Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški vitaminai

Kaune,kreves 97.Zinok tie vitaminai tai brangoki man pasirode,60lt virs kainuoja,kiekio neatsimenu.
Atsakyti
Ačiū už atsakymą. Reiks pasidomėti labaiu.
Atsakyti
hmm net nezinojau kad tokiu yra.. gerai kad pasiskaitineji ir paskui gali ieskot. liuks aciu mamos wink.gif
Atsakyti
Gal žinote kur Vilniuje galima nusipirkti ekologiškų vitaminų? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri savo vaikams duodate šiuos vitaminus? Kokie atsiliepimai...?
http://www.aloe-vera...;products_id=43
Atsakyti
As pirkau Camelia vaistineje Ekologiskus multivitaminus "Bio45", gamintojas "Biosline" (Italija) kaina apie 40 Lt. 50 tableciu.
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 12 27, 10:43)
Gal žinote kur Vilniuje galima nusipirkti ekologiškų vitaminų? 4u.gif

as pirkau camelia vaistineje, bet ju reikia klausti, kaip visada geri produktai paslepti, kai pradedi klausinet tada istraukia auksciau minejau kaip jie vadinasi.
Atsakyti
QUOTE(Feminin @ 2009 12 28, 15:06)
As pirkau Camelia vaistineje Ekologiskus multivitaminus  "Bio45", gamintojas "Biosline" (Italija) kaina apie 40 Lt. 50 tableciu.
as pirkau camelia vaistineje, bet ju reikia klausti, kaip visada geri produktai paslepti, kai pradedi klausinet tada istraukia auksciau minejau kaip jie vadinasi.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodkrantė @ 2009 09 21, 21:58)
Aš vaikams įsigijau vitamino C iš GNLD maisto papildų ir dar galvoju išmėginti naujuosius Vita-Squares.

Gal kas jau esat bandę?

duodu savo mazei. labai patinka ir jai ir man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Feminin @ 2009 12 28, 16:06)
As pirkau Camelia vaistineje Ekologiskus multivitaminus  "Bio45", gamintojas "Biosline" (Italija) kaina apie 40 Lt. 50 tableciu.
Papildyta:

Bio45 yra ir www.biterite.lt
čia
Čia yra ir BioSpirulina 4u.gif
Atsakyti
O ka jus manote apie alyvuogiu alieju? Juk tiek vitaminu, geruju riebalu. Kiekviena ryta isgeriu sauksta (extra virgin), manau tikrai nepakenks g.gif geriau nei kazkokie sintetiniai
Atsakyti
QUOTE(* Stela * @ 2010 01 06, 18:02)
O ka jus manote apie alyvuogiu alieju? Juk tiek vitaminu, geruju riebalu. Kiekviena ryta isgeriu sauksta (extra virgin), manau tikrai nepakenks  g.gif geriau nei kazkokie sintetiniai

manau tikrai nepakenks. aš jį geriu rytais, tik truputį kitam tikslui biggrin.gif
Atsakyti
o kokius aliejus duodat gert savo mažiesiems ? g.gif aš saviškėms dabar duodu juodojo kmyno aliejų, po jo norėč kažką kito pabandyt g.gif gal šitą kas geriat? rolleyes.gif
Atsakyti