Įkraunama...
Įkraunama...

Knyga, palikusi man neišdildomą įspūdį

Khaled Hosseini "Tūkstantis saulių skaisčių" - nepakartojama, sukrečianti, labai įdomi. Rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
Man, galbūt, viena iš įsimintiniausių knygų, kurias skaičiau Violeta Messina ''Nežudyk meilės''. Pati autorė aprašo savo gyvenimą nuo buvimo įsčiose iki dabarties.
Tądien daug knygų mama parnešė iš bibliotekos. Tokia stora ta knyga buvo, iš pradžių tik pramečiau akim atsitiktinius puslapius, pamačiau, kad kiekvienam beveik puslapy Dievas minimas, tai galvoju ''nesąmonė, neskaitysiu šitos''. Bet vėlaiu perskaičiau visas kitas knygas, nebuvo ką veikt, ai, galvoju, paskaitysiu. Kai pradėjau skaityt taip įtraukė!!! Žiauriai įdomi knyga! Vis planuoju antrą kart parsinešt ir paskaityt.
Atsakyti
QUOTE(Pallomita @ 2012 02 07, 10:12)
Khaled Hosseini - begantis paskui aitvara.. labai itraukianti knyga

Šita taip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lamma @ 2012 02 07, 11:24)
Puiki ši knyga 4u.gif jei neskaitėt,perskaitykit kitą jo knygą:Tūkstantis saulių skaisčių.irgi superinė smile.gif

Dar neskaiciau, bet si knyga jau mano norimu perskaityti knygu sarase smile.gif

QUOTE(Iewutee @ 2012 02 08, 12:29)
o kartais ne pagal sita knyga yra pastatytas tokio pavadinimo filmas g.gif
jei taip, tai filmas jau thumbup.gif
tikiu kad knyga tada bus dar geresne rolleyes.gif

taip, filmas yra, bet tiesa sakant jo neziurejau, norejosi pirma perskaityti knyga smile.gif bet reiks kada prisiruosti ir paziureti smile.gif
Atsakyti
Niekada nemėgau skaityti knygų, didžiausia kančia man. Bet taip patiko Suzanne Collins "Bado žaidynės", kad po jos perskaičiau ir kitas šios knygos dalis "Pavojinga meilė" ir "Liepsnojantis įtūžis" thumbup.gif
Atsakyti
As siandien baigiau Alchemika skaityti, pagaliau is trecio karto perskaiciau ax.gif biggrin.gif Gera knyga smile.gif
Atsakyti
Tess Gerritsen "Chirurgas"
Atsakyti
Erškėčių pauksčiai, Vėjo nublokšti.
na o paskutine is labiausiai patikusiu, Tik su dukra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 03 01, 20:05)
As siandien baigiau Alchemika skaityti, pagaliau is trecio karto perskaiciau  ax.gif  biggrin.gif  Gera knyga smile.gif

o kodel tik is trecio karto? smile.gif
Atsakyti
Prisimenu paauglystėje labai patiko "Atskalūno laiškai". Perskaičiau pilnametystėje- vis dar tokia pat stipri.
Atsakyti
Paskutinioji mano skaityta Tess Gerritsen knyga - "Pažadėk, kad grįši". Patiko įtemptas siužetas, su netikėtais vingiais, nesinorėjo knygos padėt į šalį, kol nebaigiau skaityt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pallomita @ 2012 03 14, 20:40)
o kodel tik is trecio karto? smile.gif

Matyt pirmus du kartus nelabai norejau perskaityti ja, tiesiog nezinau nesiskaite ji man ir viskas rolleyes.gif

Vakar baigiau skaityti Mano sesers globejas, tai tokia sukrencianti pabaiga buvo, net asara nuriedejo..
O siandien Zahira pradedu skaityti smile.gif
Atsakyti