Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas nenori aukles

pas mane lygiai tokia pati situacija - dvi savaites kliackas liko su aukle be jokių problemų, be ašarėlių. Ramiausiai 'atia' pamojuodavo ir tempdavo ją žaist. Nuo trečios savaitės - verkia baisiausiai man išeinant.
Nemanau, kad jį auklė skriaustų, nes namie dabar broliukas 12 metų sulaužyta koja sėdi, tai nemato, kad vaikas verktų. Be to, pas jį kambary mažasis ir sėdi dažniausiai. Tai manau, kad mažuliui šiaip labai graudu, kad mamytė išeina.
Nors kamerytę vis dėlto pastatysim kambary. Šiaip - kad matytume, kaip bendrauja. Nes šiandein, pvz, vyresnis sakė, kad kliackas pas jį kambary žaidė, o auklė kitam kambary televizoriu žiūrėjo.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2006 03 10, 11:46)
pas mane lygiai tokia pati situacija - dvi savaites kliackas liko su aukle be jokių problemų, be ašarėlių. Ramiausiai 'atia' pamojuodavo ir tempdavo ją žaist. Nuo trečios savaitės - verkia baisiausiai man išeinant.
Nemanau, kad jį auklė skriaustų, nes namie dabar broliukas 12 metų sulaužyta koja sėdi, tai nemato, kad vaikas verktų. Be to, pas jį kambary mažasis ir sėdi dažniausiai. Tai manau, kad mažuliui šiaip labai graudu, kad mamytė išeina.
Nors kamerytę vis dėlto pastatysim kambary. Šiaip - kad matytume, kaip bendrauja. Nes šiandein, pvz, vyresnis sakė, kad kliackas pas jį kambary žaidė, o auklė kitam kambary televizoriu žiūrėjo..  blink.gif

Ne pas tave viena tokia aukle doh.gif Palikau savo auklei maziu, jis uzsioziavo ir ka ji- nunesi ji pas vyresneli ir paliko, o pati laikrasti svetaineje skaite doh.gif Reziume, as jos paslaugu atsisakiau, nes pamaciau, kad jai mano mazius visai nerupi verysad.gif
Atsakyti
Maniškė auklė dabar serga, tai pažiūrėsim, kaip jai grįžus bus. Jei vėl paliks mažulį pas brolį - teks atsisveikinti. Na, jei jau vyrenis brolis šiaip ar taip turi mažylį žiūrėt, tai kam ta auklė - parvažiuot per pietus pamaitint ir pati galiu g.gif
Kažkaip tikėjausi, kad auklė kaip tik daugiau laiko praleis su vaiku, neturės kitų reikalų, jai gi reik tik su mažuliu būt, nei valgyt gamint, nei kambarių tvarkyt.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2006 03 15, 21:14)
Maniškė auklė dabar serga, tai pažiūrėsim, kaip jai grįžus bus. Jei vėl paliks mažulį pas brolį - teks atsisveikinti. Na, jei jau vyrenis brolis šiaip ar taip turi mažylį žiūrėt, tai kam ta auklė - parvažiuot per pietus pamaitint ir pati galiu  g.gif
Kažkaip tikėjausi, kad auklė kaip tik daugiau laiko praleis su vaiku, neturės kitų reikalų, jai gi reik tik su mažuliu būt, nei valgyt gamint, nei kambarių tvarkyt.

as suprantu,kad sirdele skauda kai mazuli reikia svetimama palikt.bet ar jum patiktu kad jus kas sitaip su kamera stebet?gal geriau tiesiog pasikalbet.kai as suzinojau kad mane stebi(per aplinkui) pati is darbo isejau,nes nemalonu kai tavim nepasitiki.
Atsakyti
Nelabai suprantu aš tas pretenzijas - jeigu nieko blogo nedarai, tai ko čia iš darbo eit apie kamerą sužinojus? Tikrai nemažai įmonių dabar savo darbuotojus filmuoja, ir nieko.
O kameras savo namuose būtinai sustatysiu, kiekvienam kambary netgi. Jau geriau surizikuosiu, kad auklė įsižeidus išeitų (rasiu geresnę, tikiuosi), negu rizikuosiu savo vaiko sveikata. Pakankamai mamytės yra prirašiusios, kokių vaizdų išvysta filmuotą medžiagytę pažiūrėjusios.

O šiaip jau tokia Mažulių deivė buvo čia išplėtojus temą apie kamerų žalą jautriai auklės psichikai. Manau, visos nuomonės jau išsakytos.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2006 03 15, 20:44)
Nelabai suprantu aš tas pretenzijas - jeigu nieko blogo nedarai, tai ko čia iš darbo eit apie kamerą sužinojus? Tikrai nemažai įmonių dabar savo darbuotojus filmuoja, ir nieko.
O kameras savo namuose būtinai sustatysiu, kiekvienam kambary netgi. Jau geriau surizikuosiu, kad auklė įsižeidus išeitų (rasiu geresnę, tikiuosi), negu rizikuosiu savo vaiko sveikata. Pakankamai mamytės yra prirašiusios, kokių vaizdų išvysta filmuotą medžiagytę pažiūrėjusios.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2006 03 15, 21:44)

O šiaip jau tokia Mažulių deivė buvo čia išplėtojus temą apie kamerų žalą jautriai auklės psichikai. Manau, visos nuomonės jau išsakytos.

na bet jei niekuom nepasitiki,tai tada pati namie su leliu sedek,ir problemu nebus
Atsakyti
O kaip tu apsiperki, pesimiste? Juk Maxima, Iki ir kiekviena parduotuvė filmuoja, irgi tavim nepasitiki? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(-Linda- @ 2006 03 15, 22:06)
O kaip tu apsiperki, pesimiste? Juk Maxima, Iki ir kiekviena parduotuvė filmuoja, irgi tavim nepasitiki?  tongue.gif

todel lankausi vietiniuose prekybos centruose,kar aklas apsauginis vaiksto:)
Atsakyti
apie kokį pasitikėjimą čia išvis kalbama? Tai gal ir didesnę dalį firmų uždarom, nes tegul geriau darbdaviai patys dirba, jei samdomais darbuotojais nepasitiki?

Šiaip normalios auklės nieko prieį neturi, kad jas filmuoja.

O Pesimistė, kaip matau, jau kelintoj temoj iš nieko vėjus kelia, priekabių ieško.
Atsakyti
Aišku netrukdytų auklę pastebėti papildomai, bet jei vaikas maminukas, nieko nepadarysi, nenorėk, kad auklė taptų tavo vaikui mamma.
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2006 03 15, 22:09)
Aišku netrukdytų auklę pastebėti papildomai, bet jei vaikas maminukas, nieko nepadarysi, nenorėk, kad auklė taptų tavo vaikui mamma.

aš gi to ir nenoriu. Tiesiog prieš tai rašiau, kad iš pradžių mažius noriai pasilikdavo su aukle, o po poros savaičių - visai nebenori. Gal mamytės nenori išleisti, o gal ir kitų priežasčių yra. Brolis (12 m) sako, kas mažius vis pas jį, o auklė kitam kambary TV žiūri. Vyras namo užsukęs tą patį vaizdelį rado. Užtat man ir įdomu, kaip ji su vaiku bendrauja. Vaikas gi mažas, pats nepasakys.
Atsakyti