QUOTE(Greituole @ 2013 07 17, 19:16)
Sveikos mamytes,
Ech kaip liudna kad tiek daug mazuju ligoniuku cia ir visi su savom kraujuko bedelem

Deja ir musu dukrytes neaplenke si bedele. Musu spinduleliui 7 menesiukai. Buvom paguldytos i ligonine del apetito stokos istyrimui, ir stai gydytojai padare kraujo tyrimus aptiko neutropenija, neutrofilu 0.3

Po 2 dienu kraujo tyrimas rode 0.8, ir nerade kitu priezasciu del ko gi vaikas nenori valgyti israse namo, laukti tyrimu rezultatu del autoimunines neutropenijos galimybes. Gyd. nusprende patikrinti ar pats organizmas nekovoja pries savo neutrofilus, paeme krauja ir issiunte i kita laboratorija, todel atsakymo teko lukteleti beveik savaite. Ir stai siandien paskambino gyd ir pranese jog rado antikunius pries neutrofilus kraujyje

Paskyre vizita tik po 3 men. Niekada nebuciau pagalvojusi kad su imunine sistema kas negerai nes iki pat dabar mazoji nera sirgusi net sloga, isskyrus tai kad pries 3 savaites turejom tridiene karstine ir tai buvo pirmoji musu liga

Gyvenam ne LT todel tik gryze i LT, nieko nelaukdami keliausim i hematologo konsultacija, gal zinot ir galetumet rekomenduoti gera vaiku hematologa Kaune? Dar pries pora menesiu buvom atlike kraujo tyrima Lietuvoje ir jau tada man uzkliuvo tai kad neutrofilu buvo 0.7, bet kada gyd tai nesureiksmino, o as pati nebuvau apie tai nieko zinojusi, ka tai reiskia, tai taip ir liko, nes gyd sake kad nieko cia tokio, vaikams buna, zodziu nuramino ir sake nieko daryti nereikia

O cia se tau

Mamytes, kuriu vaikuciams nustatyta neutropenija ir rasti antikuniai gal galit pasidalinti patirtimi, nes mums cia viskas nauja ir kaip perkunas is giedro dangaus

labai baisu, kas bus toliau...
Sveika

Tikriausiai jau nebereikia patarimu ar pagalbos. Matei auksciau mano postus, suneliui taip pat diagnozuota Autoimunine Neutropenija. Kai pagulde extra i ligonine neutrofilu tebuvo 0.08

As dekoju Dievui, kad siandien jau galiu sakyti, kad tai praeities kosmarai, nes jau puse metu kaip musu neutrofilai savo vietoj. Aisku vis dar esam stebimi, krauja kartoja kaskart susirgus, ir seip profilaktiskai kas kiek laiko. Mums viskas taisytis pradejo, po paskutinio karto kai gulejom ligoninej ir gavo plataus spektro antibiotikus i vena. Gydytojai mano, kad pas ji gyveno kazkokia uzslepta bacila kuri nuliudino jo organizma ir verte kovot pries save zudant neutrofilus. Po tu stipriuju antibiotiku je mano uzmuse ta bacila ir reikalai pradejo taisytis. As labai tikiuosi, kad ta tiesa ir daugiau jie nebenukris ir nebereikes grizti i ta kosmara.
Idomu kaip jums toliau sekasi? Kokia situacija su kraujuku mazosios? Jei netycia uzklystumet r cia tai pasipasakokit
O is kur jus? Mes taip pat ne LT gyvenam