Jei tai tik skaitalai, tai netvirti argumentai, įdomiau patirtis ir praktika su jais
QUOTE(savrina @ 2011 12 19, 09:32)
Iš patirties apie dvynius:
Papildyta:
Papildyta:
na neteko matyti pastovaus dvynio ir istikimais ju nepavadinciau, nes daug flirtuoja, uzmezgineja pazintis, nors jiem tai atrodo nieko blogo
QUOTE(Milky* @ 2011 12 19, 14:35)
na neteko matyti pastovaus dvynio ir istikimais ju nepavadinciau, nes daug flirtuoja, uzmezgineja pazintis, nors jiem tai atrodo nieko blogo
Pažystu labai gerai dvyni, kuris pastovus, galbūt ir nebūdinga jiems, bet nebūtinai visi turi turėti panašius arba vienodus bruožus.
Užmegzti pažintis, nuo kada tai yra blogai ? Jūs gal kalbate apie intymu pobūdį, nes kitaip visiškai nesutinku..
QUOTE(Ella75 @ 2011 12 18, 22:32)
As dvinuke, ir tai yra Tik reikia save suprasti..PVZ jeigu noriu tvarkyti namus, tai puolu ir stengiuosi kuo daugiau darbu nuveikti, nes zinau kad greitai "praeis" ir tas darbas, kuri ka tik dariau su tokiu intuziazmu taps kancia..Arba sugalvoju is vakaro ka ryte uzsidesiu..o ryte uzsidedu ir siaubas kaip erzina..tenka greitai persirengti..niekad neperku produktu keliom dienom-tikrai zinau kad nebenoresiu valgyti tai, ko taip norejosi vakar..Net i MB kartais ziuriu ir galvoju-nu kaip i toki" uroda" isimyleti galejau..bet uz poros valandu jau murksiu sale jo ir paciai geda del savo tokiu mynciu..Manau kad dvyniai-patys isradingiausi zmones, jeigu jie tos savo isradymus dar iki galo davedinetu, butu visai gerai:)
Tiksliai aprasyta As pati dvynuke. Tai oij, pati prisipazistu, kad nelengvo charakterio esu Ir MV vandeniui daznai tenka su tuo taikstytis Nuotaiku kaita laaabai dazna. Bet kaip jau buvo mineta citatoje- jei tik kazko uzsigeidziu - truks plys turiu ta padaryti. Kas del isradingumo - jo netruksta Tiek visko prisigalvoju, bet vel gi - kita karta to daryti jau nesinori, isbandziau ir gana Atrodo lyg tureciau dvi savo puses - viena diena esu rami, kita diena - galiu kalnus verst O siaip esu draugisko, romantisko charakterio. Pirmoje vietoje man - seima Paflirtuot taip, prisipazinsiu, kartais patinka, bet jokiu budu ne daugiau. Net minties tokios nekyla. Turiu savo zmogu, del kurio galiu viska padaryt
Papildyta:
Gimę gegužės 21-31 - moka ne tik šnekėti, bet ir rašyti. Tai užgimę rašytojai. Beto tai kategoriškiausi, nepastoviausi, nelinkę prisitaikyti.
Viskas atitinka - plepumo netruksta, o mokykloje buvau viena is geriausiai rasanciu rasinius Rasiau ir dienorasti, bet veliau nusibodo Nepastovumas - viena is labiausiai erzinanciu savybiu
QUOTE(Mumuke @ 2008 12 20, 23:30)
Kažkoks mano dvynukas pasidarė mažiau dviveidiškas aišku, ačiū Dievui
gal gali patart kaip tau tai pavyko ?
QUOTE(Turkish @ 2011 10 26, 19:36)
Skaičiau labai linkę į neištikimybę - greit susižavintys ir greit atvėstantys. aišku, jūs, žmonos apie neištikimybę turbūt nežinosit
QUOTE(Atgimusi @ 2012 01 03, 23:55)
Gimę gegužės 21-31 - moka ne tik šnekėti, bet ir rašyti. Tai užgimę rašytojai. Beto tai kategoriškiausi, nepastoviausi, nelinkę prisitaikyti.
tikra tiesa mano mb yra dvynys ir teta turiu dvynia......Sunku gyventi seimoje su tokiu vyru....Jo nuotaikos kaip jau kazkas sake kaip nescios meters, teisus visada jis ir neduok dieve tu jam pasakysi, kad ne tu neteisus, viskas namuosia gali stogas kilt, del flirtavimo ir nepastovumo tai tiesiog tenka su tuo susitaikyti arba tiesiog negyventi su juo....istikro tai jei dar karta gyvenimia rinkciausi vyra nei uz ka nenoreciau dvynio, jie yra nuostabus draugai, kaip draugai jie yra patys geriausi, bet ne seimos zmones jie. Aisku tai negali pritaikyti visiems ir sakyti, kad visi dvyniai toki, bet as turiu savo seimoj du ir dar turiu pazystamu ne viena dvyni........
