Įkraunama...
Įkraunama...

Diktofonai, videokameros...

Nu jau ne! Filmuoti be zmogaus sutikimo teisiskai negalima. Jeigu tevai taip nepasitiki aukle, tai tegul patys sedi su savo vaiku. Suzinojusi, kad esu filmuojama, be abejo paduociau i teisma. O jeigu jau taip nurite kurti filmus, turite perspeti aukle.
Atsakyti
QUOTE(Regute131 @ 2010 05 08, 22:25)
Nu jau ne! Filmuoti be zmogaus sutikimo teisiskai negalima. Jeigu tevai taip nepasitiki aukle, tai tegul patys sedi su savo vaiku. Suzinojusi, kad esu filmuojama, be abejo paduociau i teisma. O jeigu jau taip nurite kurti filmus, turite perspeti aukle.

pilnai su jumis sutinku!
Atsakyti
QUOTE(Regute131 @ 2010 05 08, 22:25)

Dirbdama Maximos kasoj irgi busit filmuojama.Paduokit i teisma,arba iskart i Strasbura
Atsakyti
Maximoje jūs apie tai esate informuota.
Atsakyti
QUOTE(ramiai @ 2010 05 16, 13:55)
Maximoje jūs apie tai esate informuota.

Bet vistiek ten apsiperkat.Nors filmuojamos ir persirengimo kabinos
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 06 04, 03:33)
Bet vistiek ten apsiperkat.Nors filmuojamos ir persirengimo kabinos

na maximos ir visos kitos viesos vietos kurios yra filmuojamos,tai cia tikrai jau kitas reikalas,ten filmuojama del musu paciu saugumo,vagysciu ir pan.o kai filmuoja namuose be jusu sutikimo,tai tikrai nesutinku su tuo!Jei jau taip nori filmuoti tai lai perspeja,o ne slapta tai daro,labai negrazu filmuojamo zmogaus atzvilgiu, o jei jau taip nepasitiki tuo zmogumi ir pan. tai teisingai kazkas pasake,tegul patys sedi namuose ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Dabar kaip tik sprendžiu vaiko palikimo auklei klausimą ir tikrai labai neramu vėl priimti žmogų į savo šeimą ir patikėti brangiausia, ką gyvenime turiu.
Kiek auklių turėjom dukrelei - niekada neįrašinėjau ir nefilmavau, pakako kitų būdų įsitikinti - 'ir sienos turi ausis". Apie mūsų šauniąsias aukles daugiausia sužinodavau iš kaimynų ir geraširdžių senučių ant suoliukų biggrin.gif, net klausti nereikėdavo, pačios klegėdavo kokie nuostabūs žmonės prižiūri mano vaikus ir klausinėdavo kur radau, kiek moku, kad šitaip stengiasi. Nelabai vaiką paterorizuosi daugiabutyje, kai girdimas kiekvienas verksmas ar garsesnis žodis, tuoj tėvus pasiektų kalbos..

Neneigsiu, jog pačioje auklės darbo pradžioje sąmoningai netikėtai grįždavau namo jos neįspėjusi, o juk tai irgi yra 'auklės tikrinimas'..manau, kad auklės irgi suprato tų grįžimų priežastis, bet jos buvo įspėtos, kad taip gali būti biggrin.gif
O dėl klausymosi už durų ir žvilgčiojimų pro langą, tai ir aš taip esu dariusi drinks_cheers.gif , bet žinokit, ne dėl auklės schmoll.gif O dėl paties vaiko..tai darau net dabar, kai palieku vyrui ir kažkur išeinu..vis noriu įsitikinti, kad nusiramino, nebeverkia, taip darydavau ir darželyje (ir ne aš viena biggrin.gif ), išeidavau už grupės durų ir klausydavausi ar nustojo verkti ir pan.

Nefilmuočiau slapta ir žmogui nežinant, nes man pačiai tai nepatiktų, bet tikrai nesamdysiu žmogaus prižiūrėti vaikui, kuris baidysis tokios galimybės. Tad manau, kad vertėtų pokalbio su būsima aukle metu paklausti ar galės dirbti, jei žinos ir bus įspėta, jog gali būti filmuojama.
Ir jei man kada tektų dirbti aukle filmuojamuose namuose, man būtų vis vien ax.gif Suprasčiau, kad ateinu prižiūrėti ne savo vaiko ir kad tėvai tikrai labai jaudinasi dėl jo saugumo, gerovės, lavinimo ir pan. Kai neturi ko slėpti, nesijaudini, kad filmuos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(A'MAZONE @ 2010 06 07, 02:51)
na maximos ir visos kitos viesos vietos kurios yra filmuojamos,tai cia tikrai jau kitas reikalas,ten filmuojama del musu paciu saugumo,vagysciu ir pan.o kai filmuoja namuose be jusu sutikimo,tai tikrai nesutinku su tuo!Jei jau taip nori filmuoti tai lai perspeja,o ne slapta tai daro,labai negrazu  filmuojamo zmogaus atzvilgiu, o jei jau taip nepasitiki tuo zmogumi ir pan. tai teisingai kazkas pasake,tegul patys sedi namuose  ax.gif  mirksiukas.gif

Namie filmuojama del vaiko saugumo
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 06 10, 04:10)
Namie filmuojama del vaiko saugumo

na ir tegul filmuoja, kad ir su 25 kamerom, bet perspeti vistiek turi
Atsakyti
cia visom labai tiktu posakis - nesielk taip kaip nenoretum kad su tavim elgtus...
ar kazkas panasaus... g.gif
manau, kad idealiausia butu jei apie filmavima butu informuojama.
Atsakyti
QUOTE(Goba @ 2010 06 10, 09:10)
na ir tegul filmuoja, kad ir su 25 kamerom, bet perspeti vistiek turi

O kaip jus pamatysit,jei aukle blogai elgsis su vaiku?Zinodama,kad kambaryj filmuojama-pavaidins,o pvz.lauke išsilies ant vaiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 06 13, 02:43)
O kaip jus pamatysit,jei aukle blogai elgsis su vaiku?Zinodama,kad kambaryj filmuojama-pavaidins,o pvz.lauke išsilies ant vaiko g.gif

Nu aš tai niekaip nesuprantu. Nejaugi jau tos aukles tokios baisios, kad Jūsų vaikams visur tyko pavojai. Aš niekada nieko blogo negalėčiau padaryti vaikiukui ar tėveliams. Jeigu jau moteris eina dirbti tokį darbą, tai gal myli vaikus ir tikrai nieko tokio nedaro, kad apie ją būtų blogai galvojama.
Atsakyti