Įkraunama...
Įkraunama...

Portsmouth'o mamytės

QUOTE(ASTAAA @ 2009 02 28, 00:05)
aciuuu simona  thumbup.gif  gabija issiziojus klause  biggrin.gif

mirksiukas.gif nėr už ką 4u.gif
Atsakyti
sveikutes porstmouth mamytes 4u.gif noreciau ir as prisijungti prie jusu,praplesti pazinciu rata ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveika gintirija.fainai kad jungies,is kur pati busi? rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTAAA @ 2009 03 08, 21:21)
sveika gintirija.fainai kad jungies,is kur pati busi? rolleyes.gif  smile.gif

Sveikute 4u.gif malonu kad atsiliepei mirksiukas.gif as pati esu Portsmouth,Hilsea,o tu is kur esi?kiek laiko gyveni cia? smile.gif
Atsakyti
as ir is portsmouth,southsea. 4 metai kai portsmouth`e. gaila kad tolokai gyvenam viena nuo kitos sad.gif
kiek tu laiko cia?

kaip simona? kitos panelytes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTAAA @ 2009 03 10, 13:52)
as ir is portsmouth,southsea. 4 metai kai portsmouth`e. gaila kad tolokai gyvenam viena nuo kitos  sad.gif 
kiek tu laiko cia?

kaip simona? kitos panelytes?  g.gif

o saunu 4u.gif as cia esu jau pora metuku smile.gif kaip matau cia yra ir daugiau lietuvaiciu ax.gif thumbup.gif nes portsmouth nedidukas ir lt cia ne per daugiausia smile.gif as southsea vasara bunu daznai thumbup.gif
beje kiek turi vaikuciu? mirksiukas.gif kokio amziaus?
Atsakyti
QUOTE(ASTAAA @ 2009 03 10, 17:52)
as ir is portsmouth,southsea. 4 metai kai portsmouth`e. gaila kad tolokai gyvenam viena nuo kitos  sad.gif 
kiek tu laiko cia?

kaip simona? kitos panelytes?  g.gif

sveikos?pas mus nieko naujo, krize doh.gif esam pasimete ir beviltiskoje situacijoje verysad.gif nera ka ir bedaryt lt darbo nera,uk is vis darbo ner o visi mokesciai eina doh.gif kur tik neskambinam kur tik neieskom darbo visai nera verysad.gif nezinau kaip cia bus,nesiseka mums visai verysad.gif
beje, sveika naujoke 4u.gif junkis musu cia ne daug 4u.gif
Atsakyti
ojoj edita,kaip nesmagu sad.gif visai prastai. ..dziaugiuos nes mansikis dar dirba,tik kad tas darbas ir i pabaiga wink.gif
ka galvojat daryt? jei atsiras LT liksit ten turbut unsure.gif

zinai gintirija musu visai nedaug teisybe,ir kazkaip liudna nes tik su kuo susipazistu,visi issikrauto kitur doh.gif
mano zuikiai: mergytei 4metukai rugseji, o berniukas tik metukus atsvente 4u.gif
taviskis matau vyresnis,i mokykla eina ,ane? kaip sekas jam tarp angliuku?
Atsakyti
QUOTE(ASTAAA @ 2009 03 11, 01:00)
ojoj edita,kaip nesmagu  sad.gif  visai prastai. ..dziaugiuos nes mansikis dar dirba,tik kad tas darbas ir i pabaiga  wink.gif 
ka galvojat daryt? jei atsiras LT liksit ten turbut  unsure.gif

tikrai prastai doh.gif bet vistik vyras galvoja vaziuot i uk,nes ir daiktai palikti ir visi mokesciai eina uz telefona,interneta,ir dar visokiausi doh.gif bandys ieskotis per agenturas,nes cia lt is vis prastai,tik atleidineja,mazina zmones is darbu verysad.gif
kaip asta tavo pipirai gyvena? nesergat?
Atsakyti
pipirai gerai,tik spek ziuret.benas pasiutes,is seses mokinasi doh.gif
dabar mama mano atvaziavus tai savaigaliais varom out thumbup.gif biski prasiblaskyt reikia clap.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTAAA @ 2009 03 10, 21:00)
ojoj edita,kaip nesmagu  sad.gif  visai prastai. ..dziaugiuos nes mansikis dar dirba,tik kad tas darbas ir i pabaiga  wink.gif 
ka galvojat daryt? jei atsiras LT liksit ten turbut  unsure.gif

zinai gintirija musu visai nedaug teisybe,ir kazkaip liudna nes tik su kuo susipazistu,visi issikrauto kitur  doh.gif
mano zuikiai: mergytei 4metukai rugseji, o berniukas tik metukus atsvente  4u.gif
taviskis matau vyresnis,i mokykla eina ,ane? kaip sekas jam tarp angliuku?

tai is tikruju liudna kad nedaug,as tik pries koki men istojau i supermamu kluba biggrin.gif tai ieskau draugu ax.gif o tai tu 2 lelius turi,as tik viena bernioka smile.gif jo maniskis kulniuoja i mokykla angliska,kolkas jam ten gerai thumbup.gif ziuresim toliau,na o as tai neplanuoju niekur begti is cia mirksiukas.gif galim bendrauti,no problem thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(editare @ 2009 03 10, 20:00)
sveikos?pas mus nieko naujo, krize doh.gif esam pasimete ir beviltiskoje situacijoje  verysad.gif nera ka ir bedaryt lt darbo nera,uk is vis darbo ner o visi mokesciai eina doh.gif kur tik neskambinam kur tik neieskom darbo visai nera verysad.gif nezinau kaip cia bus,nesiseka mums visai verysad.gif
beje, sveika naujoke  4u.gif junkis musu cia ne daug 4u.gif

aciu uz priemima 4u.gif su darbais visur ne kas,zinau kad Lt is vis ziauru,tik atleidzia,surasti sansu nulis schmoll.gif doh.gif bandykit cia rasti kazka ,kabintis,manau cia vistiek geriau nei Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
zinai pritariu tau gintirija,kazkaip as irgalvoju akd cia lengviau nei LT....

mano panelyte eina cia i darzeli.is pradziu buvo sunku,bet dabar su dideliu noru eina clap.gif
Atsakyti