Su pedagoginiu issilavinimu DIRBU aukle ir niekada nesutiksiu su sito darbo zeminimu.Jeigu buvau,ar esu stebima kameru,del to labai nepergyvenu.Nuo vaiko nepasitraukiu ir persirenginedama,ir i tualeta einame kartu.Man moka uz kiekviena minute,todel turiu stebeti vaika pastoviai,kad man betupint neuzsiropstu kur ir ,neduok Dieve,nenukristu.Protingiem tevams pakaks kelias dienas pastebeti ir jie ivertins aukles elgesi.O dar protingesni supras is vaiko nuotaikos.
QUOTE(DO&RU @ 2010 06 12, 18:05)
cia visom labai tiktu posakis - nesielk taip kaip nenoretum kad su tavim elgtus...
ar kazkas panasaus...
manau, kad idealiausia butu jei apie filmavima butu informuojama.
ar kazkas panasaus...
manau, kad idealiausia butu jei apie filmavima butu informuojama.
butent
QUOTE(chori555 @ 2010 12 20, 08:05)
šią temą sukūrė tokia mažulių deivė, kurią pagavo vaiko tėvai blogai elgiantis BŪTENT neinformavę jos apie kamerą. Paskaitykit juodųjų auklių sąrašų temas.
Nežinau, nežinau...
Jeigu jau nusisamdysite juodąją auklę, tai šie prietaisai nepadės.Ji ir gražiai čiulbėdama gali jūsų mažuliui įžnybti.
Žinau tokias laputes, kurios čiulba, suokia kaip lakštingalos, o yra furijos, net ir pačias atsargiausias mamytes apmulkina....,
Būna ir atvirkščiai rūsčios ir negražios iš išvaizdos auklės pasirodo besančios puikios savo darbo žinovės, gražios savo vidumi ir santurumu.
Jeigu jau nusisamdysite juodąją auklę, tai šie prietaisai nepadės.Ji ir gražiai čiulbėdama gali jūsų mažuliui įžnybti.
Žinau tokias laputes, kurios čiulba, suokia kaip lakštingalos, o yra furijos, net ir pačias atsargiausias mamytes apmulkina....,
Būna ir atvirkščiai rūsčios ir negražios iš išvaizdos auklės pasirodo besančios puikios savo darbo žinovės, gražios savo vidumi ir santurumu.
QUOTE(mamyčiukas @ 2011 01 05, 23:45)
Nežinau, nežinau...
Pritariu. Jau nuo saldžiu žmonių bėkite kuo toliau.
QUOTE(Čudo @ 2011 01 06, 14:01)
Pritariu. Jau nuo saldžiu žmonių bėkite kuo toliau.
Tikrai taip.
O filmuoti ar irasineti reikia tada, kai pastebit, kad jusu vaikas pasikeite: tapo liudnas, suirzes, nenori aukles, vakarais labai alkanas, prastai miega ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(**dolli** @ 2010 12 09, 12:31)
na ka toliau.... aisku is karto ta pati vakara atleidome aukle... ji nieko nesugebejo nei pasiteisinti, nei atsiprasyti nezinom ka toliau daryti....
O ka toks sutverimas gali pasakyti? Ieskokit kitos aukles. Rasit gera
baisu baisu...tas video jau seniau matytas, sukrėtė....
aš tai dabar tokioj stresinėj situacijoj biškutį,karts nuo karto žrižiūriu vieną berniuką, pas jį esu nuo 6 mėn, jis dabar 15 mėn. kai mažiukas buvo tai dar nesuprasdavo gi, kad aš ateinu,tai tėvai išeis, o dabar kokie 3-4 mėn, tik mane pamato, ir į ašaras nepakeidžia mamos iš rankų, o jei ji pradeda rengtis, tai amen, nes žino, kad išeis...gi nesu gyvenime nei prieš jokį vaiką šaukus ar rankos pakėlus, kad ir kaip suerzinę būtų kas, tokie dalykai ne man tiesiog elgtis taip.na ji supranta (mama), kad vaikas dabar prie jos prisirišęs,ir supranta, kad palieka jau, nu bet ką aš žinau,gal ji galvoja, jog aš ką darau ir šenkėjomės jau su ja,sakau nežinau nei kaip elgtis. bet svarbiausia yra tai, kad kai išeina, gi kokią minutę dar paraudą ir viskas, arba jau einu rengt ir guldyt miegot, arba paval;gyt, nu arba žaidžiam, priklauso kuriuo laiku ateinu... neverkia pastoviai.. gal iš vienos pusės ir norėčiau, kad padėtų kokias kameras,tai pamatytų, nu nes dabar tai ir pačiai nesmagu bet nei ką daryt..
