Įkraunama...
Įkraunama...

Diktofonai, videokameros...

QUOTE(Elina @ 2005 06 22, 20:02)
Žinai, jei apgalvotum savo rašliavą umn.gif, gal neprarašytum tokių nesamonių mirksiukas.gif Tu pastoviai sau prieštarauji  hah.gif . Tu gera todėl, kad nemuši vaikų " kaip kitos" biggrin.gif ? Todėl ir filmuot tavęs nereikia?

Taip, nereikia. Kad ir del to, kad gerai ir saziningai dirbu wub.gif .
Atsakyti
Bet kai kurias atstumia tas tavo gerumas,tiksliau tavo pasisakymai,kad esi gera.erai,pasakei viena,du tris kartus,bet kam reikia pastoviai kalti,tipo as gera,ideali,kitos tokios nera ir pan.?
Atsakyti
Apskritai, tai rašai tokius absurdus ir nesamones, atsikirtinėji į kiekvieną postą... doh.gif Nu nesi tu nei gera, nei deivė, nei vaikiška, nei naivi schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 22 birželio 2005 - 19:05
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 22, 19:04)
Taip, nereikia. Kad ir del to, kad gerai ir saziningai dirbu  wub.gif .

Tai reikia mirksiukas.gif , kad matytų kokia tu gera ir sąžininga. Juk tu taip tai deklaruoji doh.gif , tai ir parodyk, ko čia dabar kukliniesi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lineba @ 2005 06 22, 20:04)
Bet kai kurias atstumia tas tavo gerumas,tiksliau tavo pasisakymai,kad esi gera.erai,pasakei viena,du tris kartus,bet kam reikia pastoviai kalti,tipo as gera,ideali,kitos tokios nera ir pan.?

Na, kad atstumia, tai tik tu zmoniu problema, man tai gyventi netrukdo.
Shiaip jau shiais laikais yra pakankamai sunku susirasti gera aukle. Kas bande, apsiriko ar apsidegino, mane supras.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 06 22, 20:07)
Tai reikia mirksiukas.gif , kad matytų kokia tu gera ir sąžininga. Juk tu taip tai deklaruoji doh.gif , tai ir parodyk, ko čia dabar kukliniesi? biggrin.gif

Tai gerai, tegu ir filmuoja, ko gi man gedytis? Manes gi nieks neklaus, tiesiog filmuos, jei bus pagrindo manimi nepasitiketi. bet kol kas matyt nera. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 22, 19:31)
Tesingai sake Remarkas - mumijos yra pachios verchiausios. Savo nuomones neishsako, tokia ju ir verte. Del to to Lietuvoj tiek daug savizudybiu, kad zmones praranda pasitikejimas savimi, savo igudziais, juo "pagauna" apatija, depresija...  cry.gif

Viena yra pasitikėti savo jėgomis ir viduje jaustis geru, o visai kas kita skalambyti tai ant kiekvieno kampo mirksiukas.gif Ir beje, net tada, kai to visai nereikia. Neabejojimas savo jėgomis irgi nieko gero, tada labai daug klaidų galima pridaryti. Tu šneki apie diskusijas, bla bla bla, nes ginčuose gimsta tiesa. Valio. Bet ginčas tai nereiškia, kad pasakau savo nuomonę ir daugiau viskas dzin. Reikia ieškoti kompromiso. Reikia argumentuotai dėstyti savo mintis, o "man nepatinka, jaučiu diskomfortą" - nekoks argumentas.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 06 22, 20:00)
Apskritai, tai rašai tokius absurdus ir nesamones, atsikirtinėji į kiekvieną postą...  Nu nesi tu nei gera, nei deivė, nei vaikiška, nei naivi 

Labai gaila, bet, deja, turbut ne Jums spresti apie mano budo bruozus ir charakterio puses. Ir nepasakychiau, kad man pachiai labai rupetu butent Jusu nuomone.
O be to... nenoriu buti mistishka heroje. Ash pilnai zemishkas zmogutis, tik nickas chia toks thumbup.gif . Bet jei nesupratot, tai nieko tokio, labai nepyksim mirksiukas.gif , mes thumbup.gif ir labai supratingi tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulių deivė: 22 birželio 2005 - 19:27
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 22, 19:09)
Tai gerai, tegu ir filmuoja, ko gi man gedytis? Manes gi nieks neklaus, tiesiog filmuos,  jei bus pagrindo manimi nepasitiketi. bet kol kas matyt nera.  wub.gif

QUOTE(Mažulių deivė @ 2005 06 22, 19:24)
Labai gaila, bet, deja, turbut ne Jums spresti apie mano budo bruozus ir charakterio puses. Ir nepasakychiau, kad man pachiai labai rupetu butent Jusu nuomone.
O be to... nenoriu buti mistishka heroje. Ash pilnai zemishkas zmogutis, tik nickas chia toks  thumbup.gif . Bet jei nesupratot, tai nieko tokio, labai nepyksim  mirksiukas.gif , mes  thumbup.gif ir labai supratingi  tongue.gif  biggrin.gif

O čia keliese jūs sėdit ant panašaus nico blink.gif ? Nu nerimtai čia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 06 22, 20:29)
O čia keliese jūs sėdit ant panašaus nico blink.gif ? Nu nerimtai čia doh.gif

Man kazkaip tas nickas uzsiblokavo ar kazkas tokio mirksiukas.gif , negalejau atrashyti, tai ir uzsiregistravau darkart.
Atsakyti
Deive,jei tu jau tokia gera,tai kodel taip nemdagiai kalbi su,galbut,vyresniais zmonemis?Kodel nepriimi kritikos savo adresu?
Atsakyti
QUOTE(lineba @ 2005 06 22, 20:36)
Deive,jei tu jau tokia gera,tai kodel taip nemdagiai kalbi su,galbut,vyresniais zmonemis?Kodel nepriimi kritikos savo adresu?

Normaliai ash kalbu, ir normalus buvo (yra) mano nickas. Ir pirmoje temoj, kai darbo ieshkojausi, irgi visos puolete, irgi kazkas nepatiko. Bet darba ash jau turiu (tfu, tfu, tfu mirksiukas.gif ) ir dabar tik ishsakiau savo nuomone vienu ish daugybes klausimu. Ash tai asmenishkai nieko nebijau, nei filmavimo, nei diktofonu (net skatmeniniu, nes kadaise irgi toki turejau, bet ishskalbiau cry.gif , rimtai blink.gif ). Tai tiek. Nezinau, kodel visos puola. Na, ne visos, bet...
O del kritikos... ramiai ir normaliai kritika priimu, ypach ish tu zmoniu, su kuriais ir /arba kuriems dirbu. Bet ta kritika turi buti normaliai ishsakyta ir /arba bent jau pagrista. O kokia gali buti kritika del mano darbo, jei su daugeliu mane uzsipuolanchiu mamu mes net nesame machiusios? sad.gif
Atsakyti