Įkraunama...
Įkraunama...

Vytauto Didžiojo gimnazija

QUOTE(Anželika555 @ 2011 03 08, 11:03)
Brolis dabar mokosi Salomėjos Neries gimnazijoje. Ir jis labai patenkintas ir mama patenkinta. Perėjus iš pagrindinės mokyklos pažymiai tikrai suprastėjo, nors mokosi tikrai daug. Bet sakė, kad klasiokai geri, draugiški, su mokytojais taip pat viskas gerai. Vaikas į mokyklą einu su didžiausiu noru.
O mama patenkinta, nes auklėtoja reguliariai skambina pakalbėti apie vaiką, buvo tėvų dienoj, tai net nustebo kaip kiekvienas mokytojas įsigilina į vaiko elgesį, norus ir siekius.

Į VVDG konkursas buvo beveik 5 į 1 vietą, o Salomėjos Nėries gimnazija priėmė visus norinčius. ax.gif
Ir ko taip visi veržiasi į tokią blogą gimnaziją? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2011 03 08, 19:52)
Į VVDG konkursas buvo beveik 5 į 1 vietą, o Salomėjos Nėries gimnazija priėmė visus norinčius. ax.gif
Ir ko taip visi veržiasi į tokią blogą gimnaziją? g.gif

O kur yra parašyta, kad toks konkursas buvo? Ar yra kažkokių duomenų kuriais galima visiškai tikėt?
O jei taip ir yra, tai manau dėl to, kad į VVDG pirmumą gauna vaikai iš A. Vienuolio gimnazijos, o jų ten pakankamai ir dauguma ir eina į VVDG.
Aš pati prieš VVDG mokiaus A. Vienuolio mokykloj ir tuo metu man buvo labai sunkus gyvenime etapas, taigi turėjau ir neigiamų pažymių. Ir mane su jais priėmė į VDDG, tai nežinau koks čia konkursas.
Atsakyti
QUOTE(Anželika555 @ 2011 03 10, 16:09)
O kur yra parašyta, kad toks konkursas buvo? Ar yra kažkokių duomenų kuriais galima visiškai tikėt?
O jei taip ir yra, tai manau dėl to, kad į VVDG pirmumą gauna vaikai iš A. Vienuolio gimnazijos, o jų ten pakankamai ir dauguma ir eina į VVDG.
Aš pati prieš VVDG mokiaus A. Vienuolio mokykloj ir tuo metu man buvo labai sunkus gyvenime etapas, taigi turėjau ir neigiamų pažymių. Ir mane su jais priėmė į VDDG, tai nežinau koks čia konkursas.

Labai gerai žinau, kiek buvo stojančių ir kiek įstojo, nes mano dukra pernai stojo į abi šias gimnazijas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2011 03 10, 21:49)
Labai gerai žinau, kiek buvo stojančių ir kiek įstojo, nes mano dukra pernai stojo į abi šias gimnazijas. smile.gif

Na tada, manau lieka antras variantas..Dėl A. Vienuolio mokyklos.
Aš tikrai nieko čia nenoriu tikint, kad tai bloga mokykla, tiesiog savo vaiko aš į ją neleisčiau, nes pati pakankamai prisikentėjau psichologinio smurto...
Atsakyti
QUOTE(Anželika555 @ 2011 03 11, 14:58)
Na tada, manau lieka antras variantas..Dėl A. Vienuolio mokyklos.
Aš tikrai nieko čia nenoriu tikint, kad tai bloga mokykla, tiesiog savo vaiko aš į ją neleisčiau, nes pati pakankamai prisikentėjau psichologinio smurto...

Na, mano dukrai labai patinka. ax.gif Tikrai negrįžtų į buvusią mokyklą. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Anželika555 @ 2011 03 10, 15:09)

A. Vienuolio pagr. m-kla ir VVDG aptarnauja tas pacias gyvenamasias teritorijas, del to nemazai A. Vienuolio mokinuku patenka i VVDG. rolleyes.gif
Atsakyti
Svarbu yra patikti direktorei biggrin.gif
Atsakyti
Didziosios dalies busimu mokiniu direktore net nepazista nes priemima tvarko Priemimo komisisja ir ji teikia siulyma direktorei, o priemimo komisija dirba su mokiniu- pretendentu dokumentais
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2011 03 14, 20:53)

is kur tokios zinios? bigsmile.gif
Atsakyti
tik anksčiau forume rašė, kad nedirba.. g.gif
Atsakyti
Baigiau šita gimnaziją, ir tikrai galiu pasakyti kad nesigailiu kad čia mokiaus biggrin.gif . Nuostabi mokykla, ir labai daug atsiminimu gyvenimui, Kas čia rase ,kad nedraugiška aplinka ir nesielgia kaip su asmenybėmis tai drisčiau nesutikti, gal paprasčiausiai nelabai pačios bendravot 4u.gif Gimnazijoje labai išplėtota popamokinė veikla, gali rinktis bet kurį burelį ir tikrai nenusvilsi. Stiprus choras (laimėjes net respublikinį chorų konkursą), dramos burelis(laimėjes daug įvairių konkursų), krepšinis. tinklinis,pramoginiai šokiai.Mokykla bendradarbiauja su Rygos ir Talino gimnazijomis kur 2 kartus per metus rengiamos olimpiados tiksliųjų mokslų ir sporto srityse, taigi jei gerai mokais ar sportuoji važiuoji į šiuos miestus rolleyes.gif Kiekviena vasara 9 ir 11 klases pradžioje birželio važioja 5 dienom i vasaros stovykla. Iš ten irgi nepaprasti ispūdziai thumbup.gif Žinoma,vienas dalykas, kuris nepatinka mokiniams, tai kad kol nepasibaigė pamokos iš mokyklos neišeisi, didelė kontrolė, kaip sakant ateiti gali bet kada, bet iseini tik tada kada pasibaigė, tėvams gerai-vaikams nelabai tongue.gif
O dėl mokytojų, tai visokių yra kaip ir visose mokyklose. Labai stiprūs matematikos, kiek silpnesni lietuviu blush2.gif Nuostabi biologijos mokytoja, kuri tikrai paruošia gerus biologus tongue.gif pati studijuoju mediciną mirksiukas.gif
Ir jei reiktų leisti čia savo vaikus- tai taip leisčiau. Mokyklos aplinka tikrai labai graži, taigi nepaslaptis kad taip ir mokytis maloniau bigsmile.gif Visą gyvenimą atsiminsiu šią mokyklą, įvairius konkursus, keliones į užsienį , stovyklas, draugus bei mokytojus blush2.gif
Atsakyti
As dabar mokynuosi sioje mokykloje smile.gif ir esu labai patenkinta smile.gif aplinka labai nuostabi,visi labai draugiski smile.gif mokytojai isvis super smile.gif direktore labai siltas zmogus smile.gif jeigu pasirinksite cia mokytis tikrai nesuklysit smile.gif superine mokykla smile.gif
Atsakyti