Dazniau prisijunkit, reik kelti sita temute virsun, nemanau, kad cia tik kelios mamytes yra, bet jei tokia pasyvi temute bus tai nelabai kaip ir susipazinsim
rytoj mums 2 metukai!!!
tai welcome to pompey!
QUOTE(margar1tta @ 2010 08 18, 16:30)
Sveikos, mes taip pat Portsmouth nesenai apsigyvenome, tai butu malonu su kazkuo pabendrauti o gal ir susitikti
QUOTE(grytka @ 2010 08 18, 19:07)
tai welcome to pompey!
aciu tai papasakokit ar buna kokie susitikimai, ar apmires visu bendravimas kaip ir cia SM
sveikutes.po ilgos pertraukos paskaitinejau ir ziuriu nauju dalyviu atsirado temoje.kaip smagu!!!!!!
kazka maciau is Cosham.kaip tik zadam ten kraustytis....
kazka maciau is Cosham.kaip tik zadam ten kraustytis....
Sveikos Portsmoutho mamytes,
Gal tarp Jusu yra mokanciu siuti ir galinciu padeti mano dukrytei, kuri Portsmouthe studijuoja dizaina, kol kas jai labai sunkiai sekasi, nelabai greitai supranta per paskaitas, o reikia siuti, gal kas nors gales jai paaiskinti ir pades ismokti siuti uz papildoma mokesti??
Gal tarp Jusu yra mokanciu siuti ir galinciu padeti mano dukrytei, kuri Portsmouthe studijuoja dizaina, kol kas jai labai sunkiai sekasi, nelabai greitai supranta per paskaitas, o reikia siuti, gal kas nors gales jai paaiskinti ir pades ismokti siuti uz papildoma mokesti??
QUOTE(aukstauge @ 2011 03 06, 17:50)
Norim pakviesti prisijungti svesti uzgaveniu Lietuviu sodyboje kovo 13 diena 13 val
Platesne informacija cia
Video is 2010 uzgaveniu
1 ma dalis
2 a dalis
3 a dalis
Platesne informacija cia
Video is 2010 uzgaveniu
1 ma dalis
2 a dalis
3 a dalis
Sveikos merginos, matau forumas apmires jusu, as pas jus su tokiu klausimu, ar atsirastu mamyte kuri padetu vienai moteriskei susitvarkyti visas pasalpas, ir kitus butinus dokumentus tik atvykus i sali, gyvens kiek zinau Porthsmouth'e anglu kalbos nei ji nei vyras nlb moka, turi maziuka lyg dvieju metuku, ji mano kaimyne is Lietuvos ir kreipesi i mane, nes nezino nuo ko ir kaip pradeti, uz jusu darbeli butu atsilyginta, jei galite parasykite man i AZ, nes forumo temos kasdien nesuseksiu, aciu
Papildyta:
ir dar klausimelis... ar yra jusu regione, lietuviu advokato firmu, kurios padetu tvarkytis visus, pasalpu, banko,gyvenamosios vietos reikalus ?
Papildyta:
ir dar klausimelis... ar yra jusu regione, lietuviu advokato firmu, kurios padetu tvarkytis visus, pasalpu, banko,gyvenamosios vietos reikalus ?
laba diena mamukai matau kazkiek gyvuoja ir portsmuto lietuviai
taigi,kazkada prisijungsiu ir as su leliuku i jusu gretas nes vyras isvaziavo ten dirbti beto norejau paklausti gal zinot kokia kirpeja kad normaliai vyrui plaukus nukirptu ?
taigi,kazkada prisijungsiu ir as su leliuku i jusu gretas nes vyras isvaziavo ten dirbti beto norejau paklausti gal zinot kokia kirpeja kad normaliai vyrui plaukus nukirptu ?