Įkraunama...
Įkraunama...

Vytauto Didžiojo gimnazija

QUOTE(Smauglius @ 2009 09 09, 19:37)
Laba diena,

norėčiau paklaust eleto dalykų tų, kurių vaikai mokosi VD gimnazijoj. Šiemet "Veido" žurnale šita ginazija pagal reitingus nudribo į 312 vietą. Suprantu, kad negalima už gryną pinigą priimti tų reitingų, bet ten buvo pateikti tokie skaičiai - iš berods 145 baigiusiu i universitetus is pirmo noro istojo berods tik 21 abiturientas.
Gal žinot kodėl tokie skaičiai šiemet yra? Ar jūs patenkinti dalykų mokytojais, taip kaip jie ruošia vaikus?

Kažkaip buvau labai pasišovus sūnų leisti į VDG, bet dabar vėl susimąsčiau. Gal visgi Užupio gimnaziją rinktis  g.gif

šiemet gimnazija Jūsų minėtam žurnalui jokių duomenų neteikė apie mokinių įstojimus taigi šie duomenys yra tikrai IŠ PIRŠTO LAUŽTI
Atsakyti
Sunus domejosi gimnazijoje kodel tokie prasti rezultatai. Mokytoja sake kad egzaminus vaikai islaike gerai, pvz. is matematikos zemiausias balas buvo berods 43. Tai tikrai neblogai. Vistiek kiekvienoje mokykloje 12 kl. tevai samdo vaikam korepetitorius, ir mano lanko biologija papildomai ir chemija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aulika: 10 rugsėjo 2009 - 15:14
Mielos mamos, norėčiau paklausti, ar Jūsų vaikai greitai adaptavosi gimnazijoje?
Įstojome šiais metais - ir lyg šaltu dušu apipylė ... aplinka šalta, yra vaikų, kurie verkia per pamokas... Paprašiau auklėtojos, kad pašneketu su vaiku ( nes LABAI liudi), tai pasake, kad paprašys psichologės .... jau praėjo savaitė - niekas net nepriėjo ... Suprantu, kad jie neprivalo raminti ... bet jeigu pasakytu gerą žodį, tikrai būtų vaikui lengviau. Kazkaip man labai keista, jau pradėjom gailėtis, kad išėjom iš senos mokyklos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RomJul: 11 rugsėjo 2009 - 09:49
QUOTE(RomJul @ 2009 09 11, 10:46)
Mielos mamos, norėčiau paklausti, ar Jūsų vaikai greitai adaptavosi gimnazijoje?
Įstojome šiais metais  - ir lyg  šaltu  dušu apipylė ... aplinka šalta, yra vaikų, kurie verkia per pamokas... Paprašiau auklėtojos, kad pašneketu su vaiku ( nes LABAI liudi), tai pasake, kad paprašys psichologės .... jau praėjo savaitė - niekas net nepriėjo ... Suprantu, kad jie neprivalo raminti ... bet jeigu pasakytu gerą žodį, tikrai būtų vaikui lengviau. Kazkaip man labai keista, jau pradėjom gailėtis, kad išėjom iš senos mokyklos..

parašykit man į až kuri tai klasė. bamdysim spręsti.
Atsakyti
Mano vaikai adaptavosi tikrai greitai. Jaunesniojo labai draugiska klase ir superine aukletoja. Praeitais metais pasakojo kad per pamokas tylu, ramu niekas nekalba. Ir taip buvo "NET" gal kokios dvi savaites, kol vaikai nesusipazino.
O vyresnelis atejo i trecia gimnazijos klase, bet irgi viskas gerai, susitinka su klasiokais po pamoku ir i kina nueina ir siaip pasivaikscioti.

Staigmena jus gal gimnazijoje dirbate? Kazkodel visiskai neatnaujinamas gimnazijos puslapis. Gerai butu zinoti kokie ir kada buna moduliai ir bureliai. Ir praeitais metais rinko parasus del elektroninio dienyno, idomu bus ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aulika: 11 rugsėjo 2009 - 12:29
Nedirbu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Staigmena: 11 rugsėjo 2009 - 14:16
Aisku, aciu
Atsakyti
Siais metais baigiau sia gimanazija. na mokytojai dauguma tikrai geri, yra keletas nieko vertu, taj keikiausi kai juos gavau.
aplinka grazi ir t.t kaip skaitete.

tas kad yra budinti nieko neduoda, nori parukyti pamirksi akutem ir isleidzia, cia mitas kad neisleidzia.

ko jau ko, tolerancijos musu mokykloj labai truko.
pvz zmogui kaip as, turinciai savo stiliu ir gyvenimo buda buvo kosmaras, tiek direktore ar pavaduotoja ka uzmesdavo. nors uniforma viskas budavo tvarkingai.

jei turesi dredus turesi nusikirpt, barzda nusiskusti.
direktore megsta "dovaneles". todel istoja pas mus ir su ko ne neigiamais.

kas tikrai gerai turime gerus biologijos, matematikos, lietuviu kalbos mokytojus, tikrai gerai paruos. Mokytojai tolerantiski, nors kiekvienas savotiskas.

Beto, galiu pigiai parduoti uniforma. sijonas ir svarkas, bet tik aukstai merginai, nes rankoves ilgos ir siaip siutas aukstai panelei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reeeeee: 04 spalio 2009 - 08:53
Mano sunus praeitais metais vaiksciojo su "Erokezu" (is dvieju pusiu galvos nuskusti plaukai), tai niekas nieko nesake (o galetu). Aciu dievui apsikirpo, gal suaugo.
Atsakyti
Sveiki, gal kas žino ir galėtu pasidalinti informacija.. Kokios tikimybės įstoti kitais metais į 3 klase (11), turint metini apie 8 ir gyvenant kur kas toliau, nei senamiestis.. ? Nes labai dvejopi pasisakymai, vieni su 6 įstoja kitiems nerekomenduojama su 9 įstoti..
Labai ačiū už bet kokią informacija.
Atsakyti
QUOTE(bugimen @ 2009 12 09, 18:10)
Sveiki, gal kas žino ir galėtu pasidalinti informacija.. Kokios tikimybės įstoti kitais metais į 3 klase (11), turint metini apie 8 ir gyvenant kur kas toliau, nei senamiestis.. ? Nes labai dvejopi pasisakymai, vieni su 6 įstoja kitiems nerekomenduojama su 9 įstoti..
Labai ačiū už bet kokią informacija.

Bandykit ir viskas, maziau klausykite, ka kalba. Mes irgi klausem nuomoniu ir nestojom, o pasirodo su zymiai mazesniais vidurkiais istojo,nei musu buvo. Mes stosim i 2 klase(10).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RožėGrožė: 10 gruodžio 2009 - 18:49
Sveiki, esu cia naujoke, todel dar siek tiek nedrasu 4u.gif po menesio atliksiu praktika sioje gimnazijoje ir kuo arciau tas laikas, tuo labiau pradedu nerimauti. Gimnazija pasirinkau pati, nes ji, mano manymu, geriausia ir savo vaikus noreciau leisti butent i tokia mokykla smile.gif Taciau kol kas tai tik mano nuomone, noreciau paklausti mamyciu, kuriu vaikai lanko sia mokykla, kokiu atgarsiu apie mokytojus isgirstate, koks ten mikroklimatas, salygos.. buciau dekinga uz bet kokia informacija rolleyes.gif
Atsakyti