aisku as pradesiu mokyklose dirbt su lietuviu vaikais tai bus idomu kiek cia tu lietuvaiciu portsmouthe yra istikruju sake labai daug padaugejo siais metais
o,kaip fainai o dabar net idomu pasidare,turetu ju nemazai but,jei samdo kaip verteja
QUOTE(ASTAAA @ 2009 03 18, 14:52)
as vienintele musu tarpe is sito kampo,bet buvome ne mes jau senokai ten lankiausi
zinai gintirija,parkai ir musu kasdienybe,siryt traukem i ta prie juros...
o out tai po klubelius aisku,jau taip buvauu issiilgus social life,kad dabar jauciu vel kad gyvenu
tau ir sunku vienai kur istrukt turbut....
zinai gintirija,parkai ir musu kasdienybe,siryt traukem i ta prie juros...
o out tai po klubelius aisku,jau taip buvauu issiilgus social life,kad dabar jauciu vel kad gyvenu
tau ir sunku vienai kur istrukt turbut....
na man tolokai tas kampas,bet kazin kada mate? ir su kokio amziaus vaiku as be vyro bet turiu drauga o parkai tai gerai spokiukam pasiduoti ten prie juros kur gulbes tai geras parkas,patinka man atlekiamir mes kai silta bet dazniausiai savaitgali pas mane cia ir geras parkas,gulbes atskrenda irgi o vasara ir baseinuka atidaro nemoka vaikiska zodziu liux vietele
o del out klubeliu jau pamirsau kaip ir atrodo tau gerai jei kleckiukus yra kam palikti,man tai ne
Papildyta:
QUOTE(jamaikka @ 2009 03 18, 17:09)
aisku as pradesiu mokyklose dirbt su lietuviu vaikais tai bus idomu kiek cia tu lietuvaiciu portsmouthe yra istikruju sake labai daug padaugejo siais metais
va cia tai bent naujiena super na bent mano mokykloj kiek zinau tik maniskis lietuvaitis but smagu rasti daugiau bendrakalbiu
o kokia specialybe darbuosies mokyklose,kaip verteja ar soc darbuotoja?
QUOTE(gintirija @ 2009 03 19, 00:04)
na man tolokai tas kampas,bet kazin kada mate? :hm ir su kokio amziaus vaiku :D as be vyro bet turiu drauga :4u: o parkai tai gerai spokiukam pasiduoti :super ten prie juros kur gulbes tai geras parkas,patinka man :super atlekiamir mes kai silta bet dazniausiai savaitgali :) pas mane cia ir geras parkas,gulbes atskrenda irgi :D o vasara ir baseinuka atidaro nemoka vaikiska :ax: zodziu liux vietele :mirksiukas:
o del out klubeliu jau pamirsau kaip ir atrodo :lotuliukas: tau gerai jei kleckiukus yra kam palikti,man tai ne :mmm :hm
Papildyta:
va cia tai bent naujiena super :4u: :super :) na bent mano mokykloj kiek zinau tik maniskis lietuvaitis :ax: but smagu rasti daugiau bendrakalbiu :P :super
o kokia specialybe darbuosies mokyklose,kaip verteja ar soc darbuotoja? :hm :ax:
o del out klubeliu jau pamirsau kaip ir atrodo :lotuliukas: tau gerai jei kleckiukus yra kam palikti,man tai ne :mmm :hm
Papildyta:
va cia tai bent naujiena super :4u: :super :) na bent mano mokykloj kiek zinau tik maniskis lietuvaitis :ax: but smagu rasti daugiau bendrakalbiu :P :super
o kokia specialybe darbuosies mokyklose,kaip verteja ar soc darbuotoja? :hm :ax:
maciau antradieni berods,vaikutis buvo vezimelyje ir mamyte buvo blondine :)
dirbsiu kaip asistente tarp mokytojos ir lietuviu vaikuciu, dviejose mokyklose charles dickens junior ir cumberland infant :)
o kurioj miesto dalyje gyveni? :)
QUOTE(jamaikka @ 2009 03 18, 21:40)
maciau antradieni berods,vaikutis buvo vezimelyje ir mamyte buvo blondine
dirbsiu kaip asistente tarp mokytojos ir lietuviu vaikuciu, dviejose mokyklose charles dickens junior ir cumberland infant
o kurioj miesto dalyje gyveni?
