Įkraunama...
Įkraunama...

Dvyniai

QUOTE(evers @ 2010 06 18, 21:36)
g.gif  AR VISI DVYNIAI LABAI PLEPUS...prasau lai atsako dvyniai,ar bent su jais gyvenantis....

as dvynys, nesu plepi visai unsure.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
noriu maziuko patarimo smile.gif neseniai pradejau bendrauti su dvynuku...nu bliamba kaip sunku. as nesuprantu ko jis nori smile.gif viena diena viskas gerai, kita vos ne skirybos ir neapsisprendimas santykiuose. musu istorija ilga, esu ji iskaudinus kai dar kartu nebuvom ir jis buvo nusprendes su manim nieko bendro neturet, bet dbr kzkas vyksta. man tikrai patinka bet as jo neperprantu... sunku lb bendrauti. tai gal pasakykit kogi tiem Dvynukam reikia kad jie laimingi butu? smile.gif kad pagaliau apsisperstu buti ar nebuti?
svelnumo,demesio ar atvirksciai juos zavi uzdraustas neprienamas vaisius?
gal jiems nepatinka kai lendama "i aki", o gal atvirksciai reik visalaika rodyti demesi? pasimetus...nznau kaip elgtisi rkaip bendrauti. kai buvom tik pazystami-draugai viskas buvo daug lengviaubutu. o dbr nznau kaip ir kailio issinert sad.gif gerai kad bent kzkiek pagelbetumet.
Atsakyti
QUOTE(SaulisPasaulis @ 2010 07 10, 14:07)
sveikos smile.gif
noriu maziuko patarimo smile.gif neseniai pradejau bendrauti su dvynuku...nu bliamba kaip sunku. as nesuprantu ko jis nori smile.gif viena diena viskas gerai, kita vos ne skirybos ir neapsisprendimas santykiuose. musu istorija ilga, esu ji iskaudinus kai dar kartu nebuvom ir jis buvo nusprendes su manim nieko bendro neturet, bet dbr kzkas vyksta. man tikrai patinka bet as jo neperprantu... sunku lb bendrauti. tai gal pasakykit kogi tiem Dvynukam reikia kad jie laimingi butu? smile.gif kad pagaliau apsisperstu buti ar nebuti?
gal jiems nepatinka kai lendama "i aki", o gal atvirksciai reik visalaika rodyti demesi? pasimetus...nznau kaip elgtisi rkaip bendrauti. kai buvom tik pazystami-draugai viskas buvo daug lengviaubutu. o dbr nznau kaip ir kailio issinert sad.gif gerai kad bent kzkiek pagelbetumet.

Sveiks. Man kaip dvynei reikia demesio, dvynukai esa jautrus. Mus uzgauti labai lengva, as dar ir nuoskauda ilgai prisimenu. O kad pas mus nuotaiku kaita vyksta tai jau taip ir nieko turbut nepadarysi, kazkaip reikia su tuo susitaikyti, bet gi vistiek poto buna gerai. Pati pridarius ka nors kita diena apmastau, kad galejau nepykti ar dar ka nedaryti, bet saukstai po pietu buna. Gal ir taviske taip galvoja, bet tai ivyksta po. Pabandyk pasikalbeti su savaja dvynuke. Siaip neblogas tai zenklas-dvynis. Sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
Aš su savuoju irgi dvyniai:) Tačiau mes labai labai skirtingi, nors ir turim tų tokių dvyniškų sąvybių.
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2010 07 11, 20:40)
Sveiks. Man kaip dvynei reikia demesio, dvynukai esa jautrus. Mus uzgauti labai lengva, as dar ir nuoskauda ilgai prisimenu. O kad pas mus nuotaiku kaita vyksta tai jau taip ir nieko turbut nepadarysi, kazkaip reikia su tuo susitaikyti, bet gi vistiek poto buna gerai. Pati pridarius ka nors kita diena apmastau, kad galejau nepykti ar dar ka nedaryti, bet saukstai po pietu buna. Gal ir taviske taip galvoja, bet tai ivyksta po. Pabandyk pasikalbeti su savaja dvynuke. Siaip neblogas tai zenklas-dvynis. Sekmes tau 4u.gif

Taikliai apibūdinta smile.gif
Aš pati dvynė ir kartais pati savęs nesuprantu, bet... MB mano nuotaikas visada supranta ir reaguoja tik tinkamai, kartais pralaukia, kartais paglosto smile.gif ech... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskytee26 @ 2010 07 24, 17:55)
Taikliai apibūdinta smile.gif
Aš pati dvynė ir kartais pati savęs nesuprantu, bet... MB mano nuotaikas visada supranta ir reaguoja tik tinkamai, kartais pralaukia, kartais paglosto smile.gif ech... smile.gif

Braskytee26 pavydziu jums baltu pavydu smile.gif Turbut ir jusu antra puse turi daug jausmu. Kaip miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ondatra @ 2010 07 09, 11:42)
as dvynys, nesu plepi visai  unsure.gif

drinks_cheers.gif aham, aš taip pat ax.gif
Atsakyti
nu va...savaitgali buvau gimtadienyj...o ten toks vienas vyriokas,labai issisokes,plepantis...tiek jam reik tiek ne, kad neuzkisi...net muzikantus perrekia.. doh.gif
o gi lauke klausiu buk zmogus pasakyk kas toks pagal zodiaka..(tiesa zadejau sakyt ar nebusi dvinys) o jis DVINYS-sako... lotuliukas.gif tad sakiau kad dvyniai plepantis issisokeliai... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 07 28, 16:25)
nu va...savaitgali buvau gimtadienyj...o ten toks vienas vyriokas,labai issisokes,plepantis...tiek jam reik tiek ne, kad neuzkisi...net muzikantus perrekia.. doh.gif
o gi lauke klausiu buk zmogus pasakyk kas toks pagal zodiaka..(tiesa zadejau sakyt ar nebusi dvinys) o jis DVINYS-sako... lotuliukas.gif  tad sakiau kad dvyniai plepantis issisokeliai... biggrin.gif[COLOR=red]

tai jau tikrai... maniškis 100 proc. toks, ačiū Dievui, kad pats tai supranta, karts nuo karto, netinkamu laiku ir netinkamoje vietoje, prilaiko liežuvį doh.gif o tas noras su visais pasišnekėti, o ypač su visomis... užknisaaaa biggrin.gif
Atsakyti

tikra tiesa, tyleniai tie dvyniai
Atsakyti
QUOTE(SaulisPasaulis @ 2010 07 10, 14:07)
sveikos smile.gif

Hmmm pati esu dvynukas. Didžiausia mūsų bėda ta, kad patys nežinome ko norime, vieną diena norisi,kad mumis rūpintūsi , o kitą, kad dingtu iš akių, belieka apsišarvuot kantrybe ir bendyt, pataikyt į tos dienos nuotaikas.
Atsakyti

QUOTE(fuksė @ 2010 08 08, 10:04)
tikra tiesa, tyleniai tie dvyniai

Mano plepumas priklauso nuoto, su kokiais žmonėm bendrauju - su vienais galiu nė žodžio nepratart (tiesiog pats liežuvis neapsiverčia), o su kitais žodžiais liejasi laisvai... smile.gif
Atsakyti