Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis vietoj šašlykų!

QUOTE(liolia79 @ 2009 12 21, 02:18)
Va cia tai netiketas gimdymas thumbup.gif Sekmes jums augant 4u.gif  mirksiukas.gif

ačiū ačiū 4u.gif Kol kas augam kaip ant mielių :bigsmile: (pfiu pfiu pfiu) wink.gif
Atsakyti
Labai gera istorija! ir juokinga buvo ir graudu ir taip pazistama kai kur wub.gif
Sveikatos jums ir daug graziu dienu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Algyte @ 2010 01 03, 14:07)
Labai gera istorija! ir juokinga buvo ir graudu ir taip pazistama kai kur  wub.gif
Sveikatos jums ir daug graziu dienu  4u.gif

Dėkui, dėkui 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
geras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganyta @ 2010 01 05, 17:50)

aga, neblogas, iki šiol yra ką prisiminti wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
... ir niekada nepamirši wink.gif Sėkmės jūsų šauniai šeimynėlei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2010 04 30, 14:06)
... ir niekada nepamirši wink.gif Sėkmės jūsų šauniai šeimynėlei  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū, medlink wink.gif
Atsakyti
labai sauni istorija thumbup.gif ,kad man visada suvirpina sirdi zodziai-kai pagimdziusios mamos nemato savo angeliuku 2.gif
Atsakyti
labai grazi istorija wub.gif ,lengvai skaitoma thumbup.gif

QUOTE(Velniukstis @ 2008 10 04, 07:37)
na mane mama gimdė prieš 27metus, tai sakė ją irgi drebulys krėtė, o ypač kažkodėl po gimdymo wink.gif
O ir draugės su kuriom pakalbu irgi sakė, kad drebulys krėtė, čia matyt vis tiek nevalingai pasąmonėje jaudinamės ir tas drebulys išlenda norim mes to ar nenorim wink.gif

pazistamas jausmas rolleyes.gif bet toks drebulys,kad vaiko negalejau net ant krutines ilgiau palaikyt nes kraciaus visa lotuliukas.gif
Atsakyti
...šauni istorija... wub.gif
...aš galvojau, kad siaubingas drebulys po gimdymo mane vieną taip kratė, bet , kai paskaitau istorijas - pasirodo, patyrė dauguma g.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aprasyta thumbup.gif bet jau daktarai tai doh.gif svarbiausia,kad viskas jau praeity smile.gif Sekmes ir toliau laimingai augti ir stipreti 4u.gif wub.gif
Atsakyti