Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vyrai pilnai išlaiko šeimą?

QUOTE(laumupė @ 2011 02 04, 13:33)
Bet tai dabar jau turbūt turite laisvo laiko į marias, karjera padaryta blizganti..... nes jau antra dieną čia atsimušinėjat dėl tų nelemtų 3 auklių kaip kokia nuobodžiaujanti NŠ  smile.gif

O tau tai taip rūpi? Turiu daugiau laisvo laiko, nes aš esu savo laiko šeimininkė. O kas sakė, kad nuobodžiauju? Toli gražu. Žiūrėk kokia įdomi diskusija, tokia populiari, kad net tu čia sėdi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2011 02 04, 14:41)
Juk yra draugų, giminių, ar jau tu su niekuo nedraugauji, ar ne lygis pas draugę paprašyti.

Aš turbūt labai blogas žmogus, bet nenorėčiau būti ta draugė rolleyes.gif
Atsakyti
Aimeja su Reika, jūs kaip dvi dvynės, tik paskaitykit savo komentarus, kiek ten visokio negatyvo: vaiką mato tik kartą per dieną, laisvalaikis "tik toks???" Ir kt. pačios perversiškiausios versijos. Tik į negatyvą, ta "motka" tokia, šiokia anokia.

Kodėl? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(jellg @ 2011 02 04, 13:51)

O kas norėtų užsiimti svetimais vaikais, tegul ir draugės, jei to reikia reguliariai? Gerai, jei dvi draugės su "leliais" neturi ką veikti, tai viena kitą palaiko. O jei ne? O jei visos draugės arba dirbančios, arba bevaikės (ir joms tie vaikai vienodai rodo, nebent svečiuose pasidžiaugt prie progos). Apie ką ir eina kalba.

Tai va, gal jau grįžtam prie tų vyrų, kurie pilnai išlaiko šeimas? rolleyes.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 04, 14:51)
O tau tai taip rūpi? Turiu daugiau laisvo laiko, nes aš esu savo laiko šeimininkė. O kas sakė, kad nuobodžiauju? Toli gražu. Žiūrėk kokia įdomi diskusija, tokia populiari, kad net tu čia sėdi smile.gif

bandau suvokti, kam tau to reikia.... nu vat trūks plyš visai armijai mamkų įrodyti, jog tas būrys auklių 2 vaikams tau yra norma.

O diskusija tai tokia vidutiniška.... vienas prieš visus ir visi prieš vieną lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu bliamba tai duos kas tos papigiaiskos namu seimininkes lefono Nr.? ir cia kokiam mieste, jei autobusui dar pridesiu.

O tiesa kiek kainuoja Jusu aukle? Nu uz valanda ar uz diena?

O ar yra tokiu kuriu vyrai turtingi ir paeme paskola? cia gi nasta papildoma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 04 vasario 2011 - 14:07
QUOTE(laumupė @ 2011 02 04, 14:01)
bandau suvokti, kam tau to reikia.... nu vat trūks plyš visai armijai mamkų įrodyti, jog tas būrys auklių 2 vaikams tau yra norma.
O diskusija tai tokia vidutiniška.... vienas prieš visus ir visi prieš vieną  lotuliukas.gif

Kodėl tau taip svarbu kiek kas prieš ką? rolleyes.gif Tau labai opus dalykas? Nemanau, kad čia esu viena šioje diskusijoje su savo (kitokia) patirtim. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 04, 15:11)
Kodėl tau taip svarbu kiek kas prieš ką?  rolleyes.gif Tau labai opus dalykas? Nemanau, kad čia esu viena šioje diskusijoje su savo (kitokia) patirtim.  rolleyes.gif

Nei kiek ne opus. Tiesiog man viskas įdomu, kas susiję su žmogaus galvosena.

Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 04, 14:57)
Tai va, gal jau grįžtam prie tų vyrų, kurie pilnai išlaiko šeimas? rolleyes.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Kas čia? Balta vėliava?
Atsakyti
O kodel dvi aukles vaikams yra blogai?

jei vyras uzdirba tiek, kas SAVO vaikams pasamdo zmogu papildomai kad uztektu abiems pypliams vienodai demesio ir zmonai lengviau butu?

