Ramunita jeigu nuomones nesutampa tai dar nereiskia,kad galima sakyti kad ji "putoja" ji issako savo nuomone is savo puses,nors ir neteisi ji butu,vistiek tai jos nuomone.
Nors nieko blogo nematau filmavime,bet mergina laikosi savo pozicijoso ir nemanau,kad tai blogai.Kai tures savu vaiku supras,kad vaiku negalima lyginti su jokiais pinigais
sally, nete putojimas yra tai,kai noruint issreiksti savo nuomone,su kuria niekas nesutinka, imami ryskinti zodziai ir imama po kelis kartus karotis ta pati viena karta paskaicius viskas aisku ji jau pirmuose postuose suformavo savo nuomone ir aisku
beje,tas pasakymas,kad kameras ir diktofonus reikia palikti zurnalistams...manau,cia putojimas
beje,tas pasakymas,kad kameras ir diktofonus reikia palikti zurnalistams...manau,cia putojimas
QUOTE(Ramunita @ 2005 06 21, 21:20)
blogu aukiu mazuma? vienetai? katineli, nejuokink tarakonu! dikusija gavosi arsi, nes tu nori,kad atsiastu daugiau palaikanciu tavo puse ir teigi, kad stebejimas yra ziauru ir neteisinga...ir kad nemandagu stebeti aukle...ir pan...
zinai,sakai,kad esi stiprus zmogus...o as manau,kad silpnas...stipriam ir savim pasitikinciam zmogui butu dzin ar ji filmuoja ar nea...
beje,del filmavimo-seimo nariai irgi filmuojami.bet neputoja...o juk zmones juos irgi rinko pasitikedami ir tikedami,ane?
zinai,sakai,kad esi stiprus zmogus...o as manau,kad silpnas...stipriam ir savim pasitikinciam zmogui butu dzin ar ji filmuoja ar nea...
beje,del filmavimo-seimo nariai irgi filmuojami.bet neputoja...o juk zmones juos irgi rinko pasitikedami ir tikedami,ane?
O kaip pati esi su auklėm susijus?
dirbau
Oi neprisistačiau -ankščiau forume dalyvavau savo vyro vardu "Ramas"
O kodėl dabar nebedirbi?Manau tokiu atveju jei dirbai turėtum auklių poziciją ginti
sally,tu cia man? jei taip-tai negalejau suderinti studuji ir darbo
beje,o kokia aukliu pozicija ginti? nesupratau? tipo,kad nefilmuoti? tai,kad nepritariu...
beje,o kokia aukliu pozicija ginti? nesupratau? tipo,kad nefilmuoti? tai,kad nepritariu...
QUOTE(Sally @ 2005 06 21, 22:14)
O gal ji nepriekaistingai dirbo o ja atleido is darbo ir todel jinai dabar tai selvartauja
Manes ish darbo neatleido, ji jau turiu. Ir shi tema ne apie darbo paieshkas, o mano pozicija del aukliu filmavimo.
QUOTE(Ramunita @ 2005 06 21, 21:49)
sally, nete putojimas yra tai,kai noruint issreiksti savo nuomone,su kuria niekas nesutinka, imami ryskinti zodziai ir imama po kelis kartus karotis ta pati viena karta paskaicius viskas aisku ji jau pirmuose postuose suformavo savo nuomone ir aisku
Jei kalbeti tavo zodziais, tai pirma su mano pozicija visi nesutiko, o tik paskiau ash ja paskelbiau. Keistai tu chia. Zodziu ryshkinimas - tai priemone, norint pabrezti svarbias mintis ir argumentus. Na, jei nezinai, kaip vartoti paryshkinimas, galiu pamokyti html programavimo kalbos pagrindu.
Del kameru ir diktofonu... tai zurnalistu atributas, o ne mamu.
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 21, 22:35)
Manes ish darbo neatleido, ji jau turiu. Ir shi tema ne apie darbo paieshkas, o mano pozicija del aukliu filmavimo.
as manau,cia man,nes tu rasei,kad dirbi
QUOTE(Ramunita @ 2005 06 21, 23:26)
sally,tu cia man? jei taip-tai negalejau suderinti studuji ir darbo
Dauguma auklių ko gero nenori būti filmuojamos.Kai dirbai aukle,tave filmavo?
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 21, 22:38)
Jei kalbeti tavo zodziais, tai pirma su mano pozicija visi nesutiko, o tik paskiau ash ja paskelbiau. Keistai tu chia. Zodziu ryshkinimas - tai priemone, norint pabrezti svarbias mintis ir argumentus. Na, jei nezinai, kaip vartoti paryshkinimas, galiu pamokyti html programavimo kalbos pagrindu.
nepyk tu cia bet galiu pasakyti,kad jei viena karta pasakai,kartoti nebutina puikiai tave suprantu,bet ir tu turi pripazinti ta fakta, kad mamytes gali nepasitiketi zmogum....ir geriau jau pafilmuos...jei tu esi gera ir patikima,tai tirai ne visos tokios...kai kurie zmones turi super sugebejimus apgauti kitus
labai noreciau,kad atsakytum-ar tau niekad nebuvo taip,kad zmogus padarytu taip,kaip tu niekad nesitikejai?
ir dar-nori pasakyti,kad tos mamytes,kurios nusisamde blogiuke aukle, yra prastos mamos, neturincios nuojautos ir pan?