Labukas O zinot man su dvyniais lb nepasiseke.. Jau tokie slykstus zmones pasitaike Neisizeiskite dvyniai as tik apie savo pazystamus kalbu. Jie myli save labiau uz viska, nezino ko nori, t.y viena diena viena sako kita diena kita. Atrodo jau susitarei, issiaiskinai, o jie po kiek laiko kita sako. Zada ir nepadaro. Megsta keisti meiles nors daznai ilgai gyvena su sutuoktiniu. Patinka keisti masinas, namus,darbus... Va tokie dvyniai kuriuos gerai pazystu. Nepatinka man tokie zmones, bet kaip tycia turiu bendrauti su tokiais...Aj dar, vaikai, lyg ir myli bet tik pazaist trumpam ir pan. Tevai nekokie . Pasikartosiu rasiau tik apie savo pazystamus dvynius, nesakau kad tokie visi
na nezinau as save laikau labai istikimu zmogum, manau priklauso nuo jausmu, mylimam zmogui dvyniai istikimi, bet jei tik kazko negauna is mylimojo, eina ieskoti kitur.
o kad keicia nuomone, tai nera blogai, viena diena vienas patinka kita diena kitas dalykas, nuolatinis keitimasis yra neblogai( gi nevalgysi visa laika vien vaniliniu ledu arba kvepinsies tik vienais kvepalais )
del dviveidiskumo, tokiais nepavadinciau, greiciau uzmarstukais ir nezinanciais ko nori, bei nenorinciais skaudinti kitu. Kai kas nors bedavojasi visada dvynys isklausys ir palaikys,nors viduje ir nepritars
del seimos,na moterys manau labai seimyniskos...tik nesitikek is ju idelios namu ruosos mes zmones ramus, neplautuose induose bedos neieskom:) bet del prastu tevu,tai negaleciau sakyti,man va oziaragiai atrodo prasti tevai,kategoriski,salti, nebendraujantys ir tik save matantys.
o kad keicia nuomone, tai nera blogai, viena diena vienas patinka kita diena kitas dalykas, nuolatinis keitimasis yra neblogai( gi nevalgysi visa laika vien vaniliniu ledu arba kvepinsies tik vienais kvepalais )
del dviveidiskumo, tokiais nepavadinciau, greiciau uzmarstukais ir nezinanciais ko nori, bei nenorinciais skaudinti kitu. Kai kas nors bedavojasi visada dvynys isklausys ir palaikys,nors viduje ir nepritars
del seimos,na moterys manau labai seimyniskos...tik nesitikek is ju idelios namu ruosos mes zmones ramus, neplautuose induose bedos neieskom:) bet del prastu tevu,tai negaleciau sakyti,man va oziaragiai atrodo prasti tevai,kategoriski,salti, nebendraujantys ir tik save matantys.
QUOTE(Reika @ 2012 01 29, 17:19)
na nezinau as save laikau labai istikimu zmogum, manau priklauso nuo jausmu, mylimam zmogui dvyniai istikimi, bet jei tik kazko negauna is mylimojo, eina ieskoti kitur.
Tai niekas ir nesako kad visi dvyniai vienodi, kiekvienas cia sako apie save ar savo pazystamus. Juk ne tik tai koki men gimes parodo musu charakteri bet svarbu juk ir metai ir diena ir valanda it pan.
As kelis kart parasiau kad tokie yra MANO pazystami dvyniai
Juokingai skamba-dvyniai istikimi BET jei kazko negauna eina ieskot kitur Neduos zmona sexo viena nakti, aj na ir kas dvynis nueis pas kita ir gaus, na ir kas cia tokio juk gris pas zmona
Oziaragiu ivairiu buna, kaip ir rasiau ne tik nuo menesio priklauso koks esi
O tu tikra dvyne Reika
bet istikimybe nepasizymi nevienas zenklas
nors as kolkas tfu tfu tfu istikima 7m...nekalbu apie sexo negavmo, kazko santykiuose truko,todel dvyniai, gal lengviau ei kiti, isejo to ieskoti kitur, bet grizo
as va saviskiu esu patenkinta,nes jis labai tolerantiskas man (del namu ruosos,gastroliu su drauge,nuotaiku kaitos Saulys pas mane )
nors as kolkas tfu tfu tfu istikima 7m...nekalbu apie sexo negavmo, kazko santykiuose truko,todel dvyniai, gal lengviau ei kiti, isejo to ieskoti kitur, bet grizo
as va saviskiu esu patenkinta,nes jis labai tolerantiskas man (del namu ruosos,gastroliu su drauge,nuotaiku kaitos Saulys pas mane )