dirbsiu kaip asistente tarp mokytojos ir lietuviu vaikuciu, dviejose mokyklose charles dickens junior ir cumberland infant
o kurioj miesto dalyje gyveni?
na as blondine bet buvau nes as o ir vaikas mano jau 5m is tkruju jau senai cia reikejo tokiu aistenciu,nes manau de kalbos barjero reikalinga pagalba vaikams omes gyvenam Hilsea,o kurioj vietoj sitos mokyklos? beje kiek laiko cia esi?
QUOTE(gintirija @ 2009 03 19, 01:04)
na as blondine bet buvau nes as o ir vaikas mano jau 5m is tkruju jau senai cia reikejo tokiu aistenciu,nes manau de kalbos barjero reikalinga pagalba vaikams omes gyvenam Hilsea,o kurioj vietoj sitos mokyklos? beje kiek laiko cia esi?
viena mokykla fratone kita southsea bet cia tu mokyklu labai daug yra,musu ir viso trys lietuviai dirbs skirtingose mokyklose as cia studijuoju nuo spalio menesio
QUOTE(jamaikka @ 2009 03 18, 22:08)
viena mokykla fratone kita southsea bet cia tu mokyklu labai daug yra,musu ir viso trys lietuviai dirbs skirtingose mokyklose as cia studijuoju nuo spalio menesio
jo mokyklu daug ir ivairiu,tai saunu studente tikiuosi viena lietuvi ir man atmes i rajona beje ar tau patinka cia?
QUOTE(gintirija @ 2009 03 19, 01:41)
jo mokyklu daug ir ivairiu,tai saunu studente tikiuosi viena lietuvi ir man atmes i rajona beje ar tau patinka cia?
ziema buvo labai didele depresija, norejau gryst i lietuva. o dabar atvirksciai turiu velykom bilietus, o isvaziuot nenoriu idomu kaip cia reikalai vasara, nes zadu cia pasilikt o kaip tau cia patinka? kodel portsmouth?
QUOTE(jamaikka @ 2009 03 18, 23:13)
ziema buvo labai didele depresija, norejau gryst i lietuva. o dabar atvirksciai turiu velykom bilietus, o isvaziuot nenoriu idomu kaip cia reikalai vasara, nes zadu cia pasilikt o kaip tau cia patinka? kodel portsmouth?
pasitaiko tu depresiju,pilnai suprantu ilgesys tevynei o vasar cia tai is vis super ,bent jau man,juk kurortinis miestukas tai prie juros tik ir buti istysa diena,nereik toli vaziuoti,siaip privaziuoja daugiau zmoniu vasarai,prasideda busy bet ir siaip aplinkui yra graziu vieteliu aplankyt o tu cia viena esi ?pazystamu turi?
QUOTE(gintirija @ 2009 03 19, 17:44)
pasitaiko tu depresiju,pilnai suprantu ilgesys tevynei o vasar cia tai is vis super ,bent jau man,juk kurortinis miestukas tai prie juros tik ir buti istysa diena,nereik toli vaziuoti,siaip privaziuoja daugiau zmoniu vasarai,prasideda busy bet ir siaip aplinkui yra graziu vieteliu aplankyt o tu cia viena esi ?pazystamu turi?
visiskai viena susiradau keleta draugiu ir tiek sako kad vasara kaip tik labai istusteja nes visi studentai isvaziuoja na bet ziuresim kaip cia bus
QUOTE(jamaikka @ 2009 03 19, 16:49)
visiskai viena susiradau keleta draugiu ir tiek sako kad vasara kaip tik labai istusteja nes visi studentai isvaziuoja na bet ziuresim kaip cia bus
radai lietuviu cia?
QUOTE(gintirija @ 2009 03 19, 21:56)
radai lietuviu cia?
dvi merginas studentes ir viena vaikina. bet nelabai bendraujam kaskaip visi savus draugus turi