QUOTE(sindirela @ 2011 04 01, 16:47)
gal kuri turit info apie zuvies taukus, girdejau kad nera sveika jie?
Oi, paskaitinėkit ekologijos forumą, tikrai yra pridėta info ir kad vandenynai užteršti ir kad riebiose žuvyse kaupiasi toksinai ir t.t. arba googlinkit, jei neturit laiko gerkit linų sėmenų aliejų, daugelis mano, kad jis tikrai sveikesnis už žuvų taukus
----------------------------------------------------------------------------------
O aš nežinau...
Buvau pas odontologę, rado kraujuojančias dantenas {pora metų šiaip}, tai išbrokino mano ekologiškas pastas, aišku be svarių priežasčių, tik tai baikit, baikt... {pas mane dabar Weledos medetkinė, net neįdomu jai
}, prirašė pasta priešuždegiminę, kurią deja nusipirkau su visokiais PEG
, dar skalavimo skystį {bijau jau eit į vaistinę žiūųrėt sudėtį
}, vitamino C po vieną gramą, kai norma 60 mg parai ir vitaminų B kompleksą,, nu labai noriu pasveikt, pastą pakaitom su Weleda kaip nors suvartosiu, bet kitų bjaurybių nenoriu pirkt,, skalavimo skystį pamenu tikrai gyrėt kažkokį labai koncentruotą, tai susirasiu,, vitaminą C noriu gaut natūraliai, pvz, du kiwiai per dieną arba 50 g juodųjų serbentų per dieną {turiu prisišaldžius iš sodo}, o vitaminų B
skaičiau pienas, kepenys, kiauliena, tai pieno galiu, bet jokių kepenų ir kiaulių nevalgau ir nežadu, dar radau, paukštiena, mielės, tai jos minimaliai suvalgau, o mieles žalias valgyt suprantu reik, alaus mielėse neradau visų B vitaminų, tai nežinau ką daryt...