QUOTE(laimingaaaa @ 2010 05 14, 15:32)
labai sauni istorija ,kad man visada suvirpina sirdi zodziai-kai pagimdziusios mamos nemato savo angeliuku
Tikrai liūdna, nors tuo metu gal dar taip visko nesuvoki, kaip dabar... Jei dabar gimdyčiau, tai per negaliu, prašyčiau, kad vaiką su manim paliktų... O kol dar pirmakartė, tai kažkaip viskas atrodo normalu...
QUOTE(luckyme @ 2010 05 14, 16:13)
labai grazi istorija ,lengvai skaitoma
pazistamas jausmas bet toks drebulys,kad vaiko negalejau net ant krutines ilgiau palaikyt nes kraciaus visa
pazistamas jausmas bet toks drebulys,kad vaiko negalejau net ant krutines ilgiau palaikyt nes kraciaus visa
QUOTE(elastica @ 2010 05 14, 17:45)
...šauni istorija...
...aš galvojau, kad siaubingas drebulys po gimdymo mane vieną taip kratė, bet , kai paskaitau istorijas - pasirodo, patyrė dauguma
...aš galvojau, kad siaubingas drebulys po gimdymo mane vieną taip kratė, bet , kai paskaitau istorijas - pasirodo, patyrė dauguma
tai čia sako, kad dėl to toks drebulys, nes per gimdymą būna labai įsitempę raumenys, didelis jiems krūvis, o po to atsipalaiduoja ir dėl to drebulys krečia Nors man tai kaip ir neturėtų galioti, mane juk operavo, ai nežinau
QUOTE(Kreiduota @ 2010 05 16, 02:12)
Aprasyta bet jau daktarai tai svarbiausia,kad viskas jau praeity Sekmes ir toliau laimingai augti ir stipreti
Taip taip čia Antakalnio daktara tokie Pooperacinis periodas irgi komplikuotas buvo
na bet viskas jau seniai seniai užsimiršo, nors antro gimdymo /operacijos iki šiol nenoriu
Labai miela,
Super istorija
cia kaip sakoma mes planuojame, o Dievulis juokiasi. Grazi istorija, aukite sveiki ir stiprus.
QUOTE(Kajusiau @ 2010 05 31, 17:04)
Labai miela,
QUOTE(Drugeliukas @ 2010 05 31, 17:25)
Super istorija
QUOTE(aureku @ 2010 06 01, 03:03)
cia kaip sakoma mes planuojame, o Dievulis juokiasi. Grazi istorija, aukite sveiki ir stiprus.
Ačiū, mergaitės O ypač už sveikatą, nes mano mažius kai pradėjo 2 metukų į darželį eiti, tai taip ir eina į daržą savaitę, po to dvi savaites namie serga
Nu brac
Perskaicius tavo gimdym istorija jau ir antro CP nebaisu isgyventi
Perskaicius tavo gimdym istorija jau ir antro CP nebaisu isgyventi
Labai idomi istorija net asara isspaudziau, miela
QUOTE(Deimilite @ 2010 06 01, 14:30)
Grazu,nepakartojama,ispudinga
dėkui
QUOTE(Oksanik @ 2010 06 01, 22:58)
Kodėl? Aš tai nenoriu antro CP
QUOTE(laūra @ 2010 06 02, 14:14)
Labai idomi istorija net asara isspaudziau, miela
smagu, kad kažkas dar skaito mažo mano stebuklėlio gimimo istoriją