Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški vitaminai

QUOTE(DA_LI @ 2010 12 19, 13:42)
Linų sėmenų aliejuje daug mažiau vit. A ir ypač D, be to vaikus turbūt nelabai lengva įpratinti jį gerti dėl skonio .

na žuvų taukai taip pat neskanumėlis lotuliukas.gif
bet maniškiai tikrai sako, kad žuvtaukiai ne tokie baisūs, kaip sėmenų aliejus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2010 12 19, 13:11)
ar galima pakeisti vaikams zuvies taukus siuo aliejumi  (Linu semenu) , kur geriam po sauksteli per diena ?  g.gif

galima... 4u.gif Linų sėklų aliejus kuo puikiausiai pakeičia žuvų taukus. Įveskite į paiešką ir pastudijuokite... 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(san @ 2010 12 19, 17:02)
na žuvų taukai taip pat neskanumėlis lotuliukas.gif
bet maniškiai tikrai sako, kad žuvtaukiai ne tokie baisūs, kaip sėmenų aliejus smile.gif

na, man jis nebaisus... unsure.gif biggrin.gif be to, juk nebūtina vieną gerti, pilkit į gaminamas salotas. Aš gamindama salotas pilu šiek tiek sėmenų aliejaus "dėl sveikatos", dar pagardinu moliūgų aliejumi, kurio skoninės savybės labai stiprios ir užgožia sėmenų aliejaus skonį... Visa šeimyna kerta pasigardžiuodama.. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 19 gruodžio 2010 - 16:24
QUOTE(rytorasa @ 2010 12 19, 17:15)
na, man jis nebaisus...  unsure.gif  biggrin.gif  be to, juk nebūtina vieną gerti, pilkit į gaminamas salotas. Aš gamindama salotas pilu šiek tiek sėmenų aliejaus "dėl sveikatos", dar pagardinu moliūgų aliejumi, kurio skoninės savybės labai stiprios ir užgožia sėmenų aliejaus skonį... Visa šeimyna kerta pasigardžiuodama..  thumbup.gif

kur pirkot siuos abu aliejus?
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2010 12 19, 19:57)
kur pirkot siuos abu aliejus?

Maximoje pirkau... Yra Aniros linų sėmenų ir Aniros moliūgų sėklų..

Kartais dar tokį nusiperku: user posted image Tik man nepatinka, kad jis supilstytas ne į tamsaus stiklo tarą... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2010 12 19, 12:11)
ar galima pakeisti vaikams zuvies taukus siuo aliejumi  (Linu semenu) , kur geriam po sauksteli per diena ?  g.gif

Mano vaikas nuo kokių pusantrų metukų geria šį aliejų ir nieko. Šiaip neketinau jai jo duoti, pirkau sau ir vyrui, bet vos tik išsitraukdavau buteliuką iš šaldytuvo, tuoj atbėgdavo ir reikalaudavo savo dozės biggrin.gif. Su pertraukomis geriam jį iki šiol (vaikui jau virš 3 metukų).
Ypač rekomenduočiau šį aliejų besilaukiančioms, nes jame nėra vit.A, todėl puikiai pakeičia žuvų taukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atėnė: 19 gruodžio 2010 - 20:23
Dėl skonio tai mano mažytė 2m. pati prašo to aliejaus ir pakartot nori bigsmile.gif o diddesniam berniukui jo neįsiūlysi po vieno paragavimo, bet jis mažutis atsimenu ir žuvies taukų grynų negėrė,, šiaip linų sėmenų aliejaus skonis yra kartus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2010 12 19, 23:31)
Dėl skonio tai mano mažytė 2m. pati prašo to aliejaus ir pakartot nori bigsmile.gif o diddesniam berniukui jo neįsiūlysi po vieno paragavimo, bet jis mažutis atsimenu ir žuvies taukų grynų negėrė,, šiaip linų sėmenų aliejaus skonis yra kartus smile.gif

Sviezias neturetu buti kartus g.gif . Vakar nusipirkau ta kulinarinio paveldo zenklu pazymeta - man jis kaip tik skanus pasirode. Skanesnis uz alyvuogiu. Kartumas man rodos blogo laikymo ir senatves pozymis. Apkartusio aliejaus maistui naudoti negalima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mot99: 20 gruodžio 2010 - 17:18
QUOTE(mot99 @ 2010 12 20, 17:12)
Sviezias neturetu buti kartus  g.gif . Vakar nusipirkau ta kulinarinio paveldo zenklu pazymeta - man jis kaip tik skanus pasirode. Skanesnis uz alyvuogiu. Kartumas man rodos blogo laikymo ir senatves pozymis. Apkartusio aliejaus maistui naudoti negalima.

Taip, jei sėmenų aliejus apkartęs, vadinasi pasenęs.
Atsakyti
QUOTE(mot99 @ 2010 12 20, 18:12)
Sviezias neturetu buti kartus  g.gif . Vakar nusipirkau ta kulinarinio paveldo zenklu pazymeta - man jis kaip tik skanus pasirode. Skanesnis uz alyvuogiu. Kartumas man rodos blogo laikymo ir senatves pozymis. Apkartusio aliejaus maistui naudoti negalima.

QUOTE(ernesin @ 2010 12 20, 23:46)
Taip, jei sėmenų aliejus apkartęs, vadinasi pasenęs.

Aš tik parneštą iš parduotuvės atsidariau ir jis iš kart buvo kartus ax.gif ne nuo pirmo skonio, o kai nuryji, dar pareina tas kartumas, pirkau Aniros, kur prieš kelis psl įkeltas tamsaus stiklo buteliukas, nepradarytas būt galiojęs iki 2011 06, anksčiau skaičiau atsiliepimus, kad jis ir šviežiai spaustas turi to kartumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2010 12 19, 21:23)
Mano vaikas nuo kokių pusantrų metukų geria šį aliejų ir nieko. Šiaip neketinau jai jo duoti, pirkau sau ir vyrui, bet vos tik išsitraukdavau buteliuką iš šaldytuvo, tuoj atbėgdavo ir reikalaudavo savo dozės biggrin.gif. Su pertraukomis geriam jį iki šiol (vaikui jau virš 3 metukų).
Ypač rekomenduočiau šį aliejų besilaukiančioms, nes jame nėra vit.A, todėl puikiai pakeičia žuvų taukus.

O kaip suprasti "ir nieko"? Cia ta prasme, kad nesergat? ax.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

ar esat ka girdeje apie Forever Living produktus? ar tai is tikruju naturalus gaminiai?
tiesiog turim tokia problema - nuskilo vaikui dantukai nuo didelio smugio, apsilankius pas odontologe paaiskejo, kad ne tik tie nuskile gali pradet gest, bet ir du kruminukai turi juodus taskiukus, kas reiski gedimo pradzia. pasikonsultavus gavau patarimu, kad negali siaip sau gesti priziurimi dantukai (ir valom saziningai, ir saldumynu vaikas nelabai gauna ir t.t.), vadinas, kazko truksta organizmui, kazko neisisavina ir pan., tad patare man pabandyti butent Forever living produktus. Todel idomu, ar kas esat apie juos ka girdeje, galbut bande nes as nesu susidurus... www.forever.lt rolleyes.gif
Atsakyti
valau savo vaikuciams dantukus jau antrus metus tik Forever living dantu pasta,mums ji tiko ir kai mazajai dantukai dygo.taip pat ja galima skaudancia gerklyte skalauti.
tikrai geras produktas. thumbup.gif
Atsakyti