Khaled Hosseini "Tūkstantis saulių skaisčių" - nepakartojama, sukrečianti, labai įdomi. Rekomenduoju

Man, galbūt, viena iš įsimintiniausių knygų, kurias skaičiau Violeta Messina ''Nežudyk meilės''. Pati autorė aprašo savo gyvenimą nuo buvimo įsčiose iki dabarties.
Tądien daug knygų mama parnešė iš bibliotekos. Tokia stora ta knyga buvo, iš pradžių tik pramečiau akim atsitiktinius puslapius, pamačiau, kad kiekvienam beveik puslapy Dievas minimas, tai galvoju ''nesąmonė, neskaitysiu šitos''. Bet vėlaiu perskaičiau visas kitas knygas, nebuvo ką veikt, ai, galvoju, paskaitysiu. Kai pradėjau skaityt taip įtraukė!!! Žiauriai įdomi knyga! Vis planuoju antrą kart parsinešt ir paskaityt.
Tądien daug knygų mama parnešė iš bibliotekos. Tokia stora ta knyga buvo, iš pradžių tik pramečiau akim atsitiktinius puslapius, pamačiau, kad kiekvienam beveik puslapy Dievas minimas, tai galvoju ''nesąmonė, neskaitysiu šitos''. Bet vėlaiu perskaičiau visas kitas knygas, nebuvo ką veikt, ai, galvoju, paskaitysiu. Kai pradėjau skaityt taip įtraukė!!! Žiauriai įdomi knyga! Vis planuoju antrą kart parsinešt ir paskaityt.
QUOTE(Pallomita @ 2012 02 07, 10:12)
Khaled Hosseini - begantis paskui aitvara.. labai itraukianti knyga
Šita taip

QUOTE(lamma @ 2012 02 07, 11:24)
Puiki ši knyga
jei neskaitėt,perskaitykit kitą jo knygą:Tūkstantis saulių skaisčių.irgi superinė 

Dar neskaiciau, bet si knyga jau mano norimu perskaityti knygu sarase

QUOTE(Iewutee @ 2012 02 08, 12:29)
o kartais ne pagal sita knyga yra pastatytas tokio pavadinimo filmas
jei taip, tai filmas jau
tikiu kad knyga tada bus dar geresne

jei taip, tai filmas jau

tikiu kad knyga tada bus dar geresne

taip, filmas yra, bet tiesa sakant jo neziurejau, norejosi pirma perskaityti knyga

Niekada nemėgau skaityti knygų, didžiausia kančia man. Bet taip patiko Suzanne Collins "Bado žaidynės", kad po jos perskaičiau ir kitas šios knygos dalis "Pavojinga meilė" ir "Liepsnojantis įtūžis"

As siandien baigiau Alchemika skaityti, pagaliau is trecio karto perskaiciau
Gera knyga

Tess Gerritsen "Chirurgas"
Erškėčių pauksčiai, Vėjo nublokšti.
na o paskutine is labiausiai patikusiu, Tik su dukra
na o paskutine is labiausiai patikusiu, Tik su dukra

QUOTE(Javute @ 2012 03 01, 20:05)
As siandien baigiau Alchemika skaityti, pagaliau is trecio karto perskaiciau
Gera knyga 

o kodel tik is trecio karto?

Paskutinioji mano skaityta Tess Gerritsen knyga - "Pažadėk, kad grįši". Patiko įtemptas siužetas, su netikėtais vingiais, nesinorėjo knygos padėt į šalį, kol nebaigiau skaityt

QUOTE(Pallomita @ 2012 03 14, 20:40)
Matyt pirmus du kartus nelabai norejau perskaityti ja, tiesiog nezinau nesiskaite ji man ir viskas

Vakar baigiau skaityti Mano sesers globejas, tai tokia sukrencianti pabaiga buvo, net asara nuriedejo..
O siandien Zahira pradedu skaityti