Buna stebuklu siam pasauly!
Aukite diduciai ir bukite sveiki
QUOTE(Ego @ 2008 10 30, 00:37)
viskas aprašyta
QUOTE(Karbynė @ 2008 10 30, 00:51)
Kaip keista...aš savo nuo pat pradžios bandžiau maitinti (nuo pat parvežimo iš operacinės buvom kartu) ir anei jokie kateteriai nekliudė.
Pirmą tai vėliau, bet tai jau buvo dėl vaikiuko ir mano būklės, o ne dėl lašalinių
Sėkmės jums
Pirmą tai vėliau, bet tai jau buvo dėl vaikiuko ir mano būklės, o ne dėl lašalinių
Sėkmės jums
O tu irgi AK gimdei? Nes man kai atnešė pirmą kartą maitint tai sakė su lašeline negalima... Tai aš ir nemaitinau, maniau gal ką negero ten man lašina, kad kleckui nepersiduotų, tai prašiau, kad bent pasidžiaugimi paliktų - ir paliko - tik neilgam, kol kitos mamkos pamaitino saviškius
QUOTE(Jurguzia @ 2008 10 30, 07:42)
ačiū stengiamės
QUOTE(Velniukstis @ 2008 10 30, 23:27)
Ne, ne ten Tiesiog sureagavau nustebus, kad neleido dėl lašalinių. Čia gal kaip koks medikas. Gal dar situacija, nors pati gavau gana įvairių "koktelių" (domėjausi ko) ... paaiškino, kad vaikučiui tai nepakenks - et, svarbu, kad viskas gerai ir tiek.
QUOTE(Karbynė @ 2008 10 31, 01:09)
Ne, ne ten Tiesiog sureagavau nustebus, kad neleido dėl lašalinių. Čia gal kaip koks medikas. Gal dar situacija, nors pati gavau gana įvairių "koktelių" (domėjausi ko) ... paaiškino, kad vaikučiui tai nepakenks - et, svarbu, kad viskas gerai ir tiek.
tai jau tikrai Juolab, kad tų matinimų krūtimi dar oij kiek buvo ir iki šiol yra ir dar ilgai tikiuosi bus
Smagi istroija ypač turbūt faina buvo gimdyti su makiažu aukit sveikučiai
QUOTE(monikiux @ 2008 10 31, 12:15)
Smagi istroija ypač turbūt faina buvo gimdyti su makiažu aukit sveikučiai
bet užtat gražios nuotraukos iškart po gimdymo buvo - mama graži, beveik nenukankinta, pasidažius
puiki istorija
Puiki istorija
QUOTE(lora2006 @ 2008 11 02, 16:22)
puiki istorija
QUOTE(Lukaja @ 2008 11 02, 17:49)
Puiki istorija
dėkui, mergiotės
labai grazi ir nuotaikingai papasakota gimdymo istorija
aukite sveikuciai!
aukite sveikuciai!
QUOTE(Sacra @ 2008 11 04, 07:06)
ačiū, pasistengsim