Įkraunama...
Įkraunama...

Knyga, palikusi man neišdildomą įspūdį

QUOTE(Evelinna @ 2011 12 07, 16:27)
Mano is paskutiniu perksiatytu:

Ar busi ten? Guillaume Musso - labai patiko, lengvai skaitoma 

Tikrai labai gera ir prasminga knyga smile.gif Man "Altorių šešėly" yra kažkas tokio,jau aišku skaičiau seniai seniai, bet įspūdį paliko visam gyvenimui...nuostabi knyga.
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2011 10 18, 19:36)
Man labai labai H. Wassmo Dinos visa trilogija, o iš paskutinių - Khaled Hosseini "Tūkstantis saulių skaisčių" ir "Bėgantis paskui aitvarą". Dieve, nerealios! KĄ DAR JIS PARAŠĖ - DUOKIT!

Wassmo yra JI, o ne JIS lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(_buterfly_ @ 2011 12 10, 14:20)
Wassmo yra JI, o ne JIS lotuliukas.gif
Šiuo atveju ji omenyje turėjo Khaled Hosseini ir JO knygas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 12 gruodžio 2011 - 09:43
R. Granauskas - "Gvenimas po klevu".. Labai seniai skaityta, taciau tikrai palikusi ispudi.. istorija labai gyvenimiska, tikra.. Nustebino autoriaus gebejimas taip atrodo autentiskai perteikti senyvos moters mintis.. Mielai perskaityciau dar karteli..
Atsakyti
QUOTE(mamadiene @ 2011 11 03, 22:42)
Skaičiau šią knygą angliškai, visai patiko (Thousand Splendid Suns). O dar kažkada esu skaičius "Tik su dukra" (Not without my daughter), nepamenu autoriaus. Labai rekomenduočiau. Gal jau skaitėt?

Katik baigiau skaityti. Knyga labai itraukia, sunku atsiplesti, bet tik kazkur iki puses knygos. Kol skaiciau atrode labai idomi, bet kai perskaiciau, pagalvojau "eiline istorija" g.gif
Atsakyti
Man labai sirdis istrigo kelios knygos: Stebuklas Anduose ir Dedes Tomo trobele.. ta prasme jas skaitydama labai isgyvenau unsure.gif atrodo buvau kartu, kai ten viskas vyko
Atsakyti
Man paskutinė skaityta įstrigusi ir kurią norėčiau "kartoti" yra Algimanto Čekuolio "Popietė su Algimantu Čekuoliu" knyga. Paprastu, bet išmintingu stiliumi parašyta jo laidų santrauka. Temos pačios įvairiausios : nuo įtampos tarp Šiaurės ir Pietų Korėjos, britiško gyvenimo ypatumai, priespauda Kuboje, kinų meilė žemei ir sodininkystė netoli Sibiro bei vyrų ir moterų santykių specifikos ypatumai ir daaugelis kitų. Žodžiu, gyvenimas ir pasaulis bigsmile.gif. Čekuolis išmintingas ir gyvenimo matęs, savo noru daug patyręs žmogus labai preciziškai ir tinkamais žodžiais, bei įdomia pasakojimo maniera dalinasi sava realia patirtimi. Knygą tiesiog prarijau biggrin.gif. Tai ne romanas, o realūs tautiečio, sovietiniais metais dirbusio jūrininku - tam kad pamatytų pasaulį už "uždangos", išgyvenimai ir protingai pateikti patyrimai apie mus supantį labai įdomų ir įvairų pasaulį, kuriame pilna visko : tiek gero, tiek blogo, tiek sumaišties, tiek chaoso, tiek ramybės ir harmonijos, nesantaikos, politinių nesutarimų ir kiekvieno iš mūsų mažo vidinio pasaulėlio, ambicijų ir norų. Perskaičius knygą "praplatėjo" akiratis ir tapo lengviau suprasti kitus žmones, vykstančius įvykius, atsirado didesnis jautrumas supančiai aplinkai bei tolerancija - tai didžiausia dovana ir, manyčiau, knygos misija pasiekta.
Su malonumu skaitau ir kitas Algimanto knygas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 06 sausio 2012 - 00:43
Perskaiciau Vaikas 44 - Tom Rob Smith - labai patiko thumbup.gif idomi, itarukainti, lengvai skaitoma (isvis tokia tematika man patinka)
Atsakyti
Khaled Hosseini - begantis paskui aitvara.. labai itraukianti knyga
Atsakyti
QUOTE(Pallomita @ 2012 02 07, 10:12)

Puiki ši knyga 4u.gif jei neskaitėt,perskaitykit kitą jo knygą:Tūkstantis saulių skaisčių.irgi superinė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pallomita @ 2012 02 07, 11:12)

o kartais ne pagal sita knyga yra pastatytas tokio pavadinimo filmas g.gif
jei taip, tai filmas jau thumbup.gif
tikiu kad knyga tada bus dar geresne rolleyes.gif
Atsakyti
Tai ir filmas yra, tik man knyga geriau.kažkodėl 4u.gif
Atsakyti