Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški vitaminai

QUOTE(erborista @ 2011 01 17, 22:23)
Geriu du arbatinius šaukštelius per dieną valgio metu smile.gif

Gerdavau po arbatinį šaukštelį prieš valgį. Bet gal dėl skrandžio ir dvylikapirštės žarnos opaligės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2011 01 18, 15:24)
Gerdavau po arbatinį šaukštelį prieš valgį. Bet gal dėl skrandžio ir dvylikapirštės žarnos opaligės  g.gif

Aš ir dėl šito geriu, kol kas tai super - skausmų nebejaučiu smile.gif

Internete, aišku, informacijos apie jį labai daug, bet pagrinde nurodoma kažkas tokio:

Šaltalankų aliejuje yra didelis oleino rūgšties kiekis (17%) ir panašus santykis omega-3 (alfa linoleno) bei omega-6 (linolo) atitinkamai maždaug 34% ir 31%.

Toks šių riebiųjų rūgščių santykis palaiko įvairius medžiagų apykaitos procesus bei prostaglandino kelią organizme. Lyginant kitų rūšių aliejus su šaltalankių, jo viename valgomajame šaukšte linoleno rūgšties yra daugiausiai.

Taip pat sunku būtų rasti kitą uogą ar vaisių , kuris savo sudėtyje turėtų ne tik omega-3, omega- 6, bet ir omega-7, bei omega-9 riebiąsias rūgštis. Tiek omega riebiųjų rūgščių negauname net gerdami žuvų taukus.
Atsakyti
Beje, man šaltalankių aliejus sureguliavo ir žarnyno veiklą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2011 01 18, 15:44)
Beje, man šaltalankių aliejus sureguliavo ir žarnyno veiklą  thumbup.gif

Man irgi visą medžiagų apykaitą suaktyvino biggrin.gif Ir šiaip per PMS pučia pilvą visad, iki mmm liko pora dienų, bet dar nepučia smile.gif Gali būti, kad šaltalankiai padėjo thumbup.gif

O pradėjau vartoti todėl, kad buvau išberta giliais, skausmingais spuogais ant veido, nugaros, krūtinės ir ieškojau kažko natūralaus, kas organizmą išvalytų smile.gif Tai radau aromanatural.lt sibiro šaltalankių aliejaus aprašyme, kad valo toksinus iš organizmo, bet tai pakomentuoti galėsiu vėliau, dar anksti smile.gif

Skonis man jo neišskirtinis, kaip visų aliejų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2011 01 18, 16:53)
Man irgi visą medžiagų apykaitą suaktyvino biggrin.gif Ir šiaip per PMS pučia pilvą visad, iki mmm liko pora dienų, bet dar nepučia smile.gif Gali būti, kad šaltalankiai padėjo  thumbup.gif

O pradėjau vartoti todėl, kad buvau išberta giliais, skausmingais spuogais ant veido, nugaros, krūtinės[COLOR=blue] ir ieškojau kažko natūralaus, kas organizmą išvalytų smile.gif Tai radau aromanatural.lt sibiro šaltalankių aliejaus aprašyme, kad valo toksinus iš organizmo, bet tai pakomentuoti galėsiu vėliau, dar anksti smile.gif
Skonis man jo neišskirtinis, kaip visų aliejų biggrin.gif

Va va, del sito r man butu labai aktualu. Sako kitoms pagimdzius vaikus susitvarko tokie dalykai, o man atvirksciai po gimdymo prasidejo sitie dziaugsmai ant nugaros.... Seku sia tema todel labai lauksiu pasidalijant patirtimi.
Atsakyti
QUOTE(Kinda @ 2011 01 18, 20:50)
Va va, del sito r man butu labai aktualu. Sako kitoms pagimdzius vaikus susitvarko tokie dalykai, o man atvirksciai po gimdymo prasidejo sitie dziaugsmai ant nugaros.... Seku sia tema todel labai lauksiu pasidalijant patirtimi.

Kažkur radau parašyta, kad po savaitės išberia dar labiau - toksinai valosi, o po to nebeberia smile.gif Pranešiu kaip čia man seksis smile.gif
Atsakyti
Ir man butu idomu suzinoti, koks poveikis spuogams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinda @ 2011 01 18, 21:50)

Pabandykit losjona "Under20",jis yra "Droge".Man labiausiai patiko skystis,ne žele.Pavalote 1-2k.d. išbertas vietas ir susitvarko,spuogų nebelieka.Čia dėl hormonų persitvarkymo spuogai
Atsakyti
Laba,
neskaiciau visos temos.
Tad ar galima vaikui (2.8m) pakeisti zuvu taukus i saltalankiu alieju
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 21, 12:51)
Laba,
neskaiciau visos temos.
Tad ar galima vaikui (2.8m) pakeisti zuvu taukus i saltalankiu alieju

žuvų taukus galite keisti į nerafinuotą linų sėklų (sėmenų) aliejų.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2011 01 21, 14:04)
žuvų taukus galite keisti į nerafinuotą linų sėklų (sėmenų) aliejų..  4u.gif

dekoju wink.gif. Jei jus toki vartojate,gal patartumete kur isigyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2011 01 21, 10:02)
Pabandykit losjona "Under20",jis yra "Droge".Man labiausiai patiko skystis,ne žele.Pavalote 1-2k.d. išbertas vietas ir susitvarko,spuogų nebelieka.Čia dėl hormonų persitvarkymo spuogai

Gal galite parašyti sudėtį to losjono? 4u.gif
Atsakyti