aš tai dabar tokioj stresinėj situacijoj biškutį,karts nuo karto žrižiūriu vieną berniuką, pas jį esu nuo 6 mėn, jis dabar 15 mėn. kai mažiukas buvo tai dar nesuprasdavo gi, kad aš ateinu,tai tėvai išeis, o dabar kokie 3-4 mėn, tik mane pamato, ir į ašaras nepakeidžia mamos iš rankų, o jei ji pradeda rengtis, tai amen, nes žino, kad išeis...gi nesu gyvenime nei prieš jokį vaiką šaukus ar rankos pakėlus, kad ir kaip suerzinę būtų kas, tokie dalykai ne man tiesiog elgtis taip.na ji supranta (mama), kad vaikas dabar prie jos prisirišęs,ir supranta, kad palieka jau, nu bet ką aš žinau,gal ji galvoja, jog aš ką darau ir šenkėjomės jau su ja,sakau nežinau nei kaip elgtis. bet svarbiausia yra tai, kad kai išeina, gi kokią minutę dar paraudą ir viskas, arba jau einu rengt ir guldyt miegot, arba paval;gyt, nu arba žaidžiam, priklauso kuriuo laiku ateinu... neverkia pastoviai.. gal iš vienos pusės ir norėčiau, kad padėtų kokias kameras,tai pamatytų, nu nes dabar tai ir pačiai nesmagu bet nei ką daryt..
As iki galo neziurejau, negaliu.....
Net nesitiki...
Pati ne viena jau priziurejau, nezinau stebejo mane ar ne, niekada apie tai negalvojau.
Pasakysiu tiek, jei as pati palikciau auklei - pastebeciau karts nuo karto, noreciau patikrinti zmogu. Taip kad suprantu mamas.
Kas tau patikes, kad tu pati geriausia? Mano mamos tai visos telefonu bendravo, be to - visi vaikai vienam rajone, jau ir vienam darzelyje.
Papildyta:
Puikiai suprantu! Leliukas greit nurimsta, o mama pergyvena. O jus paskambinkit mamai, kartais mama dar laiptais lipa, o vaikelis jau ramus, uzimt juk reikia. Tiesa?
Net nesitiki...
Pati ne viena jau priziurejau, nezinau stebejo mane ar ne, niekada apie tai negalvojau.
Pasakysiu tiek, jei as pati palikciau auklei - pastebeciau karts nuo karto, noreciau patikrinti zmogu. Taip kad suprantu mamas.
Kas tau patikes, kad tu pati geriausia? Mano mamos tai visos telefonu bendravo, be to - visi vaikai vienam rajone, jau ir vienam darzelyje.
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2011 04 23, 16:26)
baisu baisu...tas video jau seniau matytas, sukrėtė....
Puikiai suprantu! Leliukas greit nurimsta, o mama pergyvena. O jus paskambinkit mamai, kartais mama dar laiptais lipa, o vaikelis jau ramus, uzimt juk reikia. Tiesa?
QUOTE(joanal @ 2010 12 07, 21:40)
Pati dirbu aukle.Bet manau,kad kamera kartais butu gerai ir del aukles.
Nes esu tokioje situacijoje pirma karta.
Seimoje yra du vaikuciai,viena is ju kai tik pamato mane iskart i asaras.
Zinoma iki tol kol iseina teveliai pro duris,po to visa diena viskas gerai.
Bet pati jauciuosi siaubingai.
Taip ,kad visa laika mano nuomone buvo tokia,jeigu vaikas nesidziaugia ,aukle pamates reikia ja tuoj pat keisti.
Dabar nezinau.....
Taip ,kad kameros gali pagelbeti kartais ir auklei.
Nes esu tokioje situacijoje pirma karta.
Seimoje yra du vaikuciai,viena is ju kai tik pamato mane iskart i asaras.
Zinoma iki tol kol iseina teveliai pro duris,po to visa diena viskas gerai.
Bet pati jauciuosi siaubingai.
Taip ,kad visa laika mano nuomone buvo tokia,jeigu vaikas nesidziaugia ,aukle pamates reikia ja tuoj pat keisti.
Dabar nezinau.....
Taip ,kad kameros gali pagelbeti kartais ir auklei.
Sutinku!!!!! Man irgi taip buvo. Vis pergyvenau, ka tevai galvoja. O iskart vaikas nurimdavo. Bet manau, buvau stebima.
QUOTE(danguole.m @ 2011 04 23, 16:44)
tai jo, ir sms parašau, ir paskambinu, kad viskas gerai, ale vistiek nefainai, kad vaikas taip reaguoja..