Graziai aprasei Sveikateles suneliui
O gal ir gerai, kai va taip - netiketai - viskas prasideda (zinoma, jei viskas laimingai baigiasi), o ne kai ateini suplanuota diena ir valanda Gal tada tik labiau prisigasdini...
QUOTE(SAULUZA @ 2008 10 06, 14:15)
Graziai aprasei Sveikateles suneliui
O gal ir gerai, kai va taip - netiketai - viskas prasideda (zinoma, jei viskas laimingai baigiasi), o ne kai ateini suplanuota diena ir valanda Gal tada tik labiau prisigasdini...
Na taip mes su vyru irgi taip kalbėjom, kad gal ir gerai, kad viskas taip staiga, nespėjom sureaguoti net, nes 9 skambinom į duris priimamajame, o 12val jau gimė Ignas...
Jei aš būčiau žinojus, kad pvz ryt mane operuos aš visą naktį būčiau neužmigus
Bet kai žinai kaip ir kas ir kada, tada galėtum pasiruošti atitinkamai (klizmos, depiliacijos ir t.t., nereiktų stovėti su basom kojom ant šaltų plytelių ir pan....)
Na bet buvo kaip buvo ir svarbu, kad viskas gerai, o mūsų norai niekam neįdomūs
Graziai linksmai parasei.
Tikras siurprizelis, o rodos viskas pagal valandas turejo but sudeliota
Sekmes Ignuciui ir teveliams!
Kaip smagu skaityti tokias fainas istorijas
Net ūkanotas rytas praskaidrėja
Būkit stiprūs, sveiki ir laimingi
QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2008 10 07, 12:36)
Graziai linksmai parasei.
QUOTE(Agnelė @ 2008 10 08, 09:07)
Kaip smagu skaityti tokias fainas istorijas
ačiū
Labai grazu r kartu linksma kuo dideliausios sekmes
labai grazu o kodel taip ilgai to mazutelio neatidave
Labai graži istorija, net susigraudinau skaitydama. Kai mane ruošė operacijai, tai ir drebulys krėtė, ir ašaros byrėjo, anesteziologas net klausė ar aš dėl adatos dūrio skausmo verkiu... Taip širdy didžiulė laukimo sumaištis buvo...
Velniuksti, labai grazi ir jausminga istorija, BRAVO
QUOTE(Liepa10 @ 2008 10 03, 18:14)
Ale kaip su tuo drebuliu? Galvojau, kad tik man taip buvo. Nei salta, nei baisu, nei dar kas, o drebulys neapsakomas. Gydytojas ziuri, galvoja gal bijau, sakau, kad nevalingai.
Velniūkšti, super istorija
Aš irgi ant operacinio stalo žiauriai drebėjau. Nors lyg ir nebijojau. Čia šiaip sako adrenalinas suveikia
QUOTE(agne1984 @ 2008 10 08, 19:05)
Labai grazu r kartu linksma kuo dideliausios sekmes
QUOTE(Une B @ 2008 10 08, 21:58)
Labai graži istorija, net susigraudinau skaitydama. Kai mane ruošė operacijai, tai ir drebulys krėtė, ir ašaros byrėjo, anesteziologas net klausė ar aš dėl adatos dūrio skausmo verkiu... Taip širdy didžiulė laukimo sumaištis buvo...
QUOTE(zajka @ 2008 10 08, 22:09)
Velniuksti, labai grazi ir jausminga istorija, BRAVO
ačiū merginos
QUOTE(cukcukas @ 2008 10 08, 22:18)
Velniūkšti, super istorija
Aš irgi ant operacinio stalo žiauriai drebėjau. Nors lyg ir nebijojau. Čia šiaip sako adrenalinas suveikia
Papildyta:
QUOTE(miljak @ 2008 10 08, 20:35)
labai grazu o kodel taip ilgai to mazutelio neatidave
ačiū
na tokia tvarka...Aišku galėjau reikalauti, kad man jį paliktų pačią pirmą naktį, bet aš nepajėgčiau su juo susitvarkyti viena po operacijos tik sekmadienį po pietų išlipau -SUNKIAI - iš lovos (operavo šeštadienį)....
Oj, nu savo stiliuj velniūkštiškam Jau iš pavadinimo matosi
Labai nuotaikinga ir labai miela
Labai nuotaikinga ir labai miela