labai graži istorija sekmės Jums
oi, Ignukas - mūsų "metų siurprizas" Labai nuotaikingai aprašei, Velniūkšti
Papildyta:
man gyd sakė,kad tai dėl raumenų įsitempimo Aš su pirmąją prieš gimdant kračiausi net pamėlus, o su šita maže tai iškart po gimdymo purčiausi, sakė atsipalaidavo raumenys po didelio įsitempimo,todėl
Papildyta:
QUOTE(Velniukstis @ 2008 10 04, 08:37)
na mane mama gimdė prieš 27metus, tai sakė ją irgi drebulys krėtė, o ypač kažkodėl po gimdymo
O ir draugės su kuriom pakalbu irgi sakė, kad drebulys krėtė, čia matyt vis tiek nevalingai pasąmonėje jaudinamės ir tas drebulys išlenda norim mes to ar nenorim
Papildyta:
O ir draugės su kuriom pakalbu irgi sakė, kad drebulys krėtė, čia matyt vis tiek nevalingai pasąmonėje jaudinamės ir tas drebulys išlenda norim mes to ar nenorim
Papildyta:
man gyd sakė,kad tai dėl raumenų įsitempimo Aš su pirmąją prieš gimdant kračiausi net pamėlus, o su šita maže tai iškart po gimdymo purčiausi, sakė atsipalaidavo raumenys po didelio įsitempimo,todėl
graži istorija
Kokia graži žentelio gimimo istorija Bučkį jam perduok
O purčiausi ir aš dėl tų raumenų įsitempimo
QUOTE(Čili @ 2008 10 04, 11:19)
oi, Ignukas - mūsų "metų siurprizas" Labai nuotaikingai aprašei, Velniūkšti
Papildyta:
Papildyta:
o man tai jis viso gyvenimo siurprizas
QUOTE(Letticija @ 2008 10 04, 12:35)
Kokia graži žentelio gimimo istorija Bučkį jam perduok
būtinai perduosim
o dėl to purtymosi...Aš tai juk negimdžiau natūraliai, atrodo nebuvo dėlko tiems raumenims persitempti....
Dėkui visoms dar kartelį
Saunuole
QUOTE(jurginux @ 2008 10 04, 15:55)
Saunuole
QUOTE(vilikaa @ 2008 10 04, 19:08)
ISTORIJA
ačiū labai
QUOTE(Letticija @ 2008 10 04, 11:35)
Aš irgi purčiausi žiauriai ant operacinio stalo, atrodo ir nebijojau, bet vis tiek drebėjau siaubingai
Velniūkšti, graži, šilta, linksma istorija
Nuostabi istorija Sekmes augant
QUOTE(zvirbliukas @ 2008 10 06, 00:00)
Aš irgi purčiausi žiauriai ant operacinio stalo, atrodo ir nebijojau, bet vis tiek drebėjau siaubingai
QUOTE(-Diana- @ 2008 10 06, 01:25)
Nuostabi istorija Sekmes augant
Ačiū labai
Papildyta:
QUOTE(Nerin_gute @ 2008 10 05, 10:00)
Labai šauni istorija Šaunuolė mamytė
Smagu, kad tą dieną prisimeni ir su jumoru
Sėkmės JUMS
Smagu, kad tą dieną prisimeni ir su jumoru
Sėkmės JUMS