Įkraunama...
Įkraunama...

Dvyniai

QUOTE(mano_meile @ 2010 08 08, 22:46)
Hmmm pati esu dvynukas. Didžiausia mūsų bėda ta, kad patys nežinome ko norime, vieną diena norisi,kad mumis rūpintūsi , o kitą, kad dingtu iš akių, belieka apsišarvuot kantrybe ir bendyt, pataikyt į tos dienos nuotaikas.

Va čia tai tikrai AŠ!!!! drinks_cheers.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rolali @ 2010 08 09, 19:33)
Va čia tai tikrai AŠ!!!!  drinks_cheers.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Smagu,kag ir daugiau tokių žmonių yra wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(mano_meile @ 2010 08 09, 21:54)
Smagu,kag ir daugiau tokių žmonių yra wink.gif.

Yra, yra rolleyes.gif as irgi i jusu gretas stoju biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(fuksė @ 2010 08 08, 10:04)
tikra tiesa, tyleniai tie dvyniai

na jau ne, tikrai dvyniai ne tyleniai. Smagiai bendraujantis ir komunikabilumo jiems ne truksta. Gal koki isskirtini dvyni pazistat g.gif kuris tylenis biggrin.gif
Atsakyti
mano vyras dvynys doh.gif be galo principyngas zmogus,kartais tie principai tiesiog veda is kantrybes unsure.gif seip tai dvyniai kiek esu pastebejus na gal ne visi bet dauguma ju gyvena pagal savo isitikinimus ir niekas ju neperkalbes,vistiek anksciau ar veliau padarys savo g.gif seimos zmogus,bet nors ir vedes vis dar buna vaikisko proto biggrin.gif na cia sakau is savo asmenines patirties ax.gif oi prirasyt galeciau daug bet nenoriu labai jau issiplesti 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Mes abu su vyru esamiai dvyniai smile.gif Negaliu skųstis, esame labai panašūs vidumi, kiti sako net ir išore smile.gif
Dievinu šį ženklą, jis nenuobodus, veiklus, įdomus.
Manau, kad dvynio ir dvynio sąjunga yra labai tvirta, nes jie tarsi suranda kitą savo pusę.
Atsakyti
o man nesiseka su kitais dvyniais ypac vyrais nervuoja labai..bent kiek sutikt teko issisokeliai.. doh.gif
Atsakyti
na aš irgi vieną DVYNUKĄ nusižiūrėjus:) tai jo standartinė frazė: "Keista nuotaika šiandien"...Žodžiu, nuotaikos svyravimai labai labai jaučiasi. blush2.gif
Atsakyti
Mano brolis dvynys. Nuotaikos žmogus. Jei ji gera -- atlapaširdis, meilus. Jei nuotaika prabėgo pro šalį -- geriau jo nė nekalbinti : ) Apskritai linkęs bumbėti. Nežinau, ar galima nuopelnus priskirti ženklui, bet turi, sakyčiau, išskirtinai subtilų humoro jausmą. Visgi, manyčiau, šiek tiek stinga atsakomybės. Antra vertus, čia gal dėl jauno amžiaus ir visokeriopai lepinamo auklėjimo... : )
Atsakyti
QUOTE(mano_meile @ 2010 08 08, 22:46)
Hmmm pati esu dvynukas. Didžiausia mūsų bėda ta, kad patys nežinome ko norime, vieną diena norisi,kad mumis rūpintūsi , o kitą, kad dingtu iš akių, belieka apsišarvuot kantrybe ir bendyt, pataikyt į tos dienos nuotaikas.

Tai ir baisiausia - kaip pataikyti i Dvynio nuotaika doh.gif . Maniskis yra Dvynys. Ir draugystes ir vedybinio gyvenimo periodu mes vis ant skyrybu ribos.
Maniskio dominuojanti puse - dazniausiai be nuotaikos ir tyli. Geroji ir kalbanti puse islenda labai retai. Jau pavargau ...... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erikutea @ 2010 08 13, 13:16)
mano vyras dvynys doh.gif  be galo principyngas zmogus,kartais tie principai tiesiog veda is kantrybes unsure.gif  seip tai dvyniai kiek esu pastebejus na gal ne visi bet dauguma ju gyvena pagal savo isitikinimus ir niekas ju neperkalbes,vistiek anksciau ar veliau padarys savo g.gif seimos zmogus,bet nors ir vedes vis dar buna vaikisko proto biggrin.gif na cia sakau is savo asmenines patirties ax.gif oi prirasyt galeciau daug bet nenoriu labai jau issiplesti 4u.gif  smile.gif

mano vyras irgi dvynys ....... taip pat principingas, bet ne daugiau uz mane (avinas) biggrin.gif labiausiai tai nervina jo "nosies uzrietimas" ir "teisumas". ir nera seimos zmogus, namuose isvis nebuna, ryte isvaziuoja vakare gryzta, reikalu turi kaip didziausias verslininkas.... idomu kaip bus kai vaikelis gims g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanesa9: 02 rugsėjo 2010 - 17:31
QUOTE(erikutea @ 2010 08 13, 14:16)
be galo principyngas zmogus,kartais tie principai tiesiog veda is kantrybes unsure.gif  seip tai dvyniai kiek esu pastebejus na gal ne visi bet dauguma ju gyvena pagal savo isitikinimus ir niekas ju neperkalbes,vistiek anksciau ar veliau padarys

QUOTE(something else @ 2010 08 26, 10:11)
Nuotaikos žmogus. Jei ji gera -- atlapaširdis, meilus. Jei nuotaika prabėgo pro šalį -- geriau jo nė nekalbinti : )

QUOTE(Balande @ 2010 08 26, 18:29)
draugystes ir vedybinio gyvenimo periodu mes vis ant skyrybu ribos.

Tipiskas mano vyras doh.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
QUOTE(rolali @ 2010 08 09, 19:33)
Va čia tai tikrai AŠ!!!!  drinks_cheers.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Atsakyti