QUOTE(Laukinė prerija @ 2011 04 03, 22:42)
Sveiki, kokias pastas jums "prirašė"? man skyrė curasept. Jos sudėtyje irgi pegas, parabenas yra...Pasakiau, kad naudoju weleda druskinę, nieko baisaus nesakė, bet kad nesivystytų parodontozė liepė pusę metų su curasept valyti.
Papildyta:
Į temą šiuo metu geriame sertifikuotą
Papildyta:
Į temą šiuo metu geriame sertifikuotą
Spalt profesional: ličienije travi, iš PC, ten irgi ir peg ir parabenų ir dar visokių š buvo, dėžutę išmečiau
Bet tikrai kaip ne įtemą aš čia su savo dantim va ką reiškia vėlai vakare rašyt
QUOTE(saulyte33 @ 2011 04 03, 22:48)
Sveikos Klausimėlis dėl ekologiškos dantų pastos. Ar jūs nepastebėjote, kad ilgainiui naudojant ekologišką pastą be fluoro ėmė dantys keisti spalvą. Na spalva ne baltyn bet rudyn... Na ir švaros jausmo mažoka burnoje lieka... Na čia mano pastebėjimai, kokie jūsų pojūčiai?
Šiaip jo, galiu gramdyt kaip noriu tuos dantis, bet išsivalius vistiek jie nebūna slidūs, jaučias apnašos, spalva irgi nėra balta, jokių balinančių nenaudoju,, tiesa aš anksčiau esu bandžiusi, kitų forumiečių patarta, ant dantų pastos užlašint lašelį arbatmedžio eterinio aliejaus, tai oi kaip gerai pravalydavo ir apnašas ir gaivu labai ir man rodos vos vos pabaltindavo, o gal taip tik atrodė, nes kai švarūs dantys, tai ir blizga jie žodžiu reik prisimint šį reikalą vėl