Įkraunama...
Įkraunama...

Vytauto Didžiojo gimnazija

Man pasidarė labai įdomu dėl šios gimnazijos g.gif Pažįstamos dukrą priėmė šiemet į I klasę su tokiais įvertinimais g.gif , jai sunku buvo mokytis paprastoje mokykloje, o čia g.gif Nei pagal gyvenamąją vietą nepriklauso, nei ką.
Šioje gimnazijoje gal pro pirštus žiūri į viską ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Žibuoklė @ 2010 08 25, 16:57)
Sveikos,
Gal pasirodys kvailas klausimas, bet po kokios klasės priima į šią gimnaziją ?
Ačiū  4u.gif

Po aštuntos. mirksiukas.gif

QUOTE(Neringa.B @ 2010 08 26, 14:06)
Man pasidarė labai įdomu dėl šios gimnazijos  g.gif Pažįstamos dukrą priėmė šiemet į I klasę su tokiais įvertinimais g.gif , jai sunku buvo mokytis paprastoje mokykloje, o čia g.gif Nei pagal gyvenamąją vietą nepriklauso, nei ką.

g.gif Mano dukra šįmet įstojo. Vidurkis buvo 9,9. Ir niekas iš pradžių negarantavo, kad įstos, nes gyvename ne Senamiestyje. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2010 08 26, 20:39)
Po aštuntos. mirksiukas.gif
g.gif  Mano dukra šįmet įstojo. Vidurkis buvo 9,9. Ir niekas iš pradžių negarantavo, kad įstos, nes gyvename ne Senamiestyje. doh.gif

Tai už tai man ir įdomu pasidarė, nes jos vidurkis apie 6 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringa.B @ 2010 08 26, 13:06)
Man pasidarė labai įdomu dėl šios gimnazijos  g.gif Pažįstamos dukrą priėmė šiemet į I klasę su tokiais įvertinimais g.gif , jai sunku buvo mokytis paprastoje mokykloje, o čia g.gif Nei pagal gyvenamąją vietą nepriklauso, nei ką.

Pažintys, pažintys, pažintys. arba pinigai, pinigai, pinigai drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(unikali! @ 2010 08 27, 15:27)
Pažintys, pažintys, pažintys. arba pinigai, pinigai, pinigai  drinks_cheers.gif .

Mūsų atveju nebuvo nei pažinčių, nei pinigų. cool.gif
Atsakyti
Svarbiausia stojant yra pokalbis, jeigu mokinys motyvuotai kalba, irodineja, kodel nori mokytis sioje gimnazijoje, kokie jo ateities planai ir pan. jis bus priimtas. As irgi netikejau, kol kaimynes panike neistojo pernai su vos virs 6 vidurkiu. Jai po pokalbio pasake, kad jos kalba suzavejo direktore. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RožėGrožė: 27 rugpjūčio 2010 - 16:59
QUOTE(RožėGrožė @ 2010 08 27, 18:58)
Svarbiausia stojant yra pokalbis, jeigu mokinys motyvuotai kalba, irodineja, kodel nori mokytis sioje gimnazijoje, kokie jo ateities planai ir pan. jis bus priimtas. As irgi netikejau, kol kaimynes panike neistojo pernai su vos virs 6 vidurkiu. Jai po pokalbio pasake, kad jos kalba suzavejo direktore. biggrin.gif

Pokalbio apskritai nebuvo. Kažką supainiojot. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2010 08 27, 18:06)
Pokalbio apskritai nebuvo. Kažką supainiojot. smile.gif

Drasus vaikai eina pasikalbeti, ypac kai vidurkis neaukstas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žibuoklė @ 2010 08 25, 15:57)
Sveikos,
Gal pasirodys kvailas klausimas, bet po kokios klasės priima į šią gimnaziją ?
Ačiū  4u.gif

Po 8 ir 10 klasių.
Atsakyti
Laba diena,

Nežinau kas gali būti geros nuomonės apie šitą mokyklą, nebent tie vaikai, kurie be muilo lindo..
iš tikrųjų stojimo rezultatus lemia tai, kur dirba vaiko tėveliai..
Pati esu baigus šitą mokyklą ir labai daug teko ten visko patirti..
su klasiokais santykiai tikrai buvo geri, nors kaip visiems vaikams visko pasitaikydavo..prieš mokytojus irgi nieko neturiu...bet va direktorė..
nenoriu čia nieko šmeižt, taip kad jei kas norit ką nors išsamiau sužinoti parašykit man privačią žinutę..
Turiu jaunesnį brolį, kai baigiau mokyklą ir mano tėvai pamatė kaip ten kas yra, mano brolį leido į kitą gimnaziją..kurioje ir vaikai yra laikomi žmonėmis ir asmenybėmis...
O ką reiškia kai mokymo institucijoje su tavimi elgiasi, kaip su žmogumi, sužinojau tik įstojusi į aukštąją mokyklą..ir Vytauto Didžiojo gimnaziją prisimenu tik blogais prisiminimais..
Atsakyti
QUOTE(Anželika555 @ 2011 03 07, 17:47)
*iš tikrųjų stojimo rezultatus lemia tai, kur dirba vaiko tėveliai..

**Turiu jaunesnį brolį, kai baigiau mokyklą ir mano tėvai pamatė kaip ten kas yra, mano brolį leido į kitą gimnaziją..kurioje ir vaikai yra laikomi žmonėmis ir asmenybėmis...

*Nebūtinai. mirksiukas.gif

**Kokia gimnazija? Pasidalinkit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2011 03 07, 21:03)
*Nebūtinai. mirksiukas.gif

**Kokia gimnazija? Pasidalinkit. 4u.gif

Brolis dabar mokosi Salomėjos Neries gimnazijoje. Ir jis labai patenkintas ir mama patenkinta. Perėjus iš pagrindinės mokyklos pažymiai tikrai suprastėjo, nors mokosi tikrai daug. Bet sakė, kad klasiokai geri, draugiški, su mokytojais taip pat viskas gerai. Vaikas į mokyklą einu su didžiausiu noru.
O mama patenkinta, nes auklėtoja reguliariai skambina pakalbėti apie vaiką, buvo tėvų dienoj, tai net nustebo kaip kiekvienas mokytojas įsigilina į vaiko elgesį, norus ir siekius.
Atsakyti