QUOTE(asku @ 2012 11 13, 15:21)
Čia pati taip sugalvojote?
Pagal jūsų logiką išeina tokia situacija:
Pasisamdau santechniką kad jis suremontuotų čiaupą.
Darbo sutartyje parašyta kad Petras įsipareigoja suremontuoti čiaupą, o asku - jam už darbą apmokėti. Apie filmavimą nė žodžio.
Beremontuodamas čiaupą, Petras suskaldo kriauklę, ir nervams nuraminti dar ištuština barą.
Pamačius, ( "wtf, Petrai!!") , jis aiškina kad kriauklė jau buvo suskilusi, o girtas jis jau atėjo nuo ryto - vadinasi, jokių nuostolių jis man atlyginti neprivalo, filmuota medžiaga - niekinė, o dar pati atsiduriu teisme dėl to kad Petras į mano apsaugos sistemos kadrą pateko?
Pagal jūsų logiką išeina tokia situacija:
Pasisamdau santechniką kad jis suremontuotų čiaupą.
Darbo sutartyje parašyta kad Petras įsipareigoja suremontuoti čiaupą, o asku - jam už darbą apmokėti. Apie filmavimą nė žodžio.
Beremontuodamas čiaupą, Petras suskaldo kriauklę, ir nervams nuraminti dar ištuština barą.
Pamačius, ( "wtf, Petrai!!") , jis aiškina kad kriauklė jau buvo suskilusi, o girtas jis jau atėjo nuo ryto - vadinasi, jokių nuostolių jis man atlyginti neprivalo, filmuota medžiaga - niekinė, o dar pati atsiduriu teisme dėl to kad Petras į mano apsaugos sistemos kadrą pateko?
cia pati sugalvojote tokia situacija?
ar nufilmavote?
tai pagal jus sutartis yra niekine? tai gal dirbkim visi be sutarciu tik filmuojami kameru?
o tai jus taip visus ir filmuojat namuose?
o santechniku negalima vienu palikti
Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2012 11 13, 15:03)
nenustebčiau jei tokios personos dar ir vagia, važiuoja per raudoną šviesą, šikdina šunis po langais - tfu gi tuos įstatymus, bile man gerai
as ir ta pagalvojau