Įkraunama...
Įkraunama...

Diktofonai, videokameros...

QUOTE(Mažuliukas1 @ 2005 06 21, 22:42)
Dauguma auklių ko gero nenori būti filmuojamos.Kai dirbai aukle,tave filmavo?

nezinau smile.gif taigi tokiu dalyku neiks nesako smile.gif
Atsakyti
dar estrejos pasiklausk kodel ji palaiko filmavimo ideja-ji irgi dirbo aukle mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunita: 21 birželio 2005 - 22:03
QUOTE(Ramas @ 2005 06 21, 20:19)
Bijau,kad aš tavęs nepalaikau.Tik paskaičius tavo žinutes kituose forumuose,supratau,kad esi emocinga ir suerzini mamas.Jei esi gera auklė,tai skaityk literatūrą apie mažylius,mokykis masažus daryti ar numeksk auklėtiniu kepurėlę,o ne siausk ant mamų ir nadejuok kiek mažai šeimininkai moka ir kiek daug reikalauja.Tu daugiau laiko praleidi internete įrodynėdama savo gerumą.Jei mažai moka-studijuok ir po studijų galėsi gauti gerai apmokamą darbą,kurį dirbti daug sunkiau,nei būti su mažyliu namie.
Susimastyk  g.gif .

Kokiuose forumuose? Tik shiame ir dalyvauju. Net jei mamos ir susierzina, tai tik ju problema, ne mano. Turiu savo pozicija ir ja ginsiu. tongue.gif
Taip, esu pakankamai gera aukle ir literatura apie vaikus skaitau. Masazus daryti moku (pagrindus). Del pinigu nedejuoju, kad mazai moka, nes man moka pakankamai. Internete praledziu tiek laiko, kiek manau esant reikalinga ir tikslinga. Dar karta sakau, man moka normaliai. O dirbu del to, kad tai mano pashaukimas. Be to, norechiau priminti, kad aukles darbas susideda ish daug daugiau punktu, nei tik "buvimas su mazyliu". Buvimas vienoje patalpoje su vaiku - tai ne aukles darbas ir ne mano pareigos.
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2005 06 21, 23:45)
nezinau  smile.gif taigi tokiu dalyku neiks nesako smile.gif

Pasako,kai jau sugauna blogai elgiantis ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2005 06 21, 22:44)
nepyk tu cia  tongue.gif bet galiu pasakyti,kad jei viena karta pasakai,kartoti nebutina mirksiukas.gif puikiai tave suprantu,bet ir tu turi pripazinti ta fakta, kad mamytes gali nepasitiketi zmogum....ir geriau jau pafilmuos...jei tu esi gera ir patikima,tai tirai ne visos tokios...kai kurie zmones turi super sugebejimus apgauti kitus blink.gif
labai noreciau,kad atsakytum-ar tau niekad nebuvo taip,kad zmogus padarytu taip,kaip tu niekad nesitikejai?
ir dar-nori pasakyti,kad tos mamytes,kurios nusisamde blogiuke aukle, yra prastos mamos, neturincios nuojautos ir pan?

Ne, manau, mamos, kurioms pasitaike "blogiukes" nera ne prastos mamos, nei neturinchios nuojautos. Tiesiog joms nepasiseke, gal tai kazkur likimas, matyt, ju vaikams reikejo kito zmogaus.
Ash tai siulau toki varianta - reikia tikrinti aukle tiek per ankstesne darboviete (tikrinti rekomendacijas), tiek bendraujant, stengtis kuo ilgiau ja testuoti, ziureti, kaip aukle elgiasi su vaiku. Prashyti kaimynu aukliu, kad pastebetu kaip ji elgiasi su vaiku lauke. Na, kol kas tiek. O ne filmuoti ishtisai. Ash tai jauschiau diskomforta, kaip suvarstyta. Taigi ilgai tam darbe netverchiau, net del vaiko.
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2005 06 21, 22:26)
sally,tu cia man? jei taip-tai negalejau suderinti studuji ir darbo mirksiukas.gif
beje,o kokia aukliu pozicija ginti? nesupratau? tipo,kad nefilmuoti? tai,kad nepritariu...

