Įkraunama...
Įkraunama...

Diktofonai, videokameros...

QUOTE(Ramunita @ 2005 06 21, 23:07)
bet...jei prasyti,kad ja sektu kitos aukles-tai jau kaip ir snipinejimas mirksiukas.gif ir dar-ka turi omeny istisai? siaip,tai jei stebi-tai kokia savaite...o isitikina aukles gerumu-tai isjungia kameras,na,bent jau as taip manau rolleyes.gif

Shaunu! Shiaip man ish viso nera ko bijoti - ash nuoshirdziai myliu vaikus ir vaika, kuri ziuriu. Taigi nesusipratimu nenusimato. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mally @ 2005 06 22, 11:00)
Aš irgi nieko blogo tame filmavime nematau. Diskomfortas - o koks? Nelabai suprantu. Tėvai turi visas teises filmuoti ką tik nori. Tai, kad tėvai tikrina aukles, mano požiūriu yra protingas ir atsakingas žingsnis. Nuojauta - ne argumentas ir ne faktas. Mažylių deivė nuolat kala žmonėms į galvą "bent jau aš tai gera". Reklamos ir per teliką užtenka. O apie žmogų geriausiai byloja jo darbai, o ne skambūs prisistatymo žodžiai. Beje, Remarko žodžiais, kuo žmogus mažiau apie save mano, tuo jis vertesnis.

Tesingai sake Remarkas - mumijos yra pachios verchiausios. Savo nuomones neishsako, tokia ju ir verte. Del to to Lietuvoj tiek daug savizudybiu, kad zmones praranda pasitikejimas savimi, savo igudziais, juo "pagauna" apatija, depresija... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 06 21, 23:16)
Man pavyzdžiui, visiškai nerūpi nori ta auklė būt filmuojama ar ne schmoll.gif . Būtinai tikrinčiau įvairiais būdais, nes auklė nėra nei vaikų mama, nei močiutė. Ji- svetimas žmogus tongue.gif , kuriuo aš pasitikėsiu absoliučiai ( gal būt) tik po keletos metų bendravimo mirksiukas.gif
O beje, Mažulių-deive, kaip jau sakiau senesnėje tavo temoje " ieškau auklės darbo"- nesi tu  naivi schmoll.gif , tu- gana gudri ir kategoriška mirksiukas.gif .
Ir kaip sakiau, mano nuomonė nepasikeitė, o tik dar labiau sutvirtėjo- neimčiau tokios auklės schmoll.gif  Ir ne dėl diktofono ar atostogų schmoll.gif ....

Va, norejau paklausti, tiesiog del smalsumo, ar mano tariamas kategorishkumas kazka pakeite Jusu nuomoneje apie mane kaip aukle? Juk Jus net nematete manes! Kaip galite spresti>? Man juokinga! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 22, 19:31)
Teisingai sake Remarkas - mumijos yra pachios verchiausios. Savo nuomones neishsako, nes jos neturi (!!!!!), tokia ju ir verte. Del to to Lietuvoj tiek daug savizudybiu, kad zmones praranda pasitikejimas savimi, savo igudziais, juo "pagauna" apatija, depresija...  cry.gif
Teisimgai kazkas ish forumiechiu pasake apie mane, kad ash neesu beforme meduza, pataikaujanti kad ir potencialioms darbdaviems.

Atsakyti
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 22, 19:31)
Teisingai sake Remarkas - mumijos yra pachios verchiausios. Savo nuomones neishsako, nes jos neturi (!!!!!), tokia ju ir verte. Del to to Lietuvoj tiek daug savizudybiu, kad zmones praranda pasitikejimas savimi, savo igudziais, juo "pagauna" apatija, depresija...  cry.gif
Teisimgai kazkas ish forumiechiu pasake apie mane, kad ash neesu beforme meduza, pataikaujanti kad ir potencialioms darbdavems.

Atsakyti
Mazuliu Deive,kodel tu vos ne kiekvienam poste kartoji,kad esi gera ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(lineba @ 2005 06 22, 19:47)
Mazuliu Deive,kodel tu vos ne kiekvienam poste kartoji,kad esi gera ir t.t.?

Viskas labai paprasta - todel kad taip ir yra. Nors pas kiekviena savas supratimas ir savi "gerumo" kriterijai. Bet ash nemushu vaiku, kaip kitos juodajame sarashe. Net pikta darosi, kai ji paskaitai. cry.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 22, 18:49)
Viskas labai paprasta - todel kad taip ir yra. Nors pas kiekviena savas supratimas ir savi "gerumo" kriterijai. Bet ash nemushu vaiku, kaip kitos juodajame sarashe.  Net pikta darosi, kai ji paskaitai. cry.gif

Gerai,tu gera,nuosirdi,ideali aukle ir t.t.Bet kam tai rasyti kiekviename pasisakyme?
Atsakyti
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 22, 18:38)
Va, norejau paklausti, tiesiog del smalsumo, ar mano tariamas kategorishkumas kazka pakeite Jusu nuomoneje apie mane kaip aukle? Juk Jus net nematete manes! Kaip galite spresti>? Man juokinga!  blink.gif

Na, žinai blink.gif blink.gif , ne nemačiau tavęs schmoll.gif ir , tikiuosi, nepamatysiu beee.gif bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(lineba @ 2005 06 22, 19:55)
Gerai,tu gera,nuosirdi,ideali aukle ir t.t.Bet kam tai rasyti kiekviename pasisakyme?

Viskas, ka parashei, tiesa. Tik ne apie mano geruma diskutuojame.
Shiaip, sakau, nusiteikimas priesh filmavima yra mano pozicija. Noriu, kad manimi pasitiketu tas zmogus, kurio vaika ash ziuriu, tik tiek. O del filmavimo ish esmes nieko priesh neturiu, kadangi gerai atlieku savo pareigas ir nuoshirdziai rupinuosi vaikais. Ir tie zodziai apie geruma prie to paties isheina, sorry, kad kartais kiekvienam poste, bet kai kuriems zmonems tai reikia kalti i galva (gerai, kad ne su plaktuku) kad shituo isitikintu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliu-deive: 22 birželio 2005 - 19:01
QUOTE(Elina @ 2005 06 22, 19:59)
Na, žinai blink.gif  blink.gif , ne nemačiau tavęs schmoll.gif  ir , tikiuosi, nepamatysiu beee.gif  bye1.gif

Oi, oi, kaip baisu mirksiukas.gif . O dar sako, kad ash kategorishka blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 22, 18:49)
Bet ash nemushu vaiku, kaip kitos juodajame sarashe. 

Žinai, jei apgalvotum savo rašliavą umn.gif, gal neprarašytum tokių nesamonių mirksiukas.gif Tu pastoviai sau prieštarauji hah.gif . Tu gera todėl, kad nemuši vaikų " kaip kitos" biggrin.gif ? Todėl ir filmuot tavęs nereikia?
Atsakyti