nu va,koks nepasisekimas ...
mano B kosti jau antra savaite,bet is po nakties kazkaip.bandau atpratint maitint jau
kaip cia tyku..
QUOTE(ASTAAA @ 2009 02 06, 18:58)
kaip cia tyku..
kaip gyvenat
man tai vis nepraeina noras grįžt į portsmouth
kaip fainai butu
Papildyta:
mes jau savaitele kaip vaikstom
Papildyta:
mes jau savaitele kaip vaikstom
QUOTE(ASTAAA @ 2009 02 10, 13:45)
šaunuolis B
o aš niekaip nerandu tokio vežimo kaip tavo............... viena pažįst iš uk kaip tik pardavė, nežinojau, kad pardavinėja.......
o daugiau čia jų nėra...
gal koki kita nusiziuresi
per ebay ir neradai??
as skaiciuoju dienas.mama jau greit atvaziuoja. pora menesiu zada pabut,man kaifas
velyku svaitgali organizuoju varyt i Alton Tower.(cia tik mes,be vaiku) 2naktim istrukt biski jau laukiu juodai...
per ebay ir neradai??
as skaiciuoju dienas.mama jau greit atvaziuoja. pora menesiu zada pabut,man kaifas
velyku svaitgali organizuoju varyt i Alton Tower.(cia tik mes,be vaiku) 2naktim istrukt biski jau laukiu juodai...
QUOTE(ASTAAA @ 2009 02 12, 17:55)
nuo vakar ryto vis periodiskai paverkiu...
kt temoj kur bendrauju, uk, vaikiukas numire 8men, staiga, per gydyt klaida...kokia neteisybe...meningitas..nediagnozavo laiku ligoninej...
vaje vaje ,kokia neteisybe...
net kunas dreba...noriu i LT
net kunas dreba...noriu i LT
QUOTE(ASTAAA @ 2009 02 16, 19:26)
nu baik, ko i lt...
visur gali pasitaikyt.... lb gaila aisku, dar kai prisimenu kai gime, kaip augo....
http://www.sveikas.l...I...id2=
jau geriau nepasitaikytu niekur...
o tai cia tavo pazistami??
o tai cia tavo pazistami??
QUOTE(ASTAAA @ 2009 02 16, 20:47)
bendravom tik sm nuo kada dar bristoly gyvenau; tik kai nuolat bendrauji apie 1.5 metu kad ir sm, tai taip jau gaila...
kas gero porsmouth
pas mane klava neveikia tai kol parasau
jei pavyks is darbo tau parasysiu i gmail;
nieko naujo portsmouth.oras pavasareja tai vis dazniau traukiam juros link
siaip - krize
siaip - krize