Įkraunama...
Įkraunama...

Portsmouth'o mamytės

jamaikka,einam kada kavos gert g.gif kol mama turiu but faina susipazint....
ar tu labai busy?
Atsakyti
QUOTE(jamaikka @ 2009 03 19, 19:20)
dvi merginas studentes ir viena vaikina. bet nelabai bendraujam kaskaip visi savus draugus turi smile.gif

na va blush2.gif tai galim bendrauti ir susipazinti arciau,jei tau noro butu drinks_cheers.gif ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ASTAAA @ 2009 03 19, 20:32)
jamaikka,einam kada kavos gert  g.gif  kol mama turiu but faina susipazint....
ar tu labai busy?

o tai tau saunu jei mama pas tave thumbup.gif laisvo laiko turi,ar ilgai cia zada likti?ar tik atostogom?
Atsakyti
QUOTE(ASTAAA @ 2009 03 19, 23:32)
jamaikka,einam kada kavos gert  g.gif  kol mama turiu but faina susipazint....
ar tu labai busy?

einam! as uz! smile.gif
Atsakyti
gintirija supratau kad tu prisijungtum.tai organizuojam laika g.gif
nedirbu,nestudijuoju,derinsiuos prie jusu rolleyes.gif

mama jau menesi cia.dar menesi pabus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTAAA @ 2009 03 20, 15:38)
gintirija supratau kad tu prisijungtum.tai organizuojam laika  g.gif
nedirbu,nestudijuoju,derinsiuos prie jusu  rolleyes.gif

mama jau menesi cia.dar menesi pabus  thumbup.gif

vauu,kaip tau liux thumbup.gif jegele thumbup.gif na as turiu pirmadieni iseigine mirksiukas.gif o vaikui mokykla ik 15val tai mazu i ta tarpa mirksiukas.gif 4u.gif tik va ka jamaika pasakys,ji studente,kaip jos dienotvarke g.gif derinkm reikaliuka kavytei drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintirija: 20 kovo 2009 - 21:12
man pirmadienis ok, rytas but is vis thumbup.gif
laukiam jamaikkos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTAAA @ 2009 03 21, 00:21)
man pirmadienis ok, rytas but is vis thumbup.gif
laukiam jamaikkos  ax.gif

as pirmadieni turiu laisva valandike tarp 11 ir 13h, ir poto atsilaisvinsiu apie 4 smile.gif o ka galvojat apie susitikimo vieta? smile.gif
Atsakyti
aha.cia geras klausimas... tu centre buni kazkur speju.as ateiciau,tik va gintirijai tolokai turbut.
derintume jauciu nuo 11
Atsakyti
QUOTE(ASTAAA @ 2009 03 21, 09:10)
aha.cia geras klausimas... tu centre buni kazkur speju.as ateiciau,tik va gintirijai tolokai turbut.
derintume jauciu nuo 11

sveikos mergaites 4u.gif man be problemu pirmadienis iki 3 laisva mirksiukas.gif o vieta centras tiktu ir man mirksiukas.gif sedu i autika ir atlekiu biggrin.gif galim kokia 11val ir tartis visos,na o kur g.gif ten viduj Cascades yra kavos bariuku,pora kartu esu gerus thumbup.gif o taip yra burgeriniu ir sumustininiu ten lotuliukas.gif kas kur norit siulykit mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintirija @ 2009 03 21, 15:58)
sveikos mergaites 4u.gif man be problemu pirmadienis iki 3 laisva mirksiukas.gif o vieta centras tiktu ir man mirksiukas.gif sedu i autika ir atlekiu biggrin.gif galim kokia 11val ir tartis visos,na o kur g.gif ten viduj Cascades yra kavos bariuku,pora kartu esu gerus thumbup.gif o taip yra burgeriniu ir sumustininiu ten lotuliukas.gif kas kur norit siulykit mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

starbucks? ax.gif gaila ce ner kokiu lauke kavinukiu kai toks nerealus oras rolleyes.gif
Atsakyti
starbuck super,niekad nepraeinu kai bunu Cascades... 11val ten gal stoviniuojam rolleyes.gif susesim susitike. kaip jum?
Papildyta:
o palaukit,net vardai jusu nezinomi,as tai - asta ax.gif hi.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTAAA @ 2009 03 21, 20:05)
starbuck super,niekad nepraeinu kai bunu Cascades... 11val ten gal stoviniuojam  rolleyes.gif  susesim susitike. kaip jum?
Papildyta:
o palaukit,net vardai jusu nezinomi,as tai - asta  ax.gif  hi.gif

taip dievinu starbucks thumbup.gif

as Radvile smile.gif
Atsakyti