QUOTE(DA_LI @ 2010 11 13, 03:10)
Man ta spirulina atrodo visai normali, tik gaila, kad nerašo, kur konkrečiai auginta. Aš skaičiau, kad bent teoriškai už ekologiškai užaugintą vertingesnė pati natūraliai ekologiškai užaugusi spirulina, bet kad tokia auga tik kažkokiame ežere Afrikoje
Jei yra poreikis B grupės vitaminams, baltymams ir amino rūgštims, tai aišku, kad neblogas daiktas, bet aš pati esu tikrai bent keletą kartų skaičiusi, kad ją labiau patartina gerti pavasarį ir vasarą- dėl to , kad ji turi labai daug beta karoteno , ir dar dėl kažko, ko dabar nebeprisimenu
O rudenį ir žiemą labiau patartina gerti žuvų taukus, sėmenų aliejų ir pan. Aš spiruliną dažnai vasarą geriu, tai man poveikis patinka
Spiruliną ketinu išbandyti
https://www.biterite...500-150-vnt.539 čia pirkot? Norėčiau rasti be priedų
Iš vitaminų vartoju:
Bičių duonelę su bičių žiedadulkėm kiekvieną dieną/ medus ištirpintas šiltam vandeny.
Vit. C lašiukais tik į vandenį lašinu 1 k./d
Įvairius aliejus, kuriuos kiekvieną dieną kaitalioju (sezamų, moliūgų, alyvuogių, kokoso, sėmėnų )/ žuvies taukus.
Darau natūralų naminį jogurtą su šaldytom braškėm/ avietėm/ mėlynėm ir pan. kuris manau atstoja 100 proc. gerųjų bakterijų kapsules, be to ir sotu ir vitaminai natūralūs
Dedu į mišraines jūros kopūstus, tikiuosi taip gaunu paros jodo normą