Sveikos!
As irgi uz kameras Sunku butu pasitiketi svetimu zmogumi... ir jam patiketi savo brangiausia turta,del situ priezasciu mano pupa,kuriai tik metai ir menuo keliaus i lopseli,kol as studijuosiu.
P.S.:Gyvenam ne Lietuvoj.
QUOTE(Gluosneta @ 2009 08 28, 16:31)
gaila bet darzeliuose ir visko buna Nu bet jei viskuo taip nepasitikesi tai kur vaika palikti Neturim iseities turim pasitiketi,bent kol nekyla rimtu itarimu,kad su vaiku kazkas daroma
Aisku,kad ir darzeliuose visko nutinka.Ir su tevais vaikui bunant visko nutinka.Bet man mielesnis darzelio variantas,nei aukle. Ir nesinori svetima zmogu i namus isileisti
Ir man priimtinesnis darzelis tik del to kad aukle gali smirineti po namus.Nemegstu kai kas nors kuiciasi mano daiktuose.O ir su tevais visko nutinka.Maniskis praitas metais prie manes antakiuka prasiskele.Dabar galvoju jei tai butu nutike darzely ar as ir taip ramiai reaguociau O beje mamos ir mes namie ir pakeliam balsa ant vaiko,ir uzduodam kartais per uzpakaly.Visko gyvenime buna.AS nekalbu apie tuos atvejus kai vaikas stipriai sumusamas,ar nuolat ant ju saukiama.Manau kiekviena turime savo auklejimo metodus,bet jei tai darytu svetimas zmogus mums nepatiktu.
Manau, tikrinti reikia, nebent auklė pažįstamas žmogus, einantis iš "rankų į rankas". Ir nieko čia blogo nematau, jei žmogus dirba gerai, atsakingai, jokių kamerų ar diktofonų nebijos.
QUOTE(Gluosneta @ 2009 08 28, 19:22)
Ir man priimtinesnis darzelis tik del to kad aukle gali smirineti po namus.Nemegstu kai kas nors kuiciasi mano daiktuose.
vat deltos priezastie as ir galvoju kita rudeni savo zvirbli leisti i lopseli-darzeli,tuo labiau kad jame dirba mano mama...pasiskaicius temos autores komentarus nuomone ape aukles mano akyse krito dar zemiau ...o jei gyvenimas vis delto priverstu nusisamdyti aukle tikrai su vyru ja sektume kameromis,tikrai
Ne tik šmirinėja, bet ir nuskrausti gali .. Už darželį ir mes, Pastudijavau juodąjį sąraša beaukliaujančių - apsaugok dieve kokių ypatų būna ir ką gali į namus įsileisti..
QUOTE(meistromargarita @ 2009 05 18, 10:16)
:sutinku zmogus,kuris ateina vaiko priziuret ir lavint tikrai supras.priestaraus ta,kuri ateina nieko neveikti.
Pazistami nuomavos diktofona.jeigu kam reikia kontaktu-galiu parasyti az.gal ir kameras ten nuomoja
Pazistami nuomavos diktofona.jeigu kam reikia kontaktu-galiu parasyti az.gal ir kameras ten nuomoja
Susidomejau tema,kuria jau seniai nebediskutuojama.Esu aukle ir sudomino,kaip masto mamos ir aukles apie kameras.Daznai pagalvoju,kad galbut esu stebima ir susinepatoginu,kai reikia pvz. persirenkti.Nuploviau uzpakaliuka,paemiau ant ranku,o vaikelis man srovele ant krutines.paleidzia.Turiu persirengti.Negi begsiu sleptis?O pati galvoju:"Tai juoksis seimininkai is manes plikos,jeigu stebi"Tiek tik ir baimiu.
QUOTE(krasa @ 2010 03 19, 19:26)
Susidomejau tema,kuria jau seniai nebediskutuojama.Esu aukle ir sudomino,kaip masto mamos ir aukles apie kameras.Daznai pagalvoju,kad galbut esu stebima ir susinepatoginu,kai reikia pvz. persirenkti.Nuploviau uzpakaliuka,paemiau ant ranku,o vaikelis man srovele ant krutines.paleidzia.Turiu persirengti.Negi begsiu sleptis?O pati galvoju:"Tai juoksis seimininkai is manes plikos,jeigu stebi"Tiek tik ir baimiu.
manau vonioje ir tualete kameru nepastatys tai jau isties butu neetiska ten ir galite persirengti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 03 20, 08:44)
manau vonioje ir tualete kameru nepastatys tai jau isties butu neetiska ten ir galite persirengti
Savo namuose galima kameras ar diktofonus pastatyt, o aukles namuose?Is karto kazka itartu.
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 03 20, 07:44)
manau, kad visur gali. Del tos etikos... o kodel seimininkai manot, kad apie etika turi galvot gi ne tuo tikslu kamera deda.
QUOTE(Leksa @ 2010 04 01, 23:36)
manau, kad visur gali. Del tos etikos... o kodel seimininkai manot, kad apie etika turi galvot :hm gi ne tuo tikslu kamera deda.
Tai tegu jau ir ziuri i mano plika uzpakali,jeigu jiems tai idomu.Siaip tai as tualete niekada neuzsidarau,kai esu viena su vaiku,nes nezinai,kur jis tuo metu gali pasilipti,ir nuo kur nukristi.Tegu buna neetiska,bet mano priziurimi mazyliai kartu su manimi vaiksto ten,kur net karaliai kasdien eina.