QUOTE(egliukaspygliukas @ 2009 02 19, 23:28)
Kaip faina, mano irgi gimęs 2008.03.29 ir taip pat IGNAS. Ne tik vienadieniai, bet ir bendravardžiai Tik gimęs KMUK, taip pat cezario pagba.
Tikrai, kad super įdomus sutapimas O kelintą valandą jūs išsilukštenot? Tokiu atveju būna labai įdomu gyvai vaikus palyginti Aukit didučiai
kai paskaičiau apie pirmąją echoskopiją, tai ašaros sublizgo...gražu...,būkit visad labai visi artimi.
QUOTE(Rasinka @ 2009 02 21, 15:22)
kai paskaičiau apie pirmąją echoskopiją, tai ašaros sublizgo...gražu...,būkit visad labai visi artimi.
ačiū tokie ir stengiamės būti Tėtis mūsų irgi buvo per pirmą echo, irgi mačiau kaip visas virpa ir prakaituoja, bet vyrams gi "negalima" verkti
Taip gražiai ir linksmai viską aprašei, kad net apie savo džiaugsmutės gimimą pradėjau kitaip galvoti Buvo labai gera skaityti
QUOTE(kerija @ 2009 02 25, 00:20)
Taip gražiai ir linksmai viską aprašei, kad net apie savo džiaugsmutės gimimą pradėjau kitaip galvoti Buvo labai gera skaityti
na džiugu, kad patiko o kaip gi galvojai apie tą gimimą anksčiau?
QUOTE(Velniukstis @ 2009 02 25, 17:40)
na džiugu, kad patiko o kaip gi galvojai apie tą gimimą anksčiau?
Dziaugiausi savo stebuklu, bet man gimdymas, kaip kazkoks neisbaigtas. Gal del to, kad po dvieju gimdymu, trecias su CZ. Bet paskaiciau, kaip graziai aprasei, pazvelgiau kitom akim ir i savaji
QUOTE(kerija @ 2009 02 26, 19:24)
Dziaugiausi savo stebuklu, bet man gimdymas, kaip kazkoks neisbaigtas. Gal del to, kad po dvieju gimdymu, trecias su CZ. Bet paskaiciau, kaip graziai aprasei, pazvelgiau kitom akim ir i savaji
na man kai pirmas gimdymas, tai neturiu su kuo lyginti, tai ir džiaugiuos tuo, kas buvo Juk pats gimdymas ne esmė, esmė yra tai, kas jau su mumis