Įdomu būtų sužinoti nuomonę apie mergina jautis ,o vaikinas dvyniai
Skaičiau labai linkę į neištikimybę - greit susižavintys ir greit atvėstantys. aišku, jūs, žmonos apie neištikimybę turbūt nežinosit
QUOTE(Corleone @ 2011 08 11, 23:42)
Pati esu dvynys ir kartais save labai uzknisu. Kartais bunu hiperaktyvi, straksiu namuose, o kartais labai rami, tokia tarytum ''be faziu '' ... ziauriausia yra, kai pats saves nesupranti. Manau kartais dvyniai patys saves nesupranta
i taikini
pati esu dvynuke.. nuotaikos keiciasi kas minute kartais.. pati kartais save pagaunu, kad katik gi buvo gerai, o va db jau visas pasaulis pries mane nusiteikes.. nu nervina, bet ka padarysi.. yra ir pliusu.. MB nesiskundzia nuoboduliu..
QUOTE(Turkish @ 2011 10 26, 20:36)
Skaičiau labai linkę į neištikimybę - greit susižavintys ir greit atvėstantys. aišku, jūs, žmonos apie neištikimybę turbūt nežinosit
As manau kad dvyniai labiausiai su liutais sutinka. Bent penkias tokias poras zinau ir visos graziai sutaria.
QUOTE(adorita @ 2011 11 11, 14:51)
As manau kad dvyniai labiausiai su liutais sutinka. Bent penkias tokias poras zinau ir visos graziai sutaria.
man jie pernelyg ambicingi.Turiu kelis draugus liutus, na su jais tikrai idomu, taciau kai mano mintys daznai laksto arba nesugebu isteset ka pazadejus prasideda pykciai, nemegstu kai man vadovauja :)ir dar jie labai pavydus, jei ko nori tai butinai turi gauti, tai siek tiek erzina..man geriausias vyras jautis, nuleidzia is padebesiu :)nors aisku priklauso kokioj fazej bunu, pas mane ju daug.minute pikta, poto juokiuosi, vel kazko uzpykstu, pati save erzinu, o pabegt nuo saves negaliu.meginu tvardyt savo nepastovuma, mintis, bet atrodo galvoj sukasi simtas darbu, tiek pat minciu, buna sunku susigaudyti.daznai pervargstu pati nuo saves, nuo bendravimo darbe, nuo stengimosi visur but pirmai, viska girdet ir matyt... viena diena bunu uzsidepresavus, kita linksma, dar kita rimta, sunku ir susigaudyt kartais pagalvoju, geriau buciau gimus kita menesi zinoma, nuverst viska i zodiaka negalima, bet kad kiek domejausi man labai viskas atitinka, tas blaskymasis, nuovargis, kartais nezinojimas ko nori, nes nori tiek daug, o kita diena tiek mazai.sunkiausia su manim mano daugui, nezinau kaip kartais jis mane pakencia.viena vakara busiu maloni, rami, gera, kita galiu uzsisukt, nes pavargusi, tada bambesiu, nekalbesiu, laidysiu kvailus juokelius..tarsi dvi puses turiu, gal cia jau sizofrenija
QUOTE(augudai1 @ 2010 08 20, 08:28)
Mes abu su vyru esamiai dvyniai Negaliu skųstis, esame labai panašūs vidumi, kiti sako net ir išore
Dievinu šį ženklą, jis nenuobodus, veiklus, įdomus.
Manau, kad dvynio ir dvynio sąjunga yra labai tvirta, nes jie tarsi suranda kitą savo pusę.
Dievinu šį ženklą, jis nenuobodus, veiklus, įdomus.
Manau, kad dvynio ir dvynio sąjunga yra labai tvirta, nes jie tarsi suranda kitą savo pusę.
Mano buves vyras buvo dvynys, buvo labai sunku, gyvenom tarsi keturiese..nors prabuvom kartu 4 metus beveik.musu net gimimo datos sutapo, tik mano 01, jo 10 diena, tu paciu metu :)kazkoks vaiku darzelis buvo, visai nemokejom susigyventi, tvarkyti buities, dalintis rupesciais.kartais budavo pernelyg rupestingas, kartais atrode kad jam viskas vienodai.abu plepus, bet salti viens kitam, galu gal nustojo jis mane traukt, skyremes ziauriai.nenoriu net prisimint.veliau likom draugais, man jis labai artimas sielai, aisku islenda tas jo pavydas ziaurus, minte rekia, minute verkia kad nenori but atskirai...dabar isvis nutraukiau bet koki bendravima, sekina tokie santykiai.nei uz ka nelisciau i santykius su dvyniu, amzina konkurencija ir lenktynes man reikia vyro kad pasirupintu, palepintu, pastovetu uz mane aisku, diena noris to, kita jau ne
moterys kaip apžavėti dvynį vyrą ? suprantu jų nepastovumą, bet tarkim kokia tendencija jiems priimtinesnė - sakykim drąsios, iniciatyvą rodančios ar kuklios moterys? ir pan. man bus įdomu VISKAS
QUOTE(Turkish @ 2011 11 12, 13:28)
moterys kaip apžavėti dvynį vyrą ? suprantu jų nepastovumą, bet tarkim kokia tendencija jiems priimtinesnė - sakykim drąsios, iniciatyvą rodančios ar kuklios moterys? ir pan. man bus įdomu VISKAS
neaisku kokioj fazej jis bus siaip kiek zinau jiem reikia svytincios protu, samoju, bet nevalia jo pralenkt
QUOTE(Turkish @ 2011 11 12, 15:28)
Iš savo asmeninės patirties sakyčiau - drąsios ir iniciatyvą rodančios..
QUOTE(Turkish @ 2011 11 12, 13:28)
tiktai drasios ir savim pasitikincios.tuo paciu svelnios,meilios.mano vyras dvynys uzkariavau ji per pirma pasimatyma