QUOTE(Šelmė @ 2008 10 06, 16:16)
Šelmė, 06 Spa 2008 - 16:16, parašė:
Šelmė, 06 Spa 2008 - 16:16, parašė:
Diskutuojame, dalinamės patirtimi toliau, kaip sekasi sutarti su šio, mano nuomone, žavingo ir nenuobodaus ženklo atstovais
Papildyta:
Na, tokiu atveju, tikrai pyktis ne vietoj ir ne laiku
Bet, vėlgi, bandė padėti pagal savo supratimo laipsnį, nesigavo, gal kažkiek skaudu patapo, kad prisidėt prie pagerėjimo negali ir užpyko
O dėl vaikučio pamaitinimo tai jokių argumentų, tiesiog privalo suvokti savo kaip tėčio pareigas, kad ne tik pažaist, bet ir pamigdyt ar pavakgydinti reikia. Tikriausiai visuomet esi tu, kuri rūpinasi vaikiuku ir jis tiek įpratęs nebesikišt, kad net pamiršta, kad ir jis taip pat tai gali ar net privalo atlikt 
Diskutuojame, dalinamės patirtimi toliau, kaip sekasi sutarti su šio, mano nuomone, žavingo ir nenuobodaus ženklo atstovais
Papildyta:
Na, tokiu atveju, tikrai pyktis ne vietoj ir ne laiku

Bet, vėlgi, bandė padėti pagal savo supratimo laipsnį, nesigavo, gal kažkiek skaudu patapo, kad prisidėt prie pagerėjimo negali ir užpyko
O dėl vaikučio pamaitinimo tai jokių argumentų, tiesiog privalo suvokti savo kaip tėčio pareigas, kad ne tik pažaist, bet ir pamigdyt ar pavakgydinti reikia. Tikriausiai visuomet esi tu, kuri rūpinasi vaikiuku ir jis tiek įpratęs nebesikišt, kad net pamiršta, kad ir jis taip pat tai gali ar net privalo atlikt
sveikos!
skaiciau pirmaja tema, ir zinokite tiek tiesos prirasyta...
net nezinau nuo ko pradeti-bijau, kad kazka pamirsiu pamineti...
na gal del to, ka as pacitavau- maniskis irgi megejas uzpykti nezinia del ko, ir isizeisti kaip ponas, apsisukti ir iseiti- tas mane varo is proto

karta jau pasakiau, arba gristi ir kaip zmogus pakalbam, arba gristi daiktus susirinkt.
Mamkos cia labai daug rase apie flirtus, demesio rodyma kitoms moterims..as to nemaciau, sakyciau atvirksciai, maniskis megsta "parodyti" kitiems, kad as esu JO mylimoji.
Prie kitu draugu visada dedasi kietu, ir skaldo ELO BANDZIO tipo bajeriukus, o namie nesigedina ir verkti man ant pieties...
Kazkuri forumiete rase, kad jie ypatingai traukia kt zmoniu demesi, o as manyciau kad jie tiesiog reikalauja is aplinkiniu ta demesiuka.patys.
zinot, maniskis labai myli vaikus
ir ji labai myli visi vaikuciai (jis dirba su vaikais)