QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 02, 14:42)
Vaikai, kol maži, tarsi inkaras, stabdantis dviejų žmonių laivą, ta prasme. Pvz. jei ne vaikų mokslai, lėktume "į visas keturias puses", bet negalim
rimtai???????????jums stabdo????????????????man kazkaip nestabde
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 03, 09:42)
Mūsų šeimoje tik vyras gamina,
nes aš tingiu
Nebelieka kada mėgautis gyvenimu, pailsėti, sustoti, pažiūrėti į save ir savęs. Tik lėkimas, stumdymąsis ir "
karjeros". O kur kiti dalykai?
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 03, 09:51)
Tau išpindėjimas, o kitai būtinybė ar net gyvybiškai svarbi pagalba, kad stogas nenuvažiuotų.
nenuvaziavo???????????
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 03, 11:10)
Ir kodėl protarpiai augina vaikus?
Ji augina juos nuolatos, nes užsiima kartu su aukle, dviese jais rūpinasi, o naktimis auklių juk nėra, dar gi ir pailsėti po naktinių lakstymų reikia. Viena auklė lieka tik retkarčiais.
dviese rupinasi,ane

turbut labai idomu,neliudna ir paciai,ir abi vieno proto apie vaiku auklejima ir prieziura
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 03, 11:21)
Aš vienu metu turėjau tris aukles. Dvi dirbo dienomis, pamainom, o trečia dar ir naktį, tam tikru grafiku. Viskas buvo sustyguota kaip laikrodis. Po to naktimis jau nebeprireikė, o dienomis dvi dirbo iki kol vaikai išėjo į darželį. Dabar dar samdom valandinę auklę, kai norim kur su vyru išeiti vakarais. Va taip mes gyvenome, nes kitaip būčiau nučiuožusiu stogu, nes dar ir dirbau tuo metu. Taigi,
ir vaikus auginau, ir dirbau, už sienos.
o ar pasidomejot,kiek yra psichologiskai gerai,kaitalioti aukles????????????
jus negalit sakyt,ir vaikus auginau,ir dirbau,nes ir diena,ir nakti kazkas buvo salia ju
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 03, 11:37)
Man reikėjo pagalbinio žmogaus visą parą.
manyciau,jus nebuvote dar pasiruosusi motinystei...
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 03, 12:29)
Juk PATI mama turi auginti savo vaiką visą parą,
O kur laisvalaikis, kur vakarai tik dviese,
naktinis gyvenimas,

ner ka net rasyt
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 04, 09:41)
girene, tai va ir išlindo tavo asmeninės nuoskaudos, traumos, tu buvai nulis savo mamai. Tai dėl tos priežasties ir rašei, kad ir visos kitos, pagal tavo nelaimingos vaikystės modelį, tokios pat, kaip tavo mama
nuoskaudas supratau tik suaugusi,mane aukle priziurejo 3metus tik.ne kiaura para,o tik darbo laiku
todel,nesiekiau pati auginti taip vaiku,nenorejau,kad mano vaikai jautu ta,kas as
sugebejau suderinti vaiku prieziura,buiti,neakivaizdines studijas
vaikai man dekingi,kad neatidaviau ju TETOMS.seka mano pedomis.dukra ir mokosi ir dirba ir vaika auginasi.ir viska speja,nors dirbt jai nera butinybe,bet ji pati to nori
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 04, 10:14)
Priklausoma, o tau cezarį darė?
daznai minit cezari.tai nera baisine operacija,baisiau,kai pasigimdzius pajunti,kad esi nepajegi tvarkytis
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 04, 13:21)
O tai tu neturėjai pilnaverčio gyvenimo pakol vaikas negalėjo vienas namie pasilikti,
o kas yra pilnavertis jusu akimis?dalyvauti naktiniame gyvenime?
ar jus ne blondine priklijuotais nagais ir blakstienomis,papustomis haliuronu lupomis???