Pabandykit losjona "Under20",jis yra "Droge".Man labiausiai patiko skystis,ne žele.Pavalote 1-2k.d. išbertas vietas ir susitvarko,spuogų nebelieka.Čia dėl hormonų persitvarkymo spuogai
Sveikutės, čia paklausiu į temą. Kokius ekologiškus vitaminus esate radusios savo vaikučiams? Man po ilgo etikečių skaitymo vaistinėje pavyko vieną rasti: Marsiečių multivitaminų sirupas. (Anotacijoje parašyta be konservantų). Kokia jūsų nuomonė apie šį preparatą? Kokius nat. papildus savo vaikučiams perkate jūs ir esate jais patenkintos?
Aš savo vaikams duodu "Floradix" (įvairių rūšių yra). Tai nėra 'ekologiški' vitaminai, bet tai yra natūralus papildas. Skysti, labai skanūs vaikams (nes iš sulčių pagaminti). Tik atidarius reik gana greit suvartoti (per 4 savaites) ir laikyti šaldytuve. Mes dabar naudojam "Kindervital": http://www.hiperfarm...ndervital_250ml Tik tiek, kad šiame papilde daug augalinių sulčių, ekstraktų ir gali būti individuali alergija kažkam.
O ar iš viso būna natūralių vitaminų? Juk turi būti kažkokios rišamosios medžiagos? Na nesigilindama buvau užsipirkusi natūralių vitaminų "Nutrilite" Bet abejoju ar jie natūralūs, jau vien dėl to, kas juos platino ("Amway", kur tiesiog piktnaudžiauja žodžiu natūralu)
O ar iš viso būna natūralių vitaminų? Juk turi būti kažkokios rišamosios medžiagos?
būna.. tai augalų milteliai, turintys daug natūralių vitaminų, mikroelementų. Reikia ieškoti be priedų, žinoma, geriau ekologiškų.. Milteliams nereikalingos jokios rišančios medžiagos. Kaip pavyzdį galėčiau pateikti dumblių (chlorella ar spirulina) miltelius.