Nu tai smagu jei vyras uzdirba seimos islaikymui, tik kaip su paskola pvz bustui?
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 02 04, 14:47)
Subjektyvi,leisk paklausti,ar tik nebuvai praeitam gyvenime kilminga dama,kuri tik pagindydavo ir atiduodavo kudiki zindytojai, veliau vaikas keliaudavo aukles...o mama, na ji ji matydavo  karta i diena ir dziaugesi,kad gyvena pilnaverti gyvenima.

Beto gal ir klysta psichologai ir siaip vaiku stebetojai,kurie sako,kad kudikis turi matyti artimus zmones bent jau pirmus metus...o cia vienas veidas pasimaivo,kitas, 3cias, o mamytes veidukas prabegom praeina... kudikis/mazas vaikas pasimeta,kuri cia mama... ai ta mama ,nes tai sake teta ,kuri mane augina.
nepykit,bet cia jau ziaurumas vaiko atzvilgiu...

Jusu vaikai uzaugs,tai su jais nebendrausit,o vesit pas psichologs,mokytojus, nes vat jus neturit tam skirto diplomo,todel vaiku neuzsiimat?
Ot praradimas,nuzmogejimas...pasedeti namie metus, ar jum reik kasdiena kazkur islekti pasizmoneti,pasikulturinti?, Teatru repertuaras ilga laika nesikeicia, kino gal dazniau... nemanau,kad visur pabuvus idomesne pasidaro,nes su zmonem ir vyru kalbat apie viska isskyrus , tuos mazus padarelius,kurie namie,su svetimais.
sorry pasikarsciavau...sad.gif

Pasakei gryną tiesą.
Ot nuostaba dabar visų, kad vaikai tokie, kad nėra ryšio tarp tėvų ir vaikų. Ką pasėjam , tą ir pjaunam.

QUOTE(jellg @ 2011 02 04, 14:51)

Ir mano vaikus prižiūrėdavo draugės, ir aš prižiūrėdavau jų. Ir nenukrito rankos. Nuo seno pas mus šurmulys vaikų. Viena kitą išleisdavom, ir vyrai pažiūrėdavo vaikus, kai mes kur nors sugalvodavom išlėkti. Visko buvo, fainas laikas. thumbup.gif Buvo laikas mažiukų būrys, paskui augo visi, dabar jau atvažiuoja draugė, kurios vaikui pampersą keičiau, o dabar už mane didesnis.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 02, 14:42)
Vaikai, kol maži, tarsi inkaras, stabdantis dviejų žmonių laivą, ta prasme. Pvz. jei ne vaikų mokslai, lėktume "į visas keturias puses", bet negalim

rimtai???????????jums stabdo????????????????man kazkaip nestabde lotuliukas.gif

QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 03, 09:42)
Mūsų šeimoje tik vyras gamina, nes aš tingiu

Nebelieka kada mėgautis gyvenimu, pailsėti, sustoti, pažiūrėti į save ir savęs. Tik lėkimas, stumdymąsis ir "karjeros". O kur kiti dalykai?

lotuliukas.gif

QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 03, 09:51)
Tau išpindėjimas, o kitai būtinybė ar net gyvybiškai svarbi pagalba, kad stogas nenuvažiuotų.

nenuvaziavo???????????

QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 03, 11:10)

Ir kodėl protarpiai augina vaikus? Ji augina juos nuolatos, nes užsiima kartu su aukle, dviese jais rūpinasi, o naktimis auklių juk nėra, dar gi ir pailsėti po naktinių lakstymų reikia. Viena auklė lieka tik retkarčiais.

dviese rupinasi,ane g.gif turbut labai idomu,neliudna ir paciai,ir abi vieno proto apie vaiku auklejima ir prieziura

QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 03, 11:21)
Aš vienu metu turėjau tris aukles. Dvi dirbo dienomis, pamainom, o trečia dar ir naktį, tam tikru grafiku. Viskas buvo sustyguota kaip laikrodis. Po to naktimis jau nebeprireikė, o dienomis dvi dirbo iki kol vaikai išėjo į darželį. Dabar dar samdom valandinę auklę, kai norim kur su vyru išeiti vakarais. Va taip mes gyvenome, nes kitaip būčiau nučiuožusiu stogu, nes dar ir dirbau tuo metu. Taigi, ir vaikus auginau, ir dirbau, už sienos.

o ar pasidomejot,kiek yra psichologiskai gerai,kaitalioti aukles????????????

jus negalit sakyt,ir vaikus auginau,ir dirbau,nes ir diena,ir nakti kazkas buvo salia ju

QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 03, 11:37)
Man reikėjo pagalbinio žmogaus visą parą.

manyciau,jus nebuvote dar pasiruosusi motinystei...
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 03, 12:29)
Juk PATI mama turi auginti savo vaiką visą parą,

O kur laisvalaikis, kur vakarai tik dviese, naktinis gyvenimas,

lotuliukas.gif ner ka net rasyt

QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 04, 09:41)

girene, tai va ir išlindo tavo asmeninės nuoskaudos, traumos, tu buvai nulis savo mamai. Tai dėl tos priežasties ir rašei, kad ir visos kitos, pagal tavo nelaimingos vaikystės modelį, tokios pat, kaip tavo mama unsure.gif

nuoskaudas supratau tik suaugusi,mane aukle priziurejo 3metus tik.ne kiaura para,o tik darbo laiku

todel,nesiekiau pati auginti taip vaiku,nenorejau,kad mano vaikai jautu ta,kas as

sugebejau suderinti vaiku prieziura,buiti,neakivaizdines studijas
vaikai man dekingi,kad neatidaviau ju TETOMS.seka mano pedomis.dukra ir mokosi ir dirba ir vaika auginasi.ir viska speja,nors dirbt jai nera butinybe,bet ji pati to nori

QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 04, 10:14)
Priklausoma, o tau cezarį darė?

daznai minit cezari.tai nera baisine operacija,baisiau,kai pasigimdzius pajunti,kad esi nepajegi tvarkytis

QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 04, 13:21)
O tai tu neturėjai pilnaverčio gyvenimo pakol vaikas negalėjo vienas namie pasilikti,

o kas yra pilnavertis jusu akimis?dalyvauti naktiniame gyvenime? biggrin.gif

ar jus ne blondine priklijuotais nagais ir blakstienomis,papustomis haliuronu lupomis???

Atsakyti
as tai turiu tevus,nereikejo ir draugiu prasyt,bet jei netureciau,samdyciau aukle turbut,nes tas pasizmonejimas,na nzn,man normalu,as pamenu ta diena,kai palikau valandai maze mamai ir isejau maisto i parduotuve,kaifas ir issiilgimas beprotiskas:) pamenu,kai drauges gimtadieniui piknika surenge irgi ejau be vaiko,fainai buvo,ir visokie kitokie iseijmai,na aukle man normalu,aki viskas su saiku,kai samdoma ji tikrai is butinybes...o dar ir toks atvejis buna,kai vyro neturi,cia mao atveju, ir dar as vienu momenu,apie 1,6 men vaikui buvo,gavau gera darbo pasiulyma,plius vakarais paskaitos,ir ka manot taip tempiau menesi,nes mano vaikas manes nebeprisileido,atprato ar ka,bet neidavo nei ant ranko,verkdavo,nei as uzmigdyt ja galejau,nieko.,tai nusprendziau nebedaryt to...bet cia gal as tik nesusitvarkau ir nesupratau,kad vaikas priprastu ir prie to,kad mama,tik migdo,ka per visa diena gali.na o ir turbut visokiu vaiku yra,turbut kiekvienas pasirenka pagal savo situacija...na jei matyciau,kad turi aukle ir mama bastosi,kad kuo ilgiau nebut,tai taip,nenormalu,bet jei butinumas,paskaitos,ar darba....
Atsakyti
Girene>>> visai sumakalavai zmogu,net as pasimeciau biggrin.gif tai gal aukles vyrui samde... nu kad est virtu g.gif ..
Papildyta:
QUOTE(xxkamane @ 2011 02 04, 14:21)

Nu tai smagu jei vyras uzdirba seimos islaikymui, tik kaip su paskola pvz bustui?

O kas su paskola negerai.. taigi zmona uzdirba tam tada.. biggrin.gif
Atsakyti