Nea ne tau mirksiukas.gif
Atsakyti
Bliambački nu jeigo nieko blgo nedarai tai o bijoti kad tave filmuoja g.gif doh.gif Bijai kad pamatys kaip nosi krapstaisi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažuliukas1 @ 2005 06 21, 22:52)
Pasako,kai jau sugauna blogai elgiantis ax.gif  smile.gif

tai reiksia nieko bloga nepadariau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 21, 23:47)
Kokiuose forumuose? Tik shiame ir dalyvauju.  Net jei mamos ir susierzina, tai tik ju problema, ne mano. Turiu savo pozicija ir ja ginsiu. tongue.gif
Taip, esu pakankamai gera aukle ir literatura apie vaikus skaitau. Masazus daryti moku (pagrindus). Del pinigu nedejuoju, kad mazai moka, nes man moka pakankamai. Internete praledziu tiek laiko, kiek manau esant reikalinga ir tikslinga. Dar karta sakau, man moka normaliai. O dirbu del to, kad tai mano pashaukimas. Be to, norechiau priminti, kad aukles darbas susideda ish daug daugiau punktu, nei tik "buvimas su mazyliu". Buvimas vienoje patalpoje su vaiku - tai ne aukles darbas ir ne mano pareigos.

O jei paskaityti skyreli"Atostogos auklei" smile.gif Ten tu ir gi nevarai ant mamų g.gif ?

Dėkui už priminimą-pati turiu aukle ir nuostabiai žinau ko iš jos reikalauti.Vienas iš vaikų gana silpnas ir priežiūros reikalauja daug.Tu vėl agresyviai bandai įteikti savo "esu pakankamai gera aukle".Tavo,kaip auklės,gerumą gali įvertinti tik tavo šeimininkė.
Ne manau,kad ginant savo poziciją reikia taip pulti.Aš ir gi nestatau kamerų namie.Tačiau tolerantiškai priimu kitų nuomonę. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2005 06 22, 00:04)
tai reiksia nieko bloga nepadariau 4u.gif

Aš kaip tik ieškau antros auklės vasarai savaitgaliams mirksiukas.gif Mes nemažai blaškomės ir nenoriu nuvarginti turimos auklės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 21, 22:53)
Ne, manau, mamos, kurioms pasitaike "blogiukes" nera ne prastos mamos, nei neturinchios nuojautos. Tiesiog joms nepasiseke, gal tai kazkur likimas, matyt, ju vaikams reikejo kito zmogaus.
Ash tai siulau toki varianta - reikia tikrinti aukle tiek per ankstesne darboviete (tikrinti rekomendacijas), tiek bendraujant, stengtis kuo ilgiau ja testuoti, ziureti, kaip aukle elgiasi su vaiku. Prashyti kaimynu aukliu, kad pastebetu kaip ji elgiasi su vaiku lauke. Na, kol kas tiek. O ne filmuoti ishtisai. Ash tai jauschiau diskomforta, kaip suvarstyta. Taigi ilgai tam darbe netverchiau, net del vaiko.

bet...jei prasyti,kad ja sektu kitos aukles-tai jau kaip ir snipinejimas mirksiukas.gif ir dar-ka turi omeny istisai? siaip,tai jei stebi-tai kokia savaite...o isitikina aukles gerumu-tai isjungia kameras,na,bent jau as taip manau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažuliukas1 @ 2005 06 21, 23:07)
Aš kaip tik ieškau antros auklės vasarai savaitgaliams mirksiukas.gif Mes nemažai blaškomės ir nenoriu nuvarginti turimos auklės smile.gif

mielai apsiimciau,bet dirbu jau rolleyes.gif ir taip,kad nezinau,kurie savaitgaliai man bus laisvi...
Atsakyti