su gimtadieniu !
SVEIKINIMAI o antra istorija bus? ar as praziopsojau?
"O aš bijau, kad tik nepradėtų pjauti, kol aš dar viską jaučiu, specialiai judinu kojas, kad matytų, jog aš dar jaučiu jas..." jaaazau,nebegaliu, užsijuokiau iki ašarų
Skaičiau Ignučio gimimo istoriją ir prisiminiau savo dukrelės gimimą. Scenarijus tas pats, tik gydytoja buvo maloni be galo... ir šašlykų tadien neplanavom kepti su draugais Sėkmės augant
Superinė istorija labai lengvai skaitėsi ir kuo toliau tuo idomiau. Bet geriausia vieta su kojų judinimu juokiausi iki ašarų Na ir aišku didžiausi linkėjimai auginant Igniuką
QUOTE(Romeniukas @ 2012 03 29, 12:06)
su gimtadieniu !
Ačiū
QUOTE(renaciukea @ 2012 03 29, 12:08)
SVEIKINIMAI o antra istorija bus? ar as praziopsojau?
Antra istorija yra juodrašty, per pirmą gimtadienį žadu jau įdėti. Bet ta ne tokia juokinga bus....
QUOTE(Awrytea @ 2012 03 29, 22:50)
"O aš bijau, kad tik nepradėtų pjauti, kol aš dar viską jaučiu, specialiai judinu kojas, kad matytų, jog aš dar jaučiu jas..." jaaazau,nebegaliu, užsijuokiau iki ašarų
tai kad tikrai labai bijojau antra karta jau buvo drasiau
QUOTE(pingvinukas lolo @ 2012 03 31, 16:26)
Skaičiau Ignučio gimimo istoriją ir prisiminiau savo dukrelės gimimą. Scenarijus tas pats, tik gydytoja buvo maloni be galo... ir šašlykų tadien neplanavom kepti su draugais Sėkmės augant
QUOTE(Dannin @ 2012 04 02, 00:05)
Superinė istorija labai lengvai skaitėsi ir kuo toliau tuo idomiau. Bet geriausia vieta su kojų judinimu juokiausi iki ašarų Na ir aišku didžiausi linkėjimai auginant Igniuką
ačiū
O tai kazin, ar gydytoja ne specialiai gimdymą iššaukė ??
O dar norėjau pasakyti kad pavadinimas man asocijuojasi su kanibalizmu , todėl ir atsiverčiau paskaityti. Geriau būtumėt parašiusi gimdymas vietoje šašlykų... Nu, nesvarbu
O istorija visai kitokia... Labai smagi. Visi gimdymai siurprizai. Ar ne ?
O dar norėjau pasakyti kad pavadinimas man asocijuojasi su kanibalizmu , todėl ir atsiverčiau paskaityti. Geriau būtumėt parašiusi gimdymas vietoje šašlykų... Nu, nesvarbu
QUOTE(Ortija @ 2012 04 05, 09:04)
O tai kazin, ar gydytoja ne specialiai gimdymą iššaukė ??
Tikrai pritariu ir sutinku, kad manau jog ivykiai buvo suforsuoti, gimdymas issauktas butent per sia jos pamaina, o ne per kita, nes kaip ir rasiau kitai gimdyvei analogiskai kalbejo.
Del pavadinimo - tiek istorija, tiek pavadinimas pas mane su jumoro prieskoniu, o tema ir turi sudominti ir priversti skaitytoja atsiversti mano istorija tai manau viskas ten ok Yra kaip yra Kudikio nesuvalgiau - nebijokit ))) Auga sau laimingas
Visi gimdymai kitokie tai faktas