QUOTE(SaulisPasaulis @ 2010 07 10, 14:07)
sveikos
noriu maziuko patarimo
neseniai pradejau bendrauti su dvynuku...nu bliamba kaip sunku. as nesuprantu ko jis nori
viena diena viskas gerai, kita vos ne skirybos ir neapsisprendimas santykiuose. musu istorija ilga, esu ji iskaudinus kai dar kartu nebuvom ir jis buvo nusprendes su manim nieko bendro neturet, bet dbr kzkas vyksta. man tikrai patinka bet as jo neperprantu... sunku lb bendrauti. tai gal pasakykit kogi tiem Dvynukam reikia kad jie laimingi butu?
kad pagaliau apsisperstu buti ar nebuti?
svelnumo,demesio ar atvirksciai juos zavi uzdraustas neprienamas vaisius?
gal jiems nepatinka kai lendama "i aki", o gal atvirksciai reik visalaika rodyti demesi? pasimetus...nznau kaip elgtisi rkaip bendrauti. kai buvom tik pazystami-draugai viskas buvo daug lengviaubutu. o dbr nznau kaip ir kailio issinert
gerai kad bent kzkiek pagelbetumet.
Sveiks. Man kaip dvynei reikia demesio, dvynukai esa jautrus. Mus uzgauti labai lengva, as dar ir nuoskauda ilgai prisimenu. O kad pas mus nuotaiku kaita vyksta tai jau taip ir nieko turbut nepadarysi, kazkaip reikia su tuo susitaikyti, bet gi vistiek poto buna gerai. Pati pridarius ka nors kita diena apmastau, kad galejau nepykti ar dar ka nedaryti, bet saukstai po pietu buna. Gal ir taviske taip galvoja, bet tai ivyksta po. Pabandyk pasikalbeti su savaja dvynuke. Siaip neblogas tai zenklas-dvynis. Sekmes tau