Įkraunama...
Įkraunama...

Dvyniai

QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 11 22, 14:33)
Na, gimiau gegužės 27 d. O, kiek supratau, tai tipinis dvynio aprašymas smile.gif. O aš pats pastovumas, punktualumas, garantija. Nesu plepi, mėgstu analitiškumą, dešimt kartų matuoju prieš kerpant. Man netinka nei vienas punktelis. biggrin.gif

Wau...Labas,as taip pat gimusi 27d. daug kas atitinka su tavimi,punktualumas nesvietiskas,taipogi nesu plepi,o apie pastovuma ir nezinojima ko noriu tikra tiesa.
Atsakyti
QUOTE(Calmness @ 2010 11 23, 16:05)
Wau...Labas,as taip pat gimusi 27d. daug kas atitinka su tavimi,punktualumas nesvietiskas,taipogi nesu plepi,o apie pastovuma ir nezinojima ko noriu tikra tiesa.

O aš žinau, ko noriu. Esu itin pastovi, gal ir per daug net. Pas mane ant kompo vietoj užskaldos - darbų planai, kad žinočiau, kas po ko ir ką daryti. Esu labai pastovi, vienoda, pvz. šukuosenų, drabužių stilių metų metais nekaitalioju ir neatsibosta. Esu visur pastovi, ištikima, nesu labai greita - čia viskas prieštarauja Dvynių ženklui. Dievinu logiką, kas irgi, kaip rašo, Dvyniam gana svetima. Na, visiškai nieko man netinka, nei viena eilutė biggrin.gif Ką jau darysi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledinė Ledi: 24 lapkričio 2010 - 21:41
QUOTE(Kaligula @ 2010 09 15, 21:51)
Skaitau apie save  lotuliukas.gif  Egoiste esu "tolka tak". VISADA viska apskaiciuoju. Bet uztat savo artimus zmones myliu,galiu savo egoizma pries juos "nuleisti". Kartais  lotuliukas.gif  Pykti ilgai irgi nemoku,tik kai pajauciu,kad manimi naudojasi-iskart atitolstu.

cia sutinku,tik as dar plepi kartais net perdaug..netgi nenorom kartais priveliu liezuviu... doh.gif dar man labai sunku apsisprest doh.gif doh.gif
Atsakyti
mes abu su vyru dvyniai esam, bet musu charakteriai gan skirtingi. as viena minute verkiu, pykstu o jau kita juokiuosi. o jis ne, jei supyko tai supyko. buna kad susiriejam tai as po poros min vel meilikauju o jis pastoviai sako as nespeju prie tavo nuotaiku taikstytis. mes abu esam seimos zmones, abu labai mylim vaikus ne tik savus bet visus. vakareliuose as esu rami, o jis tai vakareliu paziba.
Atsakyti
Sutariam gerai, nes abu labu tokiu biggrin.gif
Atsakyti
As girdejau, kad zodiako zenklas priklauso nuo to kuriame zodiako zenkle buvo Saulė tuo metu, kad neverta prisiristi prie konkreciu datu (t.y. kad konkretus zenklas yra nuo tada iki tada) g.gif
Atsakyti
mano draugas dvynys, visiskas neromantikas.... gaunu roziu tik per gimtadieni.. valentinas buvo tai uzmeciau jam tai tas atreze "tai tu man nesakei " doh.gif viespateliau dar reikia jam sakyti kada draugei geliu reikia doh.gif as skorpione man reik demesio i t.t o jis ar nenori ar nemoka ji rodyt...
Atsakyti
QUOTE(smeli @ 2011 02 18, 19:09)
mano draugas dvynys, visiskas neromantikas.... gaunu roziu tik per gimtadieni.. valentinas buvo tai uzmeciau jam tai tas atreze "tai tu man nesakei "  doh.gif  viespateliau dar reikia jam sakyti kada draugei geliu reikia  doh.gif as skorpione man reik demesio i t.t o jis ar nenori ar nemoka ji rodyt...

o man atvirksciai, as dvyne, o vaikinas skorpionas tai demesio gaunu per akis ir geliu taippat smile.gif moka jie palepinti, o kuri mergina to gali nemegt :}
Atsakyti
QUOTE(Jingrida @ 2011 02 19, 02:09)
o man atvirksciai, as dvyne, o vaikinas skorpionas tai demesio gaunu per akis ir geliu taippat smile.gif  moka jie palepinti, o kuri mergina to gali nemegt :}

skorpionai tam gabus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dole* @ 2009 02 08, 23:56)
AS IR PRITARIU KAD JEI KAS NEGERAI -GERIAU GRAZIAI PASAKYTI, NEGU NEKALBETI KELIAS DIENAS AR KALBETI UZUOMINOM..AS ESU DVYNE IR MAN ZIAURIAUSIA KAI ANT MANES REKIA, VISKAS BUTU KITAIP JEI RAMIAI PASISTENGTU PAAISKINTI..O KAI ANT MANES REKIA AS VISAD APSIVERKIU...
Papildyta:

AS IRGI NEMOKU PYKTI, NET JEI PATI UZPYKSTU TAI UZ KELIU MIN PATI EINU TA ZMOGU KALBINU NES NEGALIU PAKEST TOKIOS TYLOS KURI VYRAUJA KAI NEKALBI SU ZMOGUM...

Man viskas čia atitinka ką parašėt, dažniausiai kai reikia kariauti ar pastovėti už save, o ant tavęs šaukia ar kaltina kuom nors visad apsiverkiu. Ir nepakenčiu kai susipyksti ir nebendrauji. ilgiausiai buvau ištvėrus pusdienį ir tai per didžiausias kančias, ir visttiek galų gale nuėjau taikytis ;D blush2.gif
Ir dar ką galiu pasakyt, kad dvyniai mėgsta skaniai pavalgyt, valgymas jiems vienas iš trijų maloniausių dalykų pasaulyje. ir jie gamina tik tada, kada gali gamint ką nori ir kas jiems patinka, antraip nė už ką nepirversit essen.gif
Atsakyti
na va su skorpu nieko neisejo,per grieztas buvo,varze mano asmenine laisve,be kurios as kvepuot negaliu schmoll.gif vien del jo seksualumo ir traukos gyvent visa gyvenima ir aukot savo laisve neapsimoka blush2.gif
dabartinis mano draugas dvynys kaip ir as wub.gif sutariam puikiai,nors dar tik pradzia,bet jauciu,kad jis tas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(smeli @ 2011 02 18, 20:09)
mano draugas dvynys, visiskas neromantikas.... gaunu roziu tik per gimtadieni.. valentinas buvo tai uzmeciau jam tai tas atreze "tai tu man nesakei "  doh.gif  viespateliau dar reikia jam sakyti kada draugei geliu reikia  doh.gif as skorpione man reik demesio i t.t o jis ar nenori ar nemoka ji rodyt...

maniskis irgi toks pat, per sventes neperka net geliu, jeigu susipykstam tada tik tuo atveju nuperka atsiprasyti, tai per sventes as jam ka nors nuperku jis man nieko verysad.gif
Atsakyti