Įkraunama...
Įkraunama...

Portsmouth'o mamytės

QUOTE(jamaikka @ 2009 03 21, 18:23)
taip dievinu starbucks  thumbup.gif

as Radvile smile.gif

Malonu Asta ir Radvile mirksiukas.gif
as Gintare 4u.gif ax.gif tai 11val tada susitinkam,o cia viduj ane?,nes nepamenu pavadinimo kur pora kartu esu gerus blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
jo, viduj ten giliai Cascades.... tad iki ryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTAAA @ 2009 03 22, 18:39)
jo, viduj ten giliai Cascades.... tad iki ryt  mirksiukas.gif

mergaites tai bent apibundinkite kaip atrodot biggrin.gif
as esu tamsiu plauku, neauksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jamaikka @ 2009 03 22, 16:12)
mergaites tai bent apibundinkite kaip atrodot  biggrin.gif
as esu tamsiu plauku, neauksta smile.gif

sveikutes mergytes 4u.gif tada tariam rytoj 11 prie to bariuko mirksiukas.gif a esu blondine cool.gif neauksta,bet kaip atpazinsim viena kita rimtai g.gif nors tokiu metu nebus busy ten biggrin.gif tai rasim viena kita ax.gif
Atsakyti
rasim rasim biggrin.gif
Atsakyti
kaip merginos?
Atsakyti
QUOTE(ASTAAA @ 2009 03 25, 18:08)
kaip merginos?

as tai puikiai thumbup.gif ryt i darba schmoll.gif o tu kaip? mirksiukas.gif ziuriu forumas apleistas blush2.gif biggrin.gif biggrin.gif

kur jamaika ikritus? mirksiukas.gif
Atsakyti
as ir gerai.o cia tikrai tustoka....
buvau vakar gabija skiepyt,i abi rankas dure.taip ramiai ne garselio neisleido,bet ***** siandien viena ranka kaip kalade,raudona net iki alkunes,durio vieta melyna,taip ne ka ziurisi.vakar skundesi kad skauda,bet siandien aktyvi,ziuresim kaip cia toliau bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTAAA @ 2009 03 26, 20:15)
as ir gerai.o cia tikrai tustoka....
buvau vakar gabija skiepyt,i abi rankas dure.taip ramiai ne garselio neisleido,bet ***** siandien viena ranka kaip kalade,raudona net iki alkunes,durio vieta melyna,taip ne ka ziurisi.vakar skundesi kad skauda,bet siandien aktyvi,ziuresim kaip cia toliau bus  g.gif

jojo forumas apmires blush2.gif blink.gif musu studente turbut knygutes kramto bigsmile.gif cool.gif
eik tu sau tavo mazei ne kas tada schmoll.gif ziurek kaip toliau kai bus ta rankyte,bet saunuolyte kad atlaike be garselio thumbup.gif maniskis budavo irgi be garsu,vyriskai thumbup.gif bet manau gal tokia reakcija i skiepa,kiekvienam juk skirtingai,po keliu dienu turetu praeiti smile.gif
Atsakyti
sveikos vandenes biggrin.gif
nieko, as visiskai apleidau mokslus, tiksliau kuo daugiau darau tuo labiau nieko nepadarau..
turejau problemu su landlord, bet pagaliau atgavau pinigus 4u.gif dabar knaisiojuos po skelbimukus ,ieskaus kur gyvent ax.gif
ziuriu kaskaip ir orai atveso, lyt pradejo verysad.gif
dabar katik buvo fire alarm, prikele ir nebeuzmiegu biggrin.gif

kaip jus dieneles leidziat? ka mastot del antradienio? ax.gif
Atsakyti
as antradieni galiu atlekt i starbuck smile.gif o kaip tau su paskaitom? turesi koki tarpuka atpedint?
Atsakyti
QUOTE(jamaikka @ 2009 03 27, 04:33)
sveikos vandenes  biggrin.gif
nieko, as visiskai apleidau mokslus, tiksliau kuo daugiau darau tuo labiau nieko nepadarau..
turejau problemu su landlord, bet pagaliau atgavau pinigus  4u.gif dabar knaisiojuos po skelbimukus ,ieskaus kur gyvent  ax.gif
ziuriu kaskaip ir orai atveso, lyt pradejo  verysad.gif
dabar katik buvo fire alarm, prikele ir nebeuzmiegu biggrin.gif

kaip jus dieneles leidziat?  ka mastot del antradienio? ax.gif

mokinkis netingek thumbup.gif nes kai oreliai atsils tai isvis nepaimsi knyguciu i rankas lotuliukas.gif o siaip gerai kad babkes atgavai drinks_cheers.gif saunu 4u.gif s tai per dienas dirbu ir namie,nes orelis nekazka blush2.gif
Papildyta:
ORGANIZUOJAM VANDENIU MITINGA ANTRADIENI? 4u.gif ax.gif
as galiu atlekt bet 10val pas daktare reik g.gif ziurint kokiu laiku,kaip studentei su laiku?
Atsakyti