Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis vietoj šašlykų!

Kaip faina, mano irgi gimęs 2008.03.29 ir taip pat IGNAS. Ne tik vienadieniai, bet ir bendravardžiai clap.gif clap.gif clap.gif Tik gimęs KMUK, taip pat cezario pagba.
Atsakyti
QUOTE(egliukaspygliukas @ 2009 02 19, 23:28)
Kaip faina, mano irgi gimęs 2008.03.29 ir taip pat IGNAS. Ne tik vienadieniai, bet ir bendravardžiai clap.gif  clap.gif  clap.gif    Tik gimęs KMUK, taip pat cezario pagba.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tikrai, kad super įdomus sutapimas drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif O kelintą valandą jūs išsilukštenot? mirksiukas.gif Tokiu atveju būna labai įdomu gyvai vaikus palyginti thumbup.gif Aukit didučiai 4u.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilija2 @ 2009 02 20, 20:18)

ačiū už balionėlius biggrin.gif
Atsakyti

4u.gif
kai paskaičiau apie pirmąją echoskopiją, tai ašaros sublizgo...gražu...,būkit visad labai visi artimi.
Atsakyti
QUOTE(Rasinka @ 2009 02 21, 15:22)
4u.gif
kai paskaičiau apie pirmąją  echoskopiją, tai ašaros sublizgo...gražu...,būkit visad labai visi artimi.

ačiū wub.gif tokie ir stengiamės būti mirksiukas.gif Tėtis mūsų irgi buvo per pirmą echo, irgi mačiau kaip visas virpa ir prakaituoja, bet vyrams gi "negalima" verkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija wub.gif Saunuoliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_Kamuoliukė_ @ 2009 02 21, 20:23)
Labai grazi istorija wub.gif  Saunuoliai wub.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Taip gražiai ir linksmai viską aprašei, kad net apie savo džiaugsmutės gimimą pradėjau kitaip galvoti ax.gif Buvo labai gera skaityti wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2009 02 25, 00:20)
Taip gražiai ir linksmai viską aprašei, kad net apie savo džiaugsmutės gimimą pradėjau kitaip galvoti ax.gif Buvo labai gera skaityti wub.gif  4u.gif

na džiugu, kad patiko 4u.gif o kaip gi galvojai apie tą gimimą anksčiau? blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velniukstis: 25 vasario 2009 - 15:46
QUOTE(Velniukstis @ 2009 02 25, 17:40)
na džiugu, kad patiko  4u.gif o kaip gi galvojai apie tą gimimą anksčiau?  blush2.gif  mirksiukas.gif

Dziaugiausi savo stebuklu, bet man gimdymas, kaip kazkoks neisbaigtas. Gal del to, kad po dvieju gimdymu, trecias su CZ. Bet paskaiciau, kaip graziai aprasei, pazvelgiau kitom akim ir i savaji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2009 02 26, 19:24)
Dziaugiausi savo stebuklu, bet man gimdymas, kaip kazkoks neisbaigtas. Gal del to, kad po dvieju gimdymu, trecias su CZ. Bet paskaiciau, kaip graziai aprasei, pazvelgiau kitom akim ir i savaji ax.gif

na man kai pirmas gimdymas, tai neturiu su kuo lyginti, tai ir džiaugiuos tuo, kas buvo mirksiukas.gif wub.gif Juk pats gimdymas ne esmė, esmė yra tai, kas jau su mumis thumbup.gif
Atsakyti