Įkraunama...
Įkraunama...

Dvyniai

QUOTE(Gintare_OoO @ 2011 03 14, 17:18)
Man viskas čia atitinka ką parašėt, dažniausiai kai reikia kariauti ar pastovėti už save, o ant tavęs šaukia ar kaltina kuom nors visad apsiverkiu. Ir nepakenčiu kai susipyksti ir nebendrauji. ilgiausiai buvau ištvėrus pusdienį ir tai per didžiausias kančias, ir visttiek galų gale nuėjau taikytis ;D blush2.gif
Ir dar ką galiu pasakyt, kad dvyniai mėgsta skaniai pavalgyt, valgymas jiems vienas iš trijų maloniausių dalykų pasaulyje. ir jie gamina tik tada, kada gali gamint ką nori ir kas jiems patinka, antraip nė už ką nepirversit essen.gif

100% pritariu, taipogi iskart apsiverkiu, kai tenka gincytis smile.gif
Atsakyti
As dvynys ir au manim tikrai baisiai sunku. Ta puikiai suprantu, bet nieko neina padaryti wacko.gif mellow.gif
Atsakyti
MB dvynys, tikrai neblogas zenklas thumbup.gif Ir vaikus myli labai, turbut daugiau nei as, atlaidesnis jiems. Bet sakyciau prie tinginuku toks labiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina.n @ 2011 04 19, 10:30)
MB dvynys, tikrai neblogas zenklas  thumbup.gif Ir vaikus myli labai, turbut daugiau nei as, atlaidesnis jiems. Bet sakyciau prie tinginuku toks labiau  blush2.gif

Maniskis irgi dvynys, tikrai megsta patinginiauti, kartais net per daug rolleyes.gif
Atsakyti
Tikra tiesa, kad dvyniai (kurių tarpui ir aš priklausau ax.gif ) yra sudėtingos asmenybės... ir supykti gali nei iš šio, nei iš to, bet labiausiai nepatinka, jei kas nors rėkia ant tavęs vietoj paaiškinimo ir viso to pasakymo ramiu tonu...
Atsakyti
O maniskis viena diena anksciau butu gimes,butu buves jautis,o dabar dvinys smile.gif Siaip galiu pasakyti,kad labai ruperstingas,myli mano tevus begalo. Bet kartais pamirsta aplinkinius ir ziuri tik saves. Visokios naujoves jam patinka,perka tempia i namus doh.gif Buvo visko istikruju,bet galutiniam variante kuo toliau tuo jis geresnis darosi. As pati Oziarage,tai pakariaujam lotuliukas.gif O del tingejimo,tai jis pas mane nenustygstantis vietoj. Dirba ir dirba ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aksomine_Tamsa: 22 gegužės 2011 - 09:36
labas visiems:)
as irgi esu dvynuke:)
truputeli skaitinejausi jusu aprasymus..nu zinokit as irgi negaliu pakesti kai ant manes rekia,arba aiskina pakeltu tonu..nieko blogiau nebuna tada.susierzinu labai,ir galiu atkirsti tikra nesamone.nemegstu pyktis,jei tik imanoma isvengiu to.
bet apskritai man patinka buti dvynuke.taip smagu matyti kai zmones neperpranta taves.bet uztad daznai gali sulaukti blogu kalbu apie save:)
Atsakyti
As ir dvynuke smile.gif tai va:
nepastovi
keiciani nuotaikos
punktuali
pareiginga
jeigu jau supykstu tai galiu nesamoniu dideliu labai pridaryt uz nugaros(atkersyt, bet jis niekada to nesuzinotu, svarbu pati zinau biggrin.gif )
megstu demesi
islepinta
kai ko nors uzsimanau tai reikia cia ir dabar
daug simpatiju - meile viena
del meiles viska galeciau padaryt
reikia tvirto vyro salia kuris moketu suvaldyt
nekantri
traukiu zmones, labai megstu bendrauti
megstu buti demesio centre
per daug turiu daiktu prisipirkus nereikalingu (tuo momentu laaabai reikejo) biggrin.gif
Atsakyti
mergytia,tavo aprasymas yra grynai mano aprasymas:))
tik as gal kai supykstu nedarau jokiu nesamoniu bet galiu prisneketi tokiu dalyku kuriu gyvenime nesu galvojus:) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Navarra @ 2011 05 31, 10:05)
mergytia,tavo aprasymas yra grynai mano aprasymas:))
tik as gal kai supykstu nedarau jokiu nesamoniu bet galiu prisneketi tokiu dalyku kuriu gyvenime nesu galvojus:)  unsure.gif

idomus zmones tie dvyniai biggrin.gif
Atsakyti
is tikro idomus thumbup.gif dazniausiai dvyniai turi kazka kas traukia zmones,ir as tuo nesisnkundziu..
labiausiai kas sunku man budamai dvynukei taj kad labai sunku susikaupti,negaliu sedeti vienoj vietoj,labai greitai uzsidegu ir labai greitai gali viskas atsibosti..zodziu svyravimas:DD
Atsakyti
QUOTE(Lynes @ 2011 04 19, 12:30)
MB dvynys, tikrai neblogas zenklas  thumbup.gif Ir vaikus myli labai, turbut daugiau nei as, atlaidesnis jiems. Bet sakyciau prie tinginuku toks labiau  blush2.gif

Maniskis irgi dvynys,labai myli vaika ir manes,tik nesutikciau,kad tinginys...Savo darbus dirba labai atsakingai,na nebent jei namuose kazka patvarkyti reikia tai patingi...Bet siaip labai geras vyras ir tetis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Navarra @ 2011 06 02, 12:34)
is tikro idomus thumbup.gif  dazniausiai dvyniai turi kazka kas traukia zmones,ir as tuo nesisnkundziu..
labiausiai kas sunku man budamai dvynukei taj kad labai sunku susikaupti,negaliu sedeti vienoj vietoj,labai greitai uzsidegu ir labai greitai gali viskas atsibosti..zodziu svyravimas:DD

oooo taip,turiu tokia drauge dvyne,nu taip su ja sunka ka nors paplanuoti,jai keiciasi viskas akimirksniu,bet kaip sakoma suo ir karamas pripranta,tai as jau pripratau,vyras irgi nelabai pastovus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mergytia @ 2011 05 31, 20:19)
idomus zmones tie dvyniai biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti