Įkraunama...
Įkraunama...

Vytauto Didžiojo gimnazija

QUOTE(bugimen @ 2009 12 09, 18:10)
Sveiki, gal kas žino ir galėtu pasidalinti informacija.. Kokios tikimybės įstoti kitais metais į 3 klase (11), turint metini apie 8 ir gyvenant kur kas toliau, nei senamiestis.. ? Nes labai dvejopi pasisakymai, vieni su 6 įstoja kitiems nerekomenduojama su 9 įstoti..
Labai ačiū už bet kokią informacija.

Aisku jeigu yra noras bandyk ir stok. Vienas trukumas stojant i 3 gimnazijos klase, kad turi buti laisvu vietu, o cia jau nuo vidurkio nepriklauso.
Atsakyti
Sveiki,kokios naujienos siemet stojantiesiems i VD gimnazija?
Atsakyti
tos pacios mirksiukas.gif
Atsakyti
nieko gero toj VDG
gera biologijos mokytoja i dekreta isejo, anglu labai silpna, aukletoja ant 6 klasiu viena, tai visiskas bardakas -psichologinis klimatas klasej tragiskas....
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
o gimnazija turi kazka bendro su universitetu? yra kokiu lengvatu baigus gimnazija stot i VDU?
Atsakyti
I mano sunaus klase atejo vaikinas is VDG, sugrizo atgal. Sake baisu, klasese mikroklimatas prastas, mokytojai irgi ne kokie, visokios intrigos, paskalos. O maniskis norejo stoti siemet i II klase, dabar jau sake, kad ne uz ka.
Beje, buvusios klasiokes mama irgi nelabai patenkinta sia gimnazija. g.gif
Atsakyti
Mokausi VDG. Kokios intrigos? Nenusišnekėkit. doh.gif Mokykla stipri, tvarka griežta, mokytai irgi stiprūs. rolleyes.gif Na, jeigu klasėj nepritampi, tai ir atmosfera nepatinka, bet čia jau ne mokyklos problema. cool.gif Labai stiprus matematikos mokytojas, lietuvių, anglų, prancūzų, biologijos, chemijos, istorijos mokytojos. mirksiukas.gif Vienžo, mokukla tikrai gera, o kai yra noras mokytis, tai ir mokytojai patinka. 4u.gif
Atsakyti
man kazkaip buvo keista skaityti, kad mokykloje nera tvarkos. kiek zinau labai daug pastangu dedama klasiu ir bendruomenes atmosferos gerinimui, direktore labai geranoriska, mokytojai pakankamai stiprus. be abejo yra mokykloje visokiu vaiku, bet si mokykla ir nera tobula, kaip ir kitos mokyklos. zinau kad nemazai mokiniu, atejusiu is kitu mokyklu, kur is ju buvo tyciojamasi, labai puikiai prisitaike, geriau mokosi, susirdo draugu...

vat idomi kodel sioje mokykloje toks didelis konkursas i 9 klase - beveik 3 i viena vieta?

beje neretai pasitaiko kad i mokykla vaikai ateina todel kad jus tevai nori nors pats vaikas mieliau liktu savo ankstesneje mokykloje. tokie dazniausiai ir nepripranta, nes patys to nenori
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Staigmena: 16 sausio 2010 - 14:11
QUOTE(Staigmena @ 2010 01 16, 15:08)
man kazkaip buvo keista skaityti, kad mokykloje nera tvarkos. kiek zinau labai daug pastangu dedama klasiu ir bendruomenes atmosferos gerinimui, direktore labai geranoriska, mokytojai pakankamai stiprus. be abejo yra mokykloje visokiu vaiku, bet si mokykla ir nera tobula, kaip ir kitos mokyklos. zinau kad nemazai mokiniu, atejusiu is kitu mokyklu, kur is ju buvo tyciojamasi, labai puikiai prisitaike, geriau mokosi, susirdo draugu...

vat idomi kodel sioje mokykloje toks didelis konkursas i 9 klase - beveik 3 i viena vieta?

beje neretai pasitaiko kad i mokykla vaikai ateina todel kad jus tevai nori nors pats vaikas mieliau liktu savo ankstesneje mokykloje. tokie dazniausiai ir nepripranta, nes patys to nenori

Beje pati dukra issirinko mokykla. ir mes ne viena karta mokykloj lankemes pries tai.
Gal bendrai mokykloje ir yra tvarka (tik man susidaro ispudis, kad per daug akcentuojama uniforma) Dar aplinka grazi ir maistas valgykloj labai skanus.
Apskritai gal bendras stipriu mokytoju procentas nemazas, gal tiesiog taip pasitaike, kad butent tiems pirmokams papuole silpni mokytojai.
Zinau, kad galima keisti mokytojus, bet didziajai daliai mokiniu taip patogiau - nereikia mokytis.
O kad aukletoja viena 6 klasems, tikrai manau, kad blogai.
Senojoje mokykloje jau per pirma susirinkima apie kiekviena vaika aukletoja turejo ka pasakyti....

Atsakyti
O man atvirksciai atrodo kad viena aukletoja gerai. Gal ne iki pirmo susirinkimo o iki antro, bet tikrai visus pazista ir gali daug ka papasakoti apie vaikus.
Aukletojos beveik neturi savo pamoku, ir visa darbo laika gali skirti mokiniam.
Bet cia turbut is tos serijos-kiek zmoniu tiek nuomoniu.
Atsakyti
direktore megsta "dovaneles". todel istoja pas mus ir su ko ne neigiamais.
NA, zinot ka, gerbiamoji Reee... Davet "dovanele"? Reikalavo ? Man zodziu truksta kaip galima tokiam forume taip smeisti zmogu. Taip jau yra, kad pazistu direktore daugiau nei 20 metu. Ji buvo mano matematikos mokytoja. Dabar mano sunus mokosi VDG. Ir tokios mokytojos "is pasaukimo", kaip direktore, ko gerodar neteko sutikti.Apie sia gimnazija galiu atsiliepti tik l. gerai. Stojimo tvarka gal kam ir nesuprantama , bet, manau labai pazangi - be kitu dalyku, atsizvelgiama ir i mokinio norus (ar-motyvacija) mokytis butent sioje gimnazijoje.
Atsakyti