Aš taip pat savo dukrai pradėjau duoti GNLD vitaminus vaikams - skonis, tai labai super, o toliau bus matyt Nes esu pirkusi Forever living, tai nepatiko jai ir pati kai paragavau, tai net nupurtė kažkaip...
QUOTE(kristiuke @ 2011 01 15, 17:21)
as tai pradejau naudoti vitaminus is GNLD..visai rimti jie atrodo...
Bet jie nieko bendro neturi su EKOLOGIJA
QUOTE(bim-bam @ 2011 01 15, 17:04)
ar esat ka girdeje apie Forever Living produktus? ar tai is tikruju naturalus gaminiai?
Ne.
QUOTE(okse0711 @ 2011 01 15, 17:10)
valau savo vaikuciams dantukus jau antrus metus tik Forever living dantu pasta,mums ji tiko ir kai mazajai dantukai dygo.taip pat ja galima skaudancia gerklyte skalauti.
tikrai geras produktas.
tikrai geras produktas.
Tai žinoma, kad kitaip nerašysite apie produktus, kuriuos platinate. Šiame forume esate gavusi bent 3 oficialius įspėjimus dėl šių produktų platinimo, bet žiūriu vis nenorite liautis žarstyti pagyrimus.
Rasma, norėjau išgirsti jūsų nuomonę dėl dantų pastos Logodent, sertifikuota BDIH. Ją naudojame visa šeima, ar galima pasikliauti, kad ji ekologiška?
Papildyta:
Atsiprašau, gal ne į tą temą parašiau.
Papildyta:
QUOTE(saulyte33 @ 2011 01 15, 21:39)
Rasma, norėjau išgirsti jūsų nuomonę dėl dantų pastos Logodent, sertifikuota BDIH. Ją naudojame visa šeima, ar galima pasikliauti, kad ji ekologiška?
Atsiprašau, gal ne į tą temą parašiau.
QUOTE(kristiuke @ 2011 01 15, 16:21)
as tai pradejau naudoti vitaminus is GNLD..visai rimti jie atrodo...
o kas cia per vitaminai?
QUOTE(bim-bam @ 2011 01 15, 21:53)
o kas cia per vitaminai?
Neekologiški ir neverti mūsų temos
QUOTE(Rasma @ 2011 01 15, 19:38)
Ne.
Tai žinoma, kad kitaip nerašysite apie produktus, kuriuos platinate. Šiame forume esate gavusi bent 3 oficialius įspėjimus dėl šių produktų platinimo, bet žiūriu vis nenorite liautis žarstyti pagyrimus.
o jus ar dalyvavote šios įmonės rengiamuose paskaitose,pristatymuose o gal "Mamyčių popietėse",kad mane kritikuojate?
aš juk čia nesiulau šios dantų pastos pas mane pirkti,o tiesiog dalinuosi savo nuomone.
QUOTE(okse0711 @ 2011 01 16, 12:02)
o jus ar dalyvavote šios įmonės rengiamuose paskaitose,pristatymuose o gal "Mamyčių popietėse",kad mane kritikuojate?
aš juk čia nesiulau šios dantų pastos pas mane pirkti,o tiesiog dalinuosi savo nuomone.
bet jei si pasta neekologiska,tai kodel savo nuomone issakote sioje temoje?
QUOTE(okse0711 @ 2011 01 16, 11:02)
Dalyvavau ir ne bet kaip Nereik nei 'mamyčių popiečių', nei 'bobučių pasakėlių', kad pasakyti, jog nepagrįstai rašoma ir teigiama, jog šie jų produktai yra ekologiški ir gydantys, stebuklus darantys.
Šios kompanijos produktai pasikeitus produktų registravimo, notifikavimo tvarkai, buvo notifikuoti 2007 ir 2009 metais (priklausomai nuo produkto pavadinimo), kaip ir daugelis kitų maisto papildų ir niekuo neišskirtiniai. Maisto papildas kaip ir visi kiti maisto papildai vaistinėse, PC ir pan.
O tai reiškia pasak higienos normos kad ta yra "maisto produktas, skirtas papildyti įprastą maisto racioną<....>, ir reikia būti lengvatikiu, kad tikėti pseudoteorijomis ar teiginiais, kurie išvis kertasi su įstatymais ar forumiečių 'palaiminimais', jog dantų pasta tinka skaudančiai vaiko gerklytei (pvz."ženklinant, pristatant bei reklamuojant maisto papildus, nei vienam iš jų negali būti priskiriamos gydomosios ar profilaktinės savybės arba daroma nuoroda į jas")
Kitas pvz.:
<...>.Aloe Vera želės (sulčių) kokybę patvirtina Tarptautinės alavijų mokslinės tarybos išduotas sertifikatas, o produktai pažymėti Tarptautinės alavijų mokslinės tarybos aprobavimo antspaudu.<...>
Ar jūs tokią mokslinę instituciją girdėjote? Paprasčiausia pramonės
įmonių asociacija (ir pavadinimas - tik žodžių žaismas), kuri vienija ne tik Forever Living, bet ir GNLD, ir t.t., ir skambiais šūkiais prisidengę bando įrodyt produktų išskirtinumą. Tas pats kas susivienytų "Maxima", "Norfa", "Iki" ir 'švelnių užpakaliuko mokslinės geranoriškosios asociacijos vardu' pardavinėtų sauskelnes.
QUOTE(Rasma @ 2011 01 17, 20:25)
Kitas pvz.:
<...>.Aloe Vera želės (sulčių) kokybę patvirtina Tarptautinės alavijų mokslinės tarybos išduotas sertifikatas,...
<...>.Aloe Vera želės (sulčių) kokybę patvirtina Tarptautinės alavijų mokslinės tarybos išduotas sertifikatas,...
Griuk negyvas
Aš vakar pradėjau vartoti šaltalankių aliejų (pirkau rudugio parduotuvėje, BIG'e, pilstomas), parašyta, kad turi daug visokių naudingų medžiagų, stiprina imunitetą, na, žiūrėsim Geriu du arbatinius šaukštelius per dieną valgio metu