Įkraunama...
Įkraunama...

Diktofonai, videokameros...

QUOTE(Ramunita @ 2005 06 22, 00:08)
mielai apsiimciau,bet dirbu jau  rolleyes.gif ir taip,kad nezinau,kurie savaitgaliai man bus laisvi...

Džiaugiuosi už tave,kad turi darbą.Ieškosiu toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažuliukas1 @ 2005 06 21, 21:42)
Dauguma auklių ko gero nenori būti filmuojamos.

Man pavyzdžiui, visiškai nerūpi nori ta auklė būt filmuojama ar ne schmoll.gif . Būtinai tikrinčiau įvairiais būdais, nes auklė nėra nei vaikų mama, nei močiutė. Ji- svetimas žmogus tongue.gif , kuriuo aš pasitikėsiu absoliučiai ( gal būt) tik po keletos metų bendravimo mirksiukas.gif
O beje, Mažulių-deive, kaip jau sakiau senesnėje tavo temoje " ieškau auklės darbo"- nesi tu naivi schmoll.gif , tu- gana gudri ir kategoriška mirksiukas.gif .
Ir kaip sakiau, mano nuomonė nepasikeitė, o tik dar labiau sutvirtėjo- neimčiau tokios auklės schmoll.gif Ir ne dėl diktofono ar atostogų schmoll.gif ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 21 birželio 2005 - 22:32
Aš taip pat nesu sutikusi žmonių kurie būtų smarkiai įskaudinę. Bet man užtenka televizijos, spaudos bei interneto, kad susidaryčiau savo nuomonę. Kažkada taip pat buvau naivuolė, viską piešiau šviesiomis spalvomis. Tačiau kai dabar esu atsakinga ne vien už save, viskas atrodo kitaip. Savo vaikus palieku tik labai gerai pažystamai moteriai kurios nefilmuoju, be to vaikai jau ne tokie maži patys gali pasisakyti. Bet jeigu būčiau atsidūrusi tokioje padetyja ir man būtų reikėja samdyti svetimą žmogų, tikrai būčiau įrengusi kamerą, nors ir nesu dar nudegusi. Nes vaikai mano gyvenime vaidina per daug svarbų vaidmenį, todėl nesiruošiu rizikuoti. O dėl filmavimo troleibusuose , tam yra kontrolierė kad karts nuo karto patikrintų ar niekas zuikiu nesivažinėja. Matote ten tap pat tikrina ir nieko čia blogo nėra. Dar norėjau pasakyti, kad kameros nėra vien tik korespondentų darbo įrankis. Jas dar specialiai gamina, kad galėtų jomis stebėti ar tinkamai piliečiai elgiasi vienoje ar kitoje situacijoje. Ir ko čia purkštauti nepatinka toks darbas galima pasiieškoti kito, o tėvai kaip filmavo taip ir filmuos ir niekas čia nieko nepakeis. Nebent mokslininkai išras tobulesnių būdų, Kad tėvai galėtų prižiūrėti ar tinkamai auklės elgiasi su jų mažyliais.
Atsakyti
Neesu filmavusi savo maziuko aukles, bet tik todel, kad nematau priezasciu nerimauti: sunelis linksmas, zvalus, auklyte myli, apkabina, prisiglaudzia...Jei matyciau, kad kas nors ne taip- tikrinciau ir nelaikyciau to didele nuodeme. Nemanau, kad taip pazeidziamas aukles privatumas- galu gale kamera statoma ne vonioj ar tuolete, ir man visiskai nerupi kiek kartu aukle pasikaso ausi ar pasikrapsto nosi, vienintelis tikslas, ko mamos siekia stebedamos aukle- isitikinti vaiko saugumu.
Atsakyti
Aš irgi nieko blogo tame filmavime nematau. Diskomfortas - o koks? Nelabai suprantu. Tėvai turi visas teises filmuoti ką tik nori. Tai, kad tėvai tikrina aukles, mano požiūriu yra protingas ir atsakingas žingsnis. Nuojauta - ne argumentas ir ne faktas. Mažylių deivė nuolat kala žmonėms į galvą "bent jau aš tai gera". Reklamos ir per teliką užtenka. O apie žmogų geriausiai byloja jo darbai, o ne skambūs prisistatymo žodžiai. Beje, Remarko žodžiais, kuo žmogus mažiau apie save mano, tuo jis vertesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mally: 22 birželio 2005 - 10:02
QUOTE(Mally @ 2005 06 22, 10:00)
Mažylių deivė nuolat kala žmonėms į galvą "bent jau aš tai gera".

Būtent dėl šito savo bruožo Mažulių deivė labai patiko mamytėms blink.gif , kažkuri forumietė taip ja susižavėjo, kad ir pasamdė savo vaikiukui thumbup.gif . Na, visokių reikia tongue.gif . Vis laukiu, kad toji mamytė parašytų savo dabartinius įspūdžius apie savo auklytę wub.gif . Ar vis dar patenkinta, ar nebelabai... ax.gif Tiesiog įdomu 4u.gif na, būtų kaip kokis tyrimas biggrin.gif ...., gal mane intuicija apgavo pvz.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 06 22, 11:07)
Būtent dėl šito savo bruožo Mažulių deivė labai patiko mamytėms blink.gif , kažkuri forumietė taip ja susižavėjo, kad ir pasamdė savo vaikiukui thumbup.gif . Na, visokių reikia tongue.gif . Vis laukiu, kad toji mamytė parašytų savo dabartinius įspūdžius apie savo auklytę wub.gif . Ar vis dar patenkinta, ar nebelabai... ax.gif  Tiesiog įdomu 4u.gif na, būtų kaip kokis tyrimas biggrin.gif ...., gal mane intuicija apgavo pvz.... blush2.gif

Taip, dabar dirbu ir mums viskas gerai. Stebi ar nestebi - jokio skirtumo, maziukas labai geras vaikas, mes su juo sutariam, zaidziam. Toj sheimoj jauchiuosi naturaliai. Galu gale, jei ir filmuotu, tai ash nieko blogo nedarau - nevagiu, vaiko neskriaudziu, saldumynu nevalgau, nebent kai pasiulo (man viska siulyti reikia tongue.gif ).
O del mano darbo, jei Jums labai smalsu, tai forumietei Jus galite parashyti ir jos visko asmenishkai paklausti. O gal man jos paprashyti, kad ji chia viska parashytu, t.y. savo nuomone apie mane ir mano darba? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliu-deive: 22 birželio 2005 - 18:16
QUOTE(Mally @ 2005 06 22, 11:00)
Aš irgi nieko blogo tame filmavime nematau. Diskomfortas - o koks? Nelabai suprantu. Tėvai turi visas teises filmuoti ką tik nori. Tai, kad tėvai tikrina aukles, mano požiūriu yra protingas ir atsakingas žingsnis. Nuojauta - ne argumentas ir ne faktas. Mažylių deivė nuolat kala žmonėms į galvą "bent jau aš tai gera". Reklamos ir per teliką užtenka. O apie žmogų geriausiai byloja jo darbai, o ne skambūs prisistatymo žodžiai. Beje, Remarko žodžiais, kuo žmogus mažiau apie save mano, tuo jis vertesnis.

Nusiteikimas priesh filmavima - tai tiesiog mano pozicija ir tiek. Visus savo argumentus jau ishsakiau, nenoriu kartotis. Ir tai nereishkia, kad ash kazka darau blogai.
Atsakyti
QUOTE(Mally @ 2005 06 22, 11:00)

Geruma savo darbu jau irodziau. Bet ne jums, nes ne Jusu vaikiuka priziuriu.
Atsakyti
QUOTE(Sally @ 2005 06 21, 23:04)
Bliambački nu jeigo nieko blgo nedarai tai o bijoti kad tave filmuoja g.gif  doh.gif Bijai kad pamatys kaip nosi krapstaisi? mirksiukas.gif

Gal ir bijau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažuliukas1 @ 2005 06 21, 23:04)
O jei paskaityti skyreli"Atostogos auklei" smile.gif Ten tu ir gi nevarai ant mamų g.gif ?

Dėkui už priminimą-pati turiu aukle ir nuostabiai žinau ko iš jos reikalauti.Vienas iš vaikų gana silpnas ir priežiūros reikalauja daug.Tu vėl agresyviai bandai įteikti savo "esu pakankamai gera aukle".Tavo,kaip auklės,gerumą gali įvertinti tik tavo šeimininkė.
Ne manau,kad ginant savo poziciją reikia taip pulti.Aš ir gi nestatau kamerų namie.Tačiau tolerantiškai priimu kitų nuomonę.  mirksiukas.gif

Mamyte brangioji, forumas ir tema - tai du skirtingi dalykai
Atsakyti
QUOTE(Mažuliukas1 @ 2005 06 21, 23:04)
O jei paskaityti skyreli"Atostogos auklei" smile.gif Ten tu ir gi nevarai ant mamų g.gif ?

Dėkui už priminimą-pati turiu aukle ir nuostabiai žinau ko iš jos reikalauti.Vienas iš vaikų gana silpnas ir priežiūros reikalauja daug.Tu vėl agresyviai bandai įteikti savo "esu pakankamai gera aukle".Tavo,kaip auklės,gerumą gali įvertinti tik tavo šeimininkė.
Ne manau,kad ginant savo poziciją reikia taip pulti.Aš ir gi nestatau kamerų namie.Tačiau tolerantiškai priimu kitų nuomonę.  mirksiukas.gif

Agresivumo savo postuose neizvelgiu. Tokiais zodziais ar kaltinimais tariamu vaikishkumu kai kurios mamos nori "nusodinti" mane - tai ash ish tolo zinau. "Plavali - znajem". mirksiukas.gif
Atsakyti