Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vyrai pilnai išlaiko šeimą?

QUOTE(laureta @ 2008 10 07, 04:25)
labai didele rizika yra buti vyro islaikomai. As nenoreciau buti vyro islaikomai. Be to jauciuos labai gerai, jeigu uz vyra uzdirbu daugiau.

O dabar jūs nesate vyro išlaikoma? Gal jau nebereikia vartoti tariamosios nuosakos?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 10 07, 09:13)
Gal jau nebereikia vartoti tariamosios nuosakos?

gal cia ne lietuviu pamoka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isabele: 07 spalio 2008 - 07:18
QUOTE(Isabele @ 2008 10 07, 08:17)
gal cia ne lietuviu pamoka  doh.gif

Mokytis niekada nevėlu. Jums, beje, taip pat.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 10 07, 10:36)
Mokytis niekada nevėlu. Jums, beje, taip pat.

kiek maciau forume jusu pasisakymu, visuose jauciasi kazkokia pagieza moteriskai giminei, kuri vis issprusta. Kai nera net prie ko prisikabinti, tai tada reikia prie gramatikos pasikabineti, nes tos moters nuomone tamstai nepatiko. Matyt esat neprates, kai kazkas masto ne taip kaip jus.
Atsakyti
QUOTE(Isabele @ 2008 10 07, 10:08)
kiek maciau forume jusu pasisakymu, visuose jauciasi kazkokia pagieza moteriskai giminei, kuri vis issprusta. Kai nera net prie ko prisikabinti, tai tada reikia prie gramatikos pasikabineti, nes tos moters nuomone tamstai nepatiko. Matyt esat neprates, kai kazkas masto ne taip kaip jus.

thumbup.gif su laiku pripras... lotuliukas.gif
Atsakyti
Kažkodėl Medinis į temą apie savo šeimos išlaikymą nepasisakė... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(niekasnenorėjomirti @ 2008 10 07, 18:33)

Jūs gal mokesčių inspekcijoj dirbat? Aš nesiskundžiu savo šeimos nei finansine padėtim, nei išlaikymo modeliu. Girtis taip pat neturiu poreikio. Visa kita - ne jūsų reikalas.
Papildyta:
QUOTE(Isabele @ 2008 10 07, 10:08)
Matyt esat neprates, kai kazkas masto ne taip kaip jus.

Dar niekada gyvenime nesu sutikęs žmogaus, kuris mąsto taip kai aš. Todėl kalbėti apie įpratimą kažkaip...
Bet esu sutikęs daugybę žmonių, kurie nemąsto iš vis. Prie šito esu jau ko gero įpratęs.
Atsakyti
QUOTE(niekasnenorėjomirti @ 2008 10 07, 15:33)

hihihi.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Medinis @ 2008 10 07, 15:41)
Jūs gal mokesčių inspekcijoj dirbat? Aš nesiskundžiu savo šeimos nei finansine padėtim,  nei išlaikymo modeliu. Girtis taip pat neturiu poreikio. Visa kita - ne jūsų reikalas.

tai kodel tada kritikuoti ir narstyti kitu pasisakymus ? tai gal kitu pasisakiusiuju nuomone irgi ne jusu reikalas
Atsakyti
QUOTE(ugniukas @ 2008 10 07, 18:44)
tai kodel tada kritikuoti ir narstyti kitu pasisakymus ? tai gal kitu pasisakiusiuju nuomone irgi ne jusu reikalas

Ne mano. Visiškai. Bet kadangi nuomonė yra reiškiama viešai tai aš ją komentuoju. Komentuoti nuomonės neišreiškimą taip pat galima, bet tikimybė, kad pataikysit komentaruose minimali.
Beje... kažkaip nepastebėjau jūsų nuomonės nei vienoje temoje. Kažoks baltas triukšmas ir raidės.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 10 07, 15:47)
Ne mano. Visiškai. Bet kadangi nuomonė yra reiškiama viešai tai aš ją komentuoju. Komentuoti nuomonės neišreiškimą taip pat galima, bet tikimybė, kad pataikysit komentaruose minimali.
Beje... kažkaip nepastebėjau jūsų nuomonės nei vienoje temoje. Kažoks baltas triukšmas ir raidės.

gal nepastebima asmenybe esu lotuliukas.gif kas reikia pastebi, kam nebutina ir nemato mirksiukas.gif biggrin.gif ..... baltas triuksmas...gera fraze.... negirdejau tokio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(solveiga @ 2008 10 07, 18:15)
thumbup.gif  su laiku pripras... lotuliukas.gif

Jūs taip manot? g.gif Štai aš jau daug metų niekaip nepriprantu prie klaidų ir šveplavimo. Na, man suprantama, kad žmogus švepluoja būdamas užsieny ar neturėdamas lietuviškos klaviatūros. Tačiau dažnai taip daug paprasčiau, nes nereikia sukti galvos kabinti nosinę ar ne... Mąstymo šis įprotis niekaip nelavina... Ir dar pastebiu, kad šis reiškinys, deja, plinta kaip maras... Net kai kurie žmonės, kurie man rašydavo el. laiškus su lietuviškom raidėm, dabar ėmė pilti be jų...

O jūs sakote - pripras...

Aš pati vengiu taip rašyti, nes po to šveplavimas tampa įprastu ir atprasti nuo jo yra sunku.

Atsiprašau už rašymą ne į temą.
Atsakyti
QUOTE(Isabele @ 2008 10 07, 08:17)
gal cia ne lietuviu pamoka  doh.gif

kad čia buvo siūlymas nemeluoti mastau.gif
Atsakyti