Įkraunama...
Įkraunama...

Portsmouth'o mamytės

QUOTE(ASTAAA @ 2008 11 25, 18:19)
(ziuriu viena su savim susirasineju)

simona,kaip tu ten????

kiek laiko pilvelio gyventojui?? rolleyes.gif

sveika sveika, aš tai lb laiko nerandu- nes dirbu; o ir kostas daug lb jau rekalauja dėmesio ir tt; bet pala- jau kai nebedirbsiu- galėsim pasirašinėt; aš vakar pagalvojau, kad ar tik nereiks man tavo pagalbos šiek tiek vėliau...kai išpardavimai bus blush2.gif blush2.gif

aj gyvenam tai nieko gero čia- vis dar man be ryšio šiauliuose ax.gif

o jau kokia stora esu pamatytum!!!16 savaitė dabar- bet storėju šakės kokiais tempais doh.gif
kas pas jus gero?
kostas tai sirgt pradėjo, kai į daržą pradėjom leist...jau pora kartš nuo rudens sirgo...

ikiki- kaip JŪS gyvenat, šeimynėle?
Atsakyti
sveikos merginos! senai cia nesilankiau. kaip jus laikotes? kaip sventines nuotaikos?

as jau po biski atsistoju ant koju biggrin.gif susiradau darba makdonalde tai bent sis tas biggrin.gif
dabar gryzau i lietuva savaitei, tai vat sekmadienui gristu i uk. gryzus buvo labai smagu pamatyt seima, bet va kelioms dienoms praejus jau pasiilgau portsmoutho. nes cia salta sninga ir nera ka veikt.. :/
Atsakyti
sveikos

mb vakar skambino buvęs bendradarbis- eilinį kartą kvietė grįžti į uk, nes darbų daug pas juos, bet aišku mb eilinį sykį 'ne' doh.gif doh.gif o aš taip portsmouth pasiilgau wub.gif
spėjau priprasti, nors ir ne per ilgiausiai ten buvom ax.gif
Atsakyti
sveikutes, smagu sulaukt naujienu is jusu clap.gif clap.gif

jau nemazai laiko pilvukui,simona. su antru ir man greiciau svoris augo pirmus menesius, bet finise buvo tiek kg kiek ir su gabija.

del pagalbos rasyk,kai reikes...

o taip ir neminejai kur darbuojies?

mes nieko,tik is virusu neislipam,pirma slogos,paskiau kosuliai,po ju - antibiotikai,o rezultatas - diarria.nu zodziu.... benas jau pasilaikydamas eina palei sofkes,fainai

o jammaika kuriam mac`donalde? gal palei lidl parde netycia? uzsuktum i svecius
Atsakyti
QUOTE(ASTAAA @ 2008 11 27, 13:44)
sveikutes, smagu sulaukt naujienu is jusu  clap.gif  clap.gif

jau nemazai laiko pilvukui,simona. su antru ir man greiciau svoris augo pirmus menesius, bet finise buvo tiek kg kiek ir su gabija.

mes nieko,tik is virusu neislipam,pirma slogos,paskiau kosuliai,po ju - antibiotikai,o rezultatas - diarria.nu zodziu....  benas jau pasilaikydamas eina palei sofkes,fainai

nuraminai- tai ir aš tiėsiuos, kad finale nepriaugsiu dvigubai nei buvo su K:))

sveikit jūs, nu kaip nefain- tu irgi- jei kokių vaistų ar ko iš lt reik- rašyk- man nesunku jei ko prireiks, kasdien gi į darbą kulniuoju tai prie to paties ir tau jei ko reiks pasiųsčiau:)
benas tai maladiec!!! anksti visai eina:)

dirbu baldų ir interjero centre, konsultante
Atsakyti
dekui,issikapstysim kaip nors. galbut mama vel atvaziuos sausio gale,tai mamos prasysiu kad vaistinele papildytu
Atsakyti
QUOTE(ASTAAA @ 2008 11 27, 12:44)
sveikutes, smagu sulaukt naujienu is jusu  clap.gif  clap.gif

mes nieko,tik is virusu neislipam,pirma slogos,paskiau kosuliai,po ju - antibiotikai,o rezultatas - diarria.nu zodziu....  benas jau pasilaikydamas eina palei sofkes,fainai

taip as dirbu frattone smile.gif o gal galite papasakoti gal turit patirties siuntu siuntimuose? noreciau seimai ka nors kaledoms nusiust smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
pastebejau, kad musu tema visai pasimete, net 3 psl. atsidure ax.gif

as buvau lietuvoje, pasidziaugiau LT maistu, draugais, seima..
o nuo 12.01 pradejau dirbti.. Vyksta mokymai, gana sunku. Bet tikiuosi viskas bus ok.

Jamaikka, kaip sekasi McDonalde dirbti? nesunku?
Atsakyti
QUOTE(Asarele @ 2008 12 07, 23:49)
Sveikos  4u.gif
pastebejau, kad musu tema visai pasimete, net 3 psl. atsidure  ax.gif

as buvau lietuvoje, pasidziaugiau LT maistu, draugais, seima..
o nuo 12.01 pradejau dirbti.. Vyksta mokymai, gana sunku. Bet tikiuosi viskas bus ok.

Jamaikka, kaip sekasi McDonalde dirbti? nesunku?

as ir buvau lietuvoj, tai db cia depresija, jeigu galeciau mesciau visus mokslus ir grysciau i lt. ;/
dirbti sunku, bet nera kur dingti, neturiu bnei vienos laisvosa dienos arba darbas arba univeras.. ;/

o kur tu isidarbinai?
Atsakyti
QUOTE(jamaikka @ 2008 12 07, 23:34)
as ir buvau lietuvoj, tai db cia depresija, jeigu galeciau mesciau visus mokslus ir grysciau i lt. ;/
dirbti sunku, bet nera kur dingti, neturiu bnei vienos laisvosa dienos arba darbas arba univeras.. ;/

o kur tu isidarbinai?

finansu kompanijoje.. daug daug ismokti reikia doh.gif Kaledoms negalesiu grizti, tad vyras vienas i LT skris kita treciadieni... svesiu viena unsure.gif
Atsakyti
sveikos merginos.fainai darbuojates jau.
del siuntimo,tai kai siunciu siunciu smulkmenas kaip kad iki 0,5kg,ir tai buna tiesiog is pasto.ana savaite kaitik tetei siunciau fotika gimtad,tai irgi is pasto su draudimu tekainavo 10£

kaip simonos sveikatyte??
o edita pamirso mus??!!!
Atsakyti
aciu asta smile.gif
as radau zmogu kuris vezioja siuntinius smile.gif tai jau pradejau kraut seimynai tase biggrin.gif
o gal zinote kur kas koki nama ar buta nuomoja? smile.gif
Atsakyti