Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis vietoj šašlykų!

Buna stebuklu siam pasauly!

Aukite diduciai ir bukite sveiki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ego @ 2008 10 30, 00:37)
thumbup.gif viskas aprašyta

mirksiukas.gif

QUOTE(Karbynė @ 2008 10 30, 00:51)
Kaip keista...aš savo nuo pat pradžios bandžiau maitinti (nuo pat parvežimo iš operacinės buvom kartu) ir anei jokie kateteriai nekliudė.  g.gif
Pirmą tai vėliau, bet tai jau buvo dėl vaikiuko ir mano būklės, o ne dėl lašalinių  smile.gif

Sėkmės jums  4u.gif

O tu irgi AK gimdei? Nes man kai atnešė pirmą kartą maitint tai sakė su lašeline negalima... Tai aš ir nemaitinau, maniau gal ką negero ten man lašina, kad kleckui nepersiduotų, tai prašiau, kad bent pasidžiaugimi paliktų - ir paliko - tik neilgam, kol kitos mamkos pamaitino saviškius verysad.gif

QUOTE(Jurguzia @ 2008 10 30, 07:42)
Buna stebuklu siam pasauly!

Aukite diduciai ir bukite sveiki  4u.gif

ačiū 4u.gif stengiamės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniukstis @ 2008 10 30, 23:27)
mirksiukas.gif
O tu irgi AK gimdei?

Ne, ne ten smile.gif Tiesiog sureagavau nustebus, kad neleido dėl lašalinių. Čia gal kaip koks medikas. Gal dar situacija, nors pati gavau gana įvairių "koktelių" (domėjausi ko) ... paaiškino, kad vaikučiui tai nepakenks - et, svarbu, kad viskas gerai ir tiek. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 31 spalio 2008 - 01:11
QUOTE(Karbynė @ 2008 10 31, 01:09)
Ne, ne ten smile.gif Tiesiog sureagavau nustebus, kad neleido dėl lašalinių. Čia gal kaip koks medikas. Gal dar situacija, nors pati gavau gana įvairių "koktelių" (domėjausi ko)  ... paaiškino, kad vaikučiui tai nepakenks - et, svarbu, kad viskas gerai ir tiek.  4u.gif

tai jau tikrai mirksiukas.gif Juolab, kad tų matinimų krūtimi dar oij kiek buvo ir iki šiol yra ir dar ilgai tikiuosi bus mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velniukstis: 31 spalio 2008 - 09:33
Smagi istroija wub.gif ypač turbūt faina buvo gimdyti su makiažu lotuliukas.gif aukit sveikučiai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux @ 2008 10 31, 12:15)
Smagi istroija wub.gif ypač turbūt faina buvo gimdyti su makiažu  lotuliukas.gif aukit sveikučiai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

lotuliukas.gif bet užtat gražios nuotraukos iškart po gimdymo buvo - mama graži, beveik nenukankinta, pasidažius lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif puiki istorija
Atsakyti
Puiki istorija thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lora2006 @ 2008 11 02, 16:22)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  puiki istorija

QUOTE(Lukaja @ 2008 11 02, 17:49)
Puiki istorija  thumbup.gif  4u.gif

dėkui, mergiotės aciuks.gif
Atsakyti
labai grazi ir nuotaikingai papasakota gimdymo istorija smile.gif