QUOTE(Dole* @ 2009 02 08, 23:56)
AS IR PRITARIU KAD JEI KAS NEGERAI -GERIAU GRAZIAI PASAKYTI, NEGU NEKALBETI KELIAS DIENAS AR KALBETI UZUOMINOM..AS ESU DVYNE IR MAN ZIAURIAUSIA KAI ANT MANES REKIA, VISKAS BUTU KITAIP JEI RAMIAI PASISTENGTU PAAISKINTI..O KAI ANT MANES REKIA AS VISAD APSIVERKIU...
Papildyta:
AS IRGI NEMOKU PYKTI, NET JEI PATI UZPYKSTU TAI UZ KELIU MIN PATI EINU TA ZMOGU KALBINU NES NEGALIU PAKEST TOKIOS TYLOS KURI VYRAUJA KAI NEKALBI SU ZMOGUM...
Man viskas čia atitinka ką parašėt, dažniausiai kai reikia kariauti ar pastovėti už save, o ant tavęs šaukia ar kaltina kuom nors visad apsiverkiu. Ir nepakenčiu kai susipyksti ir nebendrauji. ilgiausiai buvau ištvėrus pusdienį ir tai per didžiausias kančias, ir visttiek galų gale nuėjau taikytis ;D
Ir dar ką galiu pasakyt, kad dvyniai mėgsta skaniai pavalgyt, valgymas jiems vienas iš trijų maloniausių dalykų pasaulyje. ir jie gamina tik tada, kada gali gamint ką nori ir kas jiems patinka, antraip nė už ką nepirversit
Patarimas: niekada nepraleisk pusryčių tai turi būti tavo gyvenimo taisyklė.[I][SIZE=1][COLOR=purple]