Įkraunama...
Įkraunama...

Diktofonai, videokameros...

QUOTE(Mažulių deivė @ 2005 06 22, 20:41)
Ash tai asmenishkai nieko nebijau, nei filmavimo, nei diktofonu

Kelis puslapius atgal rašei, kad išeitum iš darbo, jei sužinotum, kad tave filmavo ax.gif Bet tiek to, čia tema ne apie tave, o apie diktofonus bei kameras. Reikalingos jos ar nereikalingos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mally: 22 birželio 2005 - 19:46
Nėra jokio reikalo pamatyt žmogų, kad jį pažintum schmoll.gif . Pakanka paskaityt jo mintis doh.gif . Ir tu vis kartoji, kad tave puola blink.gif . Kas? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulių deivė @ 2005 06 22, 19:41)
Normaliai ash kalbu, ir normalus buvo (yra) mano nickas. Ir pirmoje temoj, kai darbo ieshkojausi, irgi visos puolete, irgi kazkas nepatiko. Bet darba ash jau turiu (tfu, tfu, tfu  mirksiukas.gif ) ir dabar tik ishsakiau savo nuomone vienu ish daugybes klausimu. Ash tai asmenishkai nieko nebijau, nei filmavimo, nei diktofonu (net skatmeniniu, nes kadaise irgi toki turejau, bet ishskalbiau  cry.gif , rimtai  blink.gif ). Tai tiek. Nezinau, kodel visos puola. Na, ne visos, bet...
O del kritikos... ramiai ir normaliai kritika priimu, ypach ish tu zmoniu, su kuriais ir /arba kuriems dirbu. Bet ta kritika turi buti normaliai ishsakyta ir /arba bent jau pagrista. O kokia gali buti kritika del mano darbo, jei su daugeliu mane uzsipuolanchiu mamu mes net nesame machiusios?  sad.gif

As prie tavo nick'o ir nesikabinejau blink.gif
Tu dziaukis,kad puola mirksiukas.gif Gal darbdave labiau ivertins tavo darba,ko tau ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
Sakiau kad aukos sindromas
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 06 22, 20:53)
Nėra jokio reikalo pamatyt žmogų, kad jį pažintum schmoll.gif . Pakanka paskaityt jo mintis doh.gif . Ir tu vis kartoji, kad tave puola blink.gif . Kas? mirksiukas.gif

Ir gal mano mintys pasake Jums, kad ash blogai (!!!!) priziurechiau Jusu vaikiuka blink.gif ? Be to, net nesiulau susitikti, gink dieve.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliu-deive: 22 birželio 2005 - 20:47
QUOTE(Mally @ 2005 06 22, 20:44)
Kelis puslapius atgal rašei, kad išeitum iš darbo, jei sužinotum, kad tave filmavo ax.gif Bet tiek to, čia tema ne apie tave, o apie diktofonus bei kameras. Reikalingos jos ar nereikalingos.

Na, dabar permaschiau ir nusprendziau, jog neisheichiau, tiesiog noriu abipusio pasitikejimo santykiuose tarp saves ir mamos. Stebejimas - tai toli grazu ne pagarbos ir pasitikejimo irodymas. Na, bet jei nori, tai tegu filmuoja, svarbiausia, kad ash apie tai nezinochiau. Man taip ramiau. Be to, nieko neleistino tikrai nedarau, taigi ir bijoti ish esmes nera del ko.
Ash sheimoje, kurioje dabar priziuriu vaikiuka, jauchiuosi kaip pasakoje thumbup.gif , nuostabi sheima, tikrai. Vaikas prie manes pratinasi, ash prie jo. Kaprizijasi truputi, bet tik tiek, kiek ir visi vaikai. Sudetinga truputi ir su maitinimu, ir migdymu, bet susitvarkau, bent jau kol kas. Tai va tiek.
Atsakyti
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 22, 20:46)
Ir gal mano mintys pasake Jums, kad ash blogai (!!!!) priziurechiau Jusu vaikiuka  blink.gif  ? Be to, net nesiulau susitikti, gink dieve.

Ar aš sakiau, kad tu blogai prižiūrėtum vaiką? blink.gif Klausyk, ar nebandai savo temomis užglaistyt kažkokių kompleksų ir asmeninių problemų g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(lineba @ 2005 06 22, 20:55)
As prie tavo nick'o ir nesikabinejau blink.gif
Tu dziaukis,kad puola mirksiukas.gif Gal darbdave labiau ivertins tavo darba,ko tau ir linkiu 4u.gif

Nesakau, kad butent JUS kabinotes. Bet buvo ir tokiu.
Nevadinu jos darbdave ir nenoriu taip vadinti. Ji labai nuostabus ir shiltas zmogus, mes puikiai sutariam. Ir musu santykiai nera tokie kaip virshininkes ir pavaldines, mes gerbiame viena kita, pasitikime. O tai svarbiausia.
Atsakyti
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 22, 20:54)
Ir musu santykiai nera tokie kaip virshininkes ir pavaldines, mes gerbiame viena kita, pasitikime. O tai svarbiausia.

Nu jau neduok die, jei tave dar laikytų pavaldine biggrin.gif biggrin.gif . Nepakęstum, ane? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 06 22, 21:54)
Ar aš sakiau, kad tu blogai prižiūrėtum vaiką? blink.gif  Klausyk, ar nebandai savo temomis užglaistyt kažkokių kompleksų ir asmeninių problemų g.gif ?

1. Neturiu jokiu problemu ar kompleksu.
2. Temas (ish viso dvi) kuriu ne savo malonumui ar del to, kad chia man patinka diskutuoti. Tiesiog pirmoje ju ieshkojau darbo ir iki shiol nesuprantu, kodel tai sukele 6 ar 7 puslapius diskusiju su mamom blink.gif . O shioje temoje ishsakiau savo pozicija del vaizdo kameru ir diktofonu. Aishku, dabar pergalvojau - tegu filmuoja, man tai kas. Ash nieko blogo nedarau, ko man bijoti? O ir nebijau, nes darau viska, kas ieina i aukles pareigas. Ash maksimaliste. Tai tiek ziniu. biggrin.gif
Atsakyti
Niu tada tu dar ir nestabili, nes keiti savo nuomonę tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 06 22, 21:57)
Nu jau neduok die, jei tave dar laikytų pavaldine biggrin.gif  biggrin.gif . Nepakęstum, ane? mirksiukas.gif

Ash neesu nieko nekentusi be priezasties. Be to, dirbau ir toki darba, kur turejau tiesiogini... -ne shefe. Santykiai su ja nebuvo nei shilti, nei puikus. Su mamyte, kurios kishkuti priziuriu dabar, santykiai kaip su drauge, mes ir pasiplepam ish dushios, ko neleischiau su brigadininke ish vieno ish ankstesniu darbu.
Atsakyti