na siandien eisiu isnesiot cv.. ir dar gal zinote kaip vadinas portsmouth local newspaper?
kaip jums sekasi? ar buvote kada visos susitike portsmouthe?
as ana savaite radau lietuve studente, tai buvo nerealu stovet aplink britus ir sneket lietuviskai jau dvi savaites to nebuvau darius
siandien eisiu ieskot prekybs Centro kaskokio ASDA
o mergaites dar norejau paklaust ar cia yra tokie kaip secondhandai?
geros dienos visoms!
QUOTE(jamaikka @ 2008 10 08, 13:49)
l
geros dienos visoms!
geros dienos visoms!
pasiimk žemėlapiuką ir viską rasi:)) ASDA lb netoli centro;
o secondhandai yra ir DAR KOKIO GERUMO va man čia kaip jų trūksta:)
ir iš vis man čia depresonas...
dar buvau pas kirpėją- tai irgi sunervino- nes VISAI ne taip nudažė...tai negoi reiks pas R varyt į kauną..)
ASTAAA, tavo sesę įsivaizduoju baltais plaukais- ir manau kad lb tinka!
sesuo kai buvo atvaziavus vienam seconhande nusipirko 3 tases.as jos ir klausiu,o tu vokietijoj neuzeini i seconhandus? o ji - zinai reiks pradet uzeidinet mama ir per juos eidavo...
nu va asarele jau ir lietuve sutikai!!!! ji ir studijuoja?
o local laikrastis-THE NEWS.KETVIRTADIENIAIS BUNA DAUGIAUSIA SKELBIMU DEL DARBO.tikrai kazka rasi.
abydna,kai moki pinigus ir negauni ko nori.zinai tik viena karta buvau cia anglu kirpykloj,visai prie namu,palikau £ 85 nu bet patenkinta buvau.tik aisku brangoka
o local laikrastis-THE NEWS.KETVIRTADIENIAIS BUNA DAUGIAUSIA SKELBIMU DEL DARBO.tikrai kazka rasi.
abydna,kai moki pinigus ir negauni ko nori.zinai tik viena karta buvau cia anglu kirpykloj,visai prie namu,palikau £ 85 nu bet patenkinta buvau.tik aisku brangoka
QUOTE(ASTAAA @ 2008 10 09, 00:54)
sesuo kai buvo atvaziavus vienam seconhande nusipirko 3 tases.as jos ir klausiu,o tu vokietijoj neuzeini i seconhandus? o ji - zinai reiks pradet uzeidinet mama ir per juos eidavo...
sveikos
i seconhand'us ir as kartais uzeinu galima rast visai neblogu dalykeliu bet i juos einu ne del to kad pigu o del to kad dar ir pirkdama kazka galiu paremt pvz: sergancius vaikus
aciu labai uz informacija!
na tai isduokite paslapti kur portsmouthe yra secondhandai?
kolkas buvau tik uzradus toki netoli sainsburys bet ten toks labiau sendaikciu
ir dar norejau paklaust apie darbo agenturas. uzmaciau kad cia yra tokiu.. gal ten reiktu nueiti?
Asarele ar tu portsmouthe taip pat studijuoji? ir jei nepaslaptis tuomet ka?
ir dar norejau paklaust apie darbo agenturas. uzmaciau kad cia yra tokiu.. gal ten reiktu nueiti?
Asarele ar tu portsmouthe taip pat studijuoji? ir jei nepaslaptis tuomet ka?
QUOTE(jamaikka @ 2008 10 09, 01:16)
aciu labai uz informacija!
man patikdavo ten fraton'o pusej kur asda, salia visai nemazai ju
o del darbo agenturu tai nezinau kazkaip nepasitikiu tokiomis bet cia turbut as tokios nuomones
QUOTE(editare @ 2008 10 09, 01:03)
sveikos
i seconhand'us ir as kartais uzeinu galima rast visai neblogu dalykeliu bet i juos einu ne del to kad pigu o del to kad dar ir pirkdama kazka galiu paremt pvz: sergancius vaikus
aš tai einu dėl to, kad ten gali rast TOOOKIŲ dalykėlių
kad jamaikka dar neisdavei ka pati studijuoji
agenturose ir man neteko pabuvot, tai ir nezinau
o ar jau buvai pire juros??
mes trauksim tuoj.dienele atrodo
agenturose ir man neteko pabuvot, tai ir nezinau
o ar jau buvai pire juros??
mes trauksim tuoj.dienele atrodo
As studijuoju e-business, pirmi metai.. sunku labai mokytis del kalbos..
nusipirkau sian laikrastuka kaip ir saket
einu nagrinet
prie juros dar nebuvau.. galvoju gal ryt reik eit.. o kaip nueit iki juros? as galvoju kad jeigu stovi pries gunwarf vartus tai reik eit i kaire? o gal galite pasakyti kokia gatve pagrindine kuria galima nueit? as gyvenu winston churchill ave.
einu nagrinet
prie juros dar nebuvau.. galvoju gal ryt reik eit.. o kaip nueit iki juros? as galvoju kad jeigu stovi pries gunwarf vartus tai reik eit i kaire? o gal galite pasakyti kokia gatve pagrindine kuria galima nueit? as gyvenu winston churchill ave.
QUOTE(jamaikka @ 2008 10 10, 01:13)
As studijuoju e-business, pirmi metai.. sunku labai mokytis del kalbos..
einu nagrinet
einu nagrinet
sėkmės tau besimokant ir darbo beieškant
taigi sakau, nusipirk A-Z(žemėlapį)- bus viskas aišku kaip 2x2
sveikos mamytes ir netik.
kaip sekasi? oras nuostabus!
vakar dariau piknika prie juros. radau ir ASDA bet paeit tai taip normaliai reikia
dar norejau paklaust kur galima pasidaryt nuotraukas is fotiko? noriu nusiust laiskeli.. pasta jau radau dabar reikia rast fotoetelje
kaip sekasi? oras nuostabus!
vakar dariau piknika prie juros. radau ir ASDA bet paeit tai taip normaliai reikia
dar norejau paklaust kur galima pasidaryt nuotraukas is fotiko? noriu nusiust laiskeli.. pasta jau radau dabar reikia rast fotoetelje
asdoj.foto prekiu skyrius,pries pat pasta.ten ir pasidaryt gali.bet ir boots pardej kiekvienoj aparatai stovi,plius centre foto centriukas yra.vasitinese aparatai yra.zodziu